lkastritis Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 παιδια καλημερα και χρονια πολλα! ηθελα να ρωτισω πια ρουτερ εχουν το δυνατοτερο σημα.. τα G η τα N?
jim_p Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Τα n. (Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.)
jim_p Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Καλο φαινεται. Για να εκμεταλευτεις το n πρεπει να εχεις και καρτα που να λαμβανει σε n. Εχεις?
lkastritis Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Καλο φαινεται. Για να εκμεταλευτεις το n πρεπει να εχεις και καρτα που να λαμβανει σε n. Εχεις? το δικο μου το πισι θα ειναι me ethernet.. το ασυρματο για 2 λαπτοπ το θελω,2 iphone και 1 ipod touch ---------- Προσθήκη στις 12:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:04 ---------- Εγω θα προτεινα ειτε Linksys ειτε Netgear.... για στειλε ενα λικ... ---------- Προσθήκη στις 12:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:04 ---------- το N δεν ειναι οτι πιανει πιο μακρυα και οτι εχεις μεγαλυτερη ταχυτηα στο lan?
Nik.K Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/Netgear-Wireless-Modem-Router-Annex-A-N-DGN2000-100ISS.htm
nick#18 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615261&u=LINKSYS-WAG120N-EZ-WIRELESS-N-ADSL2+-GATEWAY-ADSL-OVER-PSTN +1 και στο netgear πιο πανω...
lkastritis Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 καλο το netgear.. αλα αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω? για να εχω N πρεπει να εχω και καρτα δυκτιου N στο λαπτοπ??
nick#18 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Ναι για να εκμεταλευτεις αυτη την τεχνολογια πρεπει να ειναι και οι 2 συσκευες που 8α χρησημοποιήσεις συμβατες με n
lkastritis Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 το iphone και το ipod ειναι συμβατα? ---------- Προσθήκη στις 13:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:13 ---------- το N πιανει και πιο μακρυα ?
Xristaras12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 δεν ξερω αν το ξερεις,αλλα παιζει ρολο και που θα ειναι αυτες οι συσκευες π θες να συνδεσεις καθως και απο το αν υπαρχουν και αλλα ασυρματα δικτυα στην περιοχη.Το σημα επηρεαζεται αρκετα(και μην εχεις την εντυπωση οτι θα εχεις ασυρματο σε 5 οροφους διαφορα απο εκει που θα ειναι το ρουτερ..
lkastritis Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 καλα το ξερω οτι δεν θα εχω σημα σε ολο το σπιτι... απλα εχω ενα μοντεμ τωρα που αμα το βαλεις μρωστα σε εναν τοιχο δεν πιανεις τιποτα... και επιδη το σπιτι ειναι 2οροφο θελω να εχω και στους 2 οροφους... ξαναρωταω τα iphone kai ipod touch πιανουν N? ---------- Προσθήκη στις 14:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:37 ---------- θα παω και στο πλαισιο να ρωτησω.. απλα ρωταω για να ξερω πανω κατω τι γινεται... μην αρχισουν τις θεωριες τους και παρω κατι και τελικα δεν μου κανει...
nick#18 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Το πολυ πολυ παρε ενα απλο modem η και απο αυτο που εχεις τωρα και ενα δυνατο αccess point..
lkastritis Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 ρε παιδια.. δεν μου απαντατε ομως... με το Ν θα δω διαφορα στην εμβελια του σηματος ναι η οχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.