LouCi4er Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 κοιτα εγω κανα COD ONLINE πιστευω θα λιωσω αλλα οπως κ να χει...δε πειραζει...δε το πηρα για καλο μηχανημα αλλα για μετριο...απλα η καρτα μου κατσε ασχημα...τι να κανεις.... Ρε 'συ τι μετριο μου λες.Μια χαρα ειναι.Μην αγχωνεσε καθολου.Κρατας την καρτα οσο μπορεσεις και μετα την αλλαζεις.Βγηκαν οι νεες Fermi της nVidia.Προς το τελος του 2010 η ATI βγαζει μαλλον τη νεα σειρα 6χχχ,χαμος.Να ξερεις η καρτα γραφικων ειναι που θα παλιωσει πιο γρηγορα σε ενα pc.Εννοω οτι βγαινουν αλλες πολυ γρηγορα,οποτε
the_answer Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Ρε 'συ τι μετριο μου λες.Μια χαρα ειναι.Μην αγχωνεσε καθολου.Κρατας την καρτα οσο μπορεσεις και μετα την αλλαζεις.Βγηκαν οι νεες Fermi της nVidia.Προς το τελος του 2010 η ATI βγαζει μαλλον τη νεα σειρα 6χχχ,χαμος.Να ξερεις η καρτα γραφικων ειναι που θα παλιωσει πιο γρηγορα σε ενα pc.Εννοω οτι βγαινουν αλλες πολυ γρηγορα,οποτε δοξα το Θεο φιλαρακι μου λεφτα για καρτα κ γενικα για οτιδηποτε εχει σχεση με pc παντα θα χω οποτε το τελευαιο που με καιει ειναι αν τη αλλαξω καρτα σ ενα χρονο απο τωρα...
pano Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Γιατί δεν αλλάζεις κάποια πράγματα τώρα αφού δεν τίθεται θέμα χρημάτων;
LouCi4er Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Γιατί δεν αλλάζεις κάποια πράγματα τώρα αφού δεν τίθεται θέμα χρημάτων; Ε οχι μολις τα πηρε.Δεν υπαρχει λογος.Δηλαδη δεν αξιζει η 260? Μια χαρα εισαι.Εγω πιστευω οτι εισαι οκ.
the_answer Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Γιατί δεν αλλάζεις κάποια πράγματα τώρα αφού δεν τίθεται θέμα χρημάτων; γιατι ειναι θεμα ωρων να το παρω και επισης τη συγκεκριμενη καρτα δεν την ειχαν στην αποθηκη κ αναγκαστηκα την εχουν παραγγειλει...
pano Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δεν μιλάω για την κάρτα γραφικών αλλά για την οθόνη που και λάθος ανάλυση έχει σε σχέση με το μέγεθος της και ούτε καν dvi.
the_answer Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δεν μιλάω για την κάρτα γραφικών αλλά για την οθόνη που και λάθος ανάλυση έχει σε σχέση με το μέγεθος της και ούτε καν dvi. με το δικο σου σκεπτικο μπορω ν ακυρωσω ολη την επιλογη μου κ εφοσων εχω την ανεση να συνθεσω κατι αλλο του οποιου η αξια ειναι +500 ευρω....δεν εχει νοημα...
LouCi4er Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 με το δικο σου σκεπτικο μπορω ν ακυρωσω ολη την επιλογη μου κ εφοσων εχω την ανεση να συνθεσω κατι αλλο του οποιου η αξια ειναι +500 ευρω....δεν εχει νοημα... Σωστος.Αστο οπως ειναι.Ειναι πολυ καλο.Απλως να θυμασαι οτι οταν θελησεις να κανεις καποια αλλη αγορα και χρειαζεσαι συμβουλη,πρωτα ρωτας.Φιλικα
the_answer Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Σιγουρα LOUCI...λαθος μου...κατι ακομα...δεν εχω πει για windows...ποια προτεινεις?για 7 μιλαμε...
LouCi4er Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Windows 7 64 bit.Τι αλλο,να εκμεταλευτεις και τα 4G μνημη που εχεις.Θα τα χρειαστεις στα παιχνιδια.
pano Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Νόημα δεν έχει φίλε μου το ότι άνοιξες αυτό το θέμα από την στιγμή που έχεις ήδη αποφασίσει.Πάντως σου εύχομαι καλορίζικο και να το χαρείς.
the_answer Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Windows 7 64 bit.Τι αλλο,να εκμεταλευτεις και τα 4G μνημη που εχεις.Θα τα χρειαστεις στα παιχνιδια. τα professional e? ---------- Προσθήκη στις 19:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:39 ---------- Νόημα δεν έχει φίλε μου το ότι άνοιξες αυτό το θέμα από την στιγμή που έχεις ήδη αποφασίσει.Πάντως σου εύχομαι καλορίζικο και να το χαρείς. ευχαριστω ,ναι μεν το πηρα...εχοντας ομως υπ οψην μου τη γνωμη ενος φιλου μου...κ επειδη θελω να ξερω τι εχω κι ας το εχω...ανοιξα το συγκεκριμενο θεμα...
LouCi4er Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 τα professional e? ---------- Προσθήκη στις 19:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:39 ---------- ευχαριστω ,ναι μεν το πηρα...εχοντας ομως υπ οψην μου τη γνωμη ενος φιλου μου...κ επειδη θελω να ξερω τι εχω κι ας το εχω...ανοιξα το συγκεκριμενο θεμα... Τα ultimate.
the_answer Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Τα ultimate. .....αυθεντικα οποτε....κανα 175 ευρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.