Προς το περιεχόμενο

Air Conditions:1 εξωτερική μονάδα και 4 εσωτερικές????

sculper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάλει κανείς και αν αξίζει.

επίσης αν κάτι πάει στραβά στις σωληνώσεις ξυλώνεις τα πάντα...μιας και περνάς κάτω από πάτωμα τις σωληνώσεις!

αν γνωρίζει κάποιος ας πει...ευχαριστώ πολύ!

http://www.climacomfort.gr/product_info.php?products_id=260

Δημοσ.

Τόσο μεγάλο σπίτι έχεις και θες να βάλεις μέσα 4 εσωτερικές μονάδες; Διαφορετικά, υπερβολή μου φαίνεται.

Άλλες απορίες:

Όταν δουλεύει, τις εσωτερικές τις δουλεύει όλες ταυτόχρονα και με τις ίδιες ρυθμίσεις; Μπορεί κάποια να είναι κλειστή και κάποια ανοιχτή; Μπορεί η μία να είναι πχ στους 20 και η άλλη στους 26, δεδομένου πως ο κάθε ένοικος έχει διαφορετική αίσθηση της θερμοκρασίας; Το μεγάλο μήκος των σωληνώσεων δεν είναι μειονέκτημα;

(αυτό με το πάτωμα δεν μου άρεσε καθόλου πάντως, πολύς μπελάς)

Δημοσ.

Οι σωληνώσεις δεν είναι απαραίτητο να περάσουν απο το πάτωμα. Όπως πρέπει να περάσουν και σε απλά split(μέσα-έξω) έτσι περνάνε και στο multi(ένα-πολλά). Κάθε εσωτερική είναι εντελώς ανεξάρτητη(θερμοκρασία κτλ) Το μεγάλο μήκος είναι μειονέκτημα αλλά κάθε εταιρεία έχει τις δικές τις προδιαγραφές(και σε μήκος και σε διαφορά ύψους) που είσαι ok. Ελάττωμα των multi συστημάτων είναι ότι αν χαλάσει το εξωτερικό τότε δεν δουλεύει καμιά εσωτερική και ίσως λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση.

Βέβαια κερδίζεις σε τιμή και σε χώρο(4 εξωτερικές μονάδες).

Επειδή δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, το λινκ που δίνεις είναι η τιμή μόνο για την εξωτερική χωρίς τις εσωτερικές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...