Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδια και εύρος τιμών

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο πιο συνηθισμενος λογος για αυτο το οποιο αναφερεσαι ειναι μια εταιρεια να μην εχει αναβαθμισει την τιμη ενος τιτλου, με τοσους χιλλιαδες εξαλλου δεν ειναι περιεργο. Βεβαια μετα παιζουν και αλλα ρολο οπως παραεισαγωγες αρκετων μικροκαταστηματων σε σχεση με την επισημη εισαγωγη απο την επιση αντιπροσωπεια. Διαφορα φυσικα δεν υπαρχει μεταξυ των τιτλων.

Δημοσ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα εδώ η Bayonetta έχει 60 ευρώ.. κι έγω το πήρα το παιχνίδι καινούργιο με 20 ευρώ απο αγγλία..τα συμπεράσματα δικά σας.. ;)

Και πόσα παιχνίδια μου δίνει τη δυνατότητα να πάρω σε αυτή την τιμή απο το να πάρω μόνο ένα..από τους "έξυπνους" εδώ.

Δημοσ.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα εδώ η Bayonetta έχει 60 ευρώ.. κι έγω το πήρα το παιχνίδι καινούργιο με 20 ευρώ απο αγγλία..τα συμπεράσματα δικά σας.. ;)

Και με δωρεαν μεταφορικα κιολας.

Δημοσ.

Και πόσα παιχνίδια μου δίνει τη δυνατότητα να πάρω σε αυτή την τιμή απο το να πάρω μόνο ένα..από τους "έξυπνους" εδώ.

δεν θελω να το παιξω συνηγορος του διαβολου αλλα με αλλες τιμες χοντρικης αγοραζουν οι αγγλοι πχ και με αλλες οι ελληνες.

και μετα ο ελληνας αναλογα με τομεγεθος του, τα ενοικια του,τους μισθους που πληρωνει κλπ κλπ εχει και τα αναλογα περιθωρια κερδους.

δεν ξερω τι και πω, απλα μην βιαζομαστε να να βγαλουμε συμπερασματα.

εγω προσωπικα οταν οι διαφορες στις τιμες ειναι μικρες σχετικα προτιμω να δωσω τα λεφτα σε εναν ελληνα και να βοηθησω εστω και σε ασημαντα μικρο βαθμο της εγχωρια αγορα και οικονομια, παρα να δωσω τα λεφτα μου σε αγγλους γερμανους κοκ

απο αγγλια εχω αγορασει μια φορα μονοπου η διαφορα ηταν οντως τεραστια (45 ευρω)

Δημοσ.
Ναι μόνο που δεν έχω πιστωτική κάρτα.Έχω κάρτα αναλήψεως της Εθνικής τράπεζας.Κάνει?

Θεωρητικα κανει, αναληψεως που εχω Πειραιως κανει μια χαρα αγορες.

Δημοσ.
δεν θελω να το παιξω συνηγορος του διαβολου αλλα με αλλες τιμες χοντρικης αγοραζουν οι αγγλοι πχ και με αλλες οι ελληνες.

και μετα ο ελληνας αναλογα με τομεγεθος του, τα ενοικια του,τους μισθους που πληρωνει κλπ κλπ εχει και τα αναλογα περιθωρια κερδους.

δεν ξερω τι και πω, απλα μην βιαζομαστε να να βγαλουμε συμπερασματα.

εγω προσωπικα οταν οι διαφορες στις τιμες ειναι μικρες σχετικα προτιμω να δωσω τα λεφτα σε εναν ελληνα και να βοηθησω εστω και σε ασημαντα μικρο βαθμο της εγχωρια αγορα και οικονομια, παρα να δωσω τα λεφτα μου σε αγγλους γερμανους κοκ

απο αγγλια εχω αγορασει μια φορα μονοπου η διαφορα ηταν οντως τεραστια (45 ευρω)

Κοίταξε εμένα ως καταναλωτή με ενδιαφέρη η τσέπη μου και οι τιμές δεν θα πληρώσω τα ενοίκια κανενός εγώ η οτιδήποτε άλλο για να πάρω ένα παιχνίδι (λές κι έδω έχουνε αυτά τα προβλήματα και όχι έξω).

Από 60 ευρώ έως τα 20 υπάρχει τεράστια διαφορά και δεν μου περισεύουν.

Άν έχουν τα ελληνικά καταστήματα κακούς προμηθευτές η ότι άλλο πρόβλημα δεν με απασχολή αυτούς θα πρέπει να απασχολή. Και μακάρι να τανε μόνο στα παιχνίδια...π.χ pioneer ράδιο-cd για αυτοκίνητο το πήρα απο αγγλία 500 ευρώ και εδώ το είχανε 1000!!!

Τι να λέμε τώρα είναι γενικό το κακό.. άστα να πάνε!

Δημοσ.

Αυτο το παραπανω χρεωνει μεταφορικα σε ελλαδα; Καλυτερο απο το Mymemory ειναι;

Δημοσ.

λογικό ρε παίδια αφού στο Ελλαδιστάν πάνω από όλα είναι το κέρδος.Έχω σταματήσει να αγοράζω games από Ελλάδα.Η μοναδική διαφορά που έχουν τα games ,από Αγγλία που παίρνω σε σχέση με της Ελλάδας,είνα το βιβλιαράκι που έχει μεσα και δεν είναι στα Ελλινικά.:-D:-D

Δημοσ.

Τα έχουμε ξαναπεί, οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής από τις ίδιες τις εταιρίες άσχετα αν είναι πιο ακριβές απο αυτές των σαιτ. Τα ελληνικά καταστήματα δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τα σαιτ του εξωτερικού γιατί

1) τα σαιτ κάνουν τεράστιες παραγγελίες + συμφωνίες και αγοράζουν την μονάδα προϊόντος πολύ φθηνότερα.

2) Δεν κινδυνεύουν απο χασούρα απο απούλητο στοκ.

3) Τα περισσότερα δεν πληρώνουν ΦΠΑ (οπότε έχουμε 21% κάτω με την μια).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...