Προς το περιεχόμενο

δεν μας τα λενε καλα οι εταιρειες...

panagiwths1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά.Εαν θες αιχμή της τεχνολογίας ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ για να παίζεις οτι πιο τελευταίο σε τίτλους παιχνιδιών , πολύ απλά πρέπει να τα σκάσεις.

Εαν έχεις την υπομονή να περιμένεις, παίρνεις την πρωην (πλεον) αιχμή της τεχνολογίας σε εξευτελιστικές τιμές (με 6 μήνες delay).

Εαν σ'αρέσει να σε "τρέχουν" οι εταιρίες και να παίζεις τα "παιχνίδια" τους τότε πρέπει να έχεις και γερό πορτοφόλι.Εγώ ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Κάρτα γραφικών μέχρι 150 ευρώ και πολλά τους είναι.250+ ευρώ για 5800 σειρά μόνο τα κορόϊδα και οι πορωμένοι δίνουν.

Καλύτερα να τα σκάς λίγα λίγα και να ακολουθείς με μια μικρή καθυστέρηση την τεχνολογία , παρά να τα σκάσεις μια φορά χοντρά και μετά να μείνεις πίσω για αρκετό χρονικό διάστημα λόγω έλληψης ρευστού.

Άλλωστε με μια 4850 ή 4870 παίζεις άνετα τα περισσότερα πρόσφατα παιχνίδια

Δημοσ.

Γιαυτό υπάρχουν οι κονσόλες. Τα σκάς μία φορά για HW και σκίζονται άλλοι για το πως θα παίζουν σε αυτές. Μπορεί να αργούν μερικές κυκλοφορίες αλλά άλλες βγαίνουν πιο νωρίς. Give&Take

Δημοσ.
Τα πράγματα είναι απλά.Εαν θες αιχμή της τεχνολογίας ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ για να παίζεις οτι πιο τελευταίο σε τίτλους παιχνιδιών , πολύ απλά πρέπει να τα σκάσεις.

Εαν έχεις την υπομονή να περιμένεις, παίρνεις την πρωην (πλεον) αιχμή της τεχνολογίας σε εξευτελιστικές τιμές (με 6 μήνες delay).

Εαν σ'αρέσει να σε "τρέχουν" οι εταιρίες και να παίζεις τα "παιχνίδια" τους τότε πρέπει να έχεις και γερό πορτοφόλι.Εγώ ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Κάρτα γραφικών μέχρι 150 ευρώ και πολλά τους είναι.250+ ευρώ για 5800 σειρά μόνο τα κορόϊδα και οι πορωμένοι δίνουν.

Καλύτερα να τα σκάς λίγα λίγα και να ακολουθείς με μια μικρή καθυστέρηση την τεχνολογία , παρά να τα σκάσεις μια φορά χοντρά και μετά να μείνεις πίσω για αρκετό χρονικό διάστημα λόγω έλληψης ρευστού.

Άλλωστε με μια 4850 ή 4870 παίζεις άνετα τα περισσότερα πρόσφατα παιχνίδια

Εκτός αν ασχολείσαι με 1-2 τίτλους για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε αγοράζεις hw που ξέρεις ότι παίζει καλά με αυτούς τους τίτλους και είσαι μια χαρά.

Δημοσ.
Δεν κατάλαβες ακριβώς το point μου. Π.χ. το μηχάνημά μου αποτελείται από i7 920 @ 4.0 GHz και 275 GTX κάρτα γραφικών. atm δεν υπάρχει παιχνίδι που δεν παίζω με όλα full, αλλά παρόλα αυτά ασχολούμαι μόνο με cod mw2 και supcom2. Στον επόμενο χρόνο η μοναδική μου αγορά σε game μάλλον θα είναι το sc2. Επιλεγμένα games, τα οποία παίζω σε ανταγωνιστικό επίπεδο και τα οποία τρέχουν με όλα full σε πολύ κατώτερο hw από το δικό μου. Βέβαια η επιλογή μου είναι να παίζω σε ανταγωνιστικό επίπεδο λίγα επιλεγμένα games και φυσικά on-line. Επαναλαμβάνω ότι για κάποιον που επιλέγει να παίζει single player games, η καλύτερη λύση είναι κονσόλα (εξάλλου σχεδόν όλα βγαίνουν και για κονσόλα).

---------- Προσθήκη στις 16:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:07 ----------

+1 έλεος μικρό μήνυμα

Βαλε το Just Cause 2 με ολα σεταρισμενα στο φουλ και ελα πεσμου :)

Δημοσ.

