Προς το περιεχόμενο

slingmedia: TV stream μέσω internet!

sculper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι αυτο που λεει, τα σκας, παιρνεις την συσκευη, την συνδεεις στο νετ και μπορεις να βλεπεις οποιο δωρεαν καναλι θελεις. Αρκετα χρησιμο θα ελεγα.

Δημοσ.

Συνδέεις το slingbox σε μία κεραία και σε δίκτυο. Αυτό παίρνει από την κεραία το τηλεοπτικό σήμα, το ψηφιοποιεί και το στέλνει στο δίκτυο.

Εσύ συνδέεσαι στο slingbox με τον υπολογιστή ή το iPhone σου μέσω δικτύου ή internet και βλέπεις τηλεόραση. :-)

Δημοσ.

Αν στην Αγγλία η άλλη σου επιλογή, είναι ακόμη μια συνδρομή στην Nova (άρα +70 ευρώ λογαριασμός) μάλλον βολεύει. Τέσπα να δούμε και τι θα πει ο Sculper.

Σίμος

Δημοσ.
Αν ειναι ετσι τοτε μαλλον δεν βολευει και πολυ.

Αν στην Ελλάδα και στο δωμάτιο που είναι ο υπολογιστής σου, είναι και μια τηλεόραση, ναι δε βολεύει (είναι περιττό).

Αν είσαι στο εξωτερικό σχεδόν σε μόνιμη βάση και έχεις τις υποδομές στην Ελλάδα (ρεύμα, δίκτυο, adsl,κλπ) τότε αξίζει.

Δημοσ.
Συνδέεις το slingbox σε μία κεραία και σε δίκτυο. Αυτό παίρνