Προς το περιεχόμενο

slingmedia: TV stream μέσω internet!

sculper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι ταχυτητες upload/dl θελει?επειδη διαβασα οτι θελει μολις 256kb upload !σε τι αναλυση δειχνει εικονα?

εδω το conxtv+on telecoms θελουν τουλ 6mb γραμμη

ισως να ειναι λυση για καποιους ομογενεις ή φοιτητες που θελουν Ελληνικα καναλια στο εξωτερικο ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ADSL

Δημοσ.
το πήρε και το δοκίμασε φίλος στην Αγγλία.

Παίζει τέλεια και τώρα βλέπει όλα τα Ελληνικά κανάλια στην Αγγλία....ΔΩΡΕΑΝ!

εχω μπερδευτει εντελως...

Διάβασε λίγο στο site πως λειτουργεί. Παίρνεις ένα, το πας στην Ελλάδα και συνδέεις πάνω του μια πηγή σήματος (κεραία ή αποκωδικοποιητή). Μετά το συνδέεις σε δίκτυο internet και αυτό λειτουργεί σαν media streamer.

Πας στην Αγγλία και μέσω του υπολογιστή σου και internet συνδέεσαι στο κουτάκι και βλέπεις με ειδικό πρόγραμμα τα κανάλια.

Τι σχέση έχει τι κανάλια και συνδεσεις έχουν στην Αγγλία;

---------- Προσθήκη στις 21:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:10 ----------

και να τρως κανα 8αρη mb απο την γραμμη στην Ελλαδα και αλλα τοσα εκει που εισαι.

ισως να ειναι λυση για καποιους ομογενεις ή φοιτητες που θελουν Ελληνικα καναλια στο εξωτερικο ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ADSL

Στο site λέει για ελάχιστο upload τα 256kbps αρα θες χοντρικά τουλάχιστον δυαρα (2Mbps) διαθέσιμα για αυτό)

Δημοσ.

μου φαίνεται σας μπέρδεψα.

είναι απλό!

ο φίλος μου το έβαλε το μηχάνημα στον αδερφό του Ελλάδα. το συνέδεσε με ένα παλιό βίντεο (ουσιατικά το έκανε διότι δεν θέλει να αλλάζει τα κανάλια που βλέπει ο αδερφός του εδώ)...το σέταρε σύμφωνα με τις οδηγίες και πλέον βλέπει στην Αγγλια ΌΛΑ τα Ελληνικά κανάλια άνετα και χωρίς να ενοχλεί κανέναν. Ο αδερφός του έχει την 2mb της conn-x.

Βλέπει τα κανάλια από το blackberry κινητό του όταν είναι σε αερόδρομιο ή όποιο μέρος του κόσμου..αλλά και από το pc του. Το απίστευτο είναι ότι είτε στο κινητό είτε το pc...έχει και virtual keybord. άρα αν θες αλλάζεις τα κανάλια χωρίς να χρειάζεται να "ταλαιπωρείς" κάποιον. (δηλώνεις με τι συσκευή ή συσκευές έχει συνδέση το slingbox και έτσι φτιάχνει και την αντίστοιχη συχνότητα στο virtual keybord - έχει 2 μάτια υπερύθρων που τα βάζεις μπροστά από τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες)

μου έκανε τρομερή εντύπωση που δεν κολλούσε καθόλου...παρόλο που Ελλάδα δεν έχουμε και τόσο γρήγορο ιντερνετ.

αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι πείτε μου...

υ.γ. ειδικά αυτό που είπε ο φίλος με το NOVA το σκέφτηκα και εγώ....το μόνο θέμα είναι ότι σε κάθε slingbox μόνο ένας μπορεί να είναι συνδεδεμένος κάθε φορά...μπορείς να φτιάξεις όσα accounts θες ....αλλά ένας κάθε φορά....και όποιος έχει το admin account πετάει τους άλλους...όποτε θέλει.

Δημοσ.
μου φαίνεται σας μπέρδεψα.

είναι απλό!

ο φίλος μου το έβαλε το μηχάνημα στον αδερφό του Ελλάδα. το συνέδεσε με ένα παλιό βίντεο (ουσιατικά το έκανε διότι δεν θέλει να αλλάζει τα κανάλια που βλέπει ο αδερφός του εδώ)...το σέταρε σύμφωνα με τις οδηγίες και πλέον βλέπει στην Αγγλια ΌΛΑ τα Ελληνικά κανάλια άνετα και χωρίς να ενοχλεί κανέναν. Ο αδερφός του έχει την 2mb της conn-x.

Βλέπει τα κανάλια από το blackberry κινητό του όταν είναι σε αερόδρομιο ή όποιο μέρος του κόσμου..αλλά και από το pc του. Το απίστευτο είναι ότι είτε στο κινητό είτε το pc...έχει και virtual keybord. άρα αν θες αλλάζεις τα κανάλια χωρίς να χρειάζεται να "ταλαιπωρείς" κάποιον. (δηλώνεις με τι συσκευή ή συσκευές έχει συνδέση το slingbox και έτσι φτιάχνει και την αντίστοιχη συχνότητα στο virtual keybord - έχει 2 μάτια υπερύθρων που τα βάζεις μπροστά από τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες)

μου έκανε τρομερή εντύπωση που δεν κολλούσε καθόλου...παρόλο που Ελλάδα δεν έχουμε και τόσο γρήγορο ιντερνετ.

αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι πείτε μου...

υ.γ. ειδικά αυτό που είπε ο φίλος με το NOVA το σκέφτηκα και εγώ....το μόνο θέμα είναι ότι σε κάθε slingbox μόνο ένας μπορεί να είναι συνδεδεμένος κάθε φορά...μπορείς να φτιάξεις όσα accounts θες ....αλλά ένας κάθε φορά....και όποιος έχει το admin account πετάει τους άλλους...όποτε θέλει.

Ησουν άκρως ακριβείς. Σε ευχαριστούμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...