εγω το εχω με εναν i7 920 6gb και μια 4870 και το τρεχω με ολα φουλ βεβεα με 1280χ1024 αναλυση λογο οθονης..

Δημοσ.

Λαθος μου, sorry. Η αναλυση λοιπον να ειναι 2560χ1600.

Οκ σε Μικρες αναλυσεις δεν χρειαζεσαι κατι φοβερο, το ζητημα ειναι ομως τι γινεται οταν ανεβαινει ο πυχης.

Δημοσ.

Δε θα το βάλω για 2 λόγους:

α) Επιλέγω εγώ ποια games θα παίξω (έχω αναφέρει τα κριτήρια πιο πάνω). Αδιαφορώ για όλα τα άλλα. Σαν να μην υπάρχουν. Το συγκεκριμένο μάλιστα δεν το γνωρίζω.

β) Αν όντως δεν τρέχει στο σύστημά μου με όλα full, τότε απλά δεν πρόκειται να στηρίξω το συγκεκριμένο developer με τα ευρώ μου τη στιγμή που ζητάει παραπάνω από το high-end που ήδη έχω.

Υ.Γ. Αναφέρεσαι σε αυτό το game.. Αν όντως δεν τρέχει κομπλέ στο hw μου, πρέπει να είμαι πολύ κορόιδο για να δώσω χρήματα να το παίξω. Γιατί, θα ρωτήσεις. Πολύ απλά , όπως βλέπεις και στο link που σου δίνω, το παιχνίδι τρέχει και σε xbox. Αν λοιπόν τρέχει στα specs του xbox και όχι στα δικά μου, τότε απλά κάποιος με θεωρεί βλάκα. Ε δε θα τον τιμήσω...

---------- Προσθήκη στις 19:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:29 ----------

ε οκ η συνηθησμενη ειναι 1680χ1024 ι 1920χ1060 λογο υποστηριξης οθονων δλδ...τα παραπανω μου φαινονται υπερβολικα..

1920 x 1200 @ 24" είμαι εγώ πάντως.

Δημοσ.

Στο προηγουμενο σου ποστ ειπες πως δεν υπαρχει παιχνιδι που να μην μπορεις να παιξεις με ολα στο μαξ και γιαυτο αναφερθηκα σε αυτο. Φυσικα υπαρχουν και αλλα παιχνιδια.

Δημοσ.

E εντάξει. Και σε 2 μήνες θα είναι και άλλα. Σε 6 άλλα τόσα κτλ. Το πήρες τοις μετρητοίς. Παίζω το 99,% όλα max. Το θέμα είναι ότι δεν ασχολούμαι ούτε install να τα κάνω. Είπαμε, επιλεγμένοι τίτλοι, competitive on-line, μεγάλο community, σεβασμός στο hw του "πελάτη". Αν δεν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις, απλά δεν αγοράζω.

Υ.Γ. όπως γράφω και στο post της υπογραφής μου, "μετράω" πολύ πλέον, και το λογικό ή παράλογο DRM του κάθε τίτλου.

Υ.Γ. Εσύ τι hw έχεις και βλέπεις ότι δεν "πάει" το game ?

Δημοσ.

Ας πουμε πως εχω 2 ι7-920 και 1 Phenom II 955, σε αυτα πανω εχω απο 5870 και GTX285 2GB μεχρι και GTX480.

Σε αναλυση 2560χ1600 ( 4χΑΑ, 4χAF ) μονο η GTX480 καταφερνει και το παιζει ικανοποιητικα.

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο η ανάλυση το θέμα, όσο το 4AA που θέλει σε αυτή την ανάλυση. Το θέμα έχει ξεφύγει και σίγουρα δεν είναι οι προβληματισμοί του nik.k για το αν θα παίζει ένα single player game στην 30άρα του με όλα full. Αυτό φτάνει στα όρια της υπερβολής. Και στο κάτω κάτω, το παλικάρι δεν έχει οικονομικό πρόβλημα, ας πάρει άλλη μια 480 να κάνει SLI.

Καμία σχέση με τις σκέψεις του αρχικού poster.

Δημοσ.

Δοξα τον θεο δεν πληρωνω για τα εξαρτηματα μου, αν πληρωνα σιγουρα δεν θα ειχα οσα εχω.

Περα απο αυτο οτι και να λεμε και οτι και αν ελπιζουμε η κατασταση δεν θα αλλαξει γιατι πολυ απλα το ενα χερι ( Δημιουργοι παιχνιδιων ) νυβει το αλλο ( κατασκευαστες εξαρτηματων ) και τα δυο το προσωπο ( αναπτυξη τεχνολογιας ) απλα τα πραγματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...