Προς το περιεχόμενο

Συσκευες με δεκτη fm rds ΧΩΡΙΣ...


yioula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την αναγκη του handsfree ως κεραιας..

 

[Δηλαδη να παιζουν ραδιοφωνο αυτονομα...]

 

Ξερετε καποιες?

 

Προτεινετε-σχολιαστε και την ληψη τους..

 

Ευχαριστω,

  • Moderators
Δημοσ.

Καλημερα, δεν νομιζω πως υπαρχει αυτο που ζητας. Βασικα το handsfree λειτουργει ως κεραια ραδιοφωνου, οποτε δεν φανταζομαι να υπαρχει ραδιοφωνο που να λειτουργει διχως κεραια. Ας διορθωσει καποιος αν κανω λαθος.

 

Υπαρχει βεβαια η λυση του internet radio, δεν ξερω αν σε καλυπτει.

  • Super Moderators
Δημοσ.

Το SE Aino παίζει ραδιόφωνο έχοντας τα ακουστικά σου συνδεδεμένα με το bluetooth hands free! Δυστυχώς όμως όταν είναι συνδεδεμένο το bluetooth δεν σε αφήνει να ενεργοποιήσεις το εξωτερικό ηχείο και ο ήχος ακούγεται μόνο από τα ακουστικά (εκτός και αν στην υποδοχή των ακουστικών πάνω στο bt συνδέσεις εξωτερικά ηχεία).

B)

Δημοσ.

Μόνο σε κάτι κινέζικα γίνεται (που έχουν κεραία για tv και πιανουν ραδιο ακόμα και με κλειστή κεραία). Το κόλπο που έκανα εγώ από το SE W660 (τώρα και στο G502) είναι το εξής: πήρα imitation handsfree για SE, έκοψα το καλώδιο στα 6-7 πρώτα cm από το βίσμα, και όποτε θέλω να πιάσω ράδιο απλά βάζω το βίσμα, το τλφ νομίζει οτι υπάρχουν ακουστικά, και πιάνω μια χαρά μέσα στην Αθήνα.

Δημοσ.

Το Nokia x3 παίζει ράδιο χωρίς ακουστικά συνδεδεμένα. Έχει ενσωματωμένη κεραία.

Λογικά θα δείχνει κ το RDS με/χωρίς ακουστικά.

 

Υ.Γ.

στο review του δεν αναφέρει κανένα περιορισμό, άρα παίζει κ rds κανονικά χωρίς ακουστικά

Δημοσ.

το nokia 5030 δεν χρειαζεται ακουστικα εχει πολυ καλο μεγαφωνο δυνατο και κυριως ειναι πολυ φτηνο το εχει το μισο στρατοπεδο που ειμαι:-D:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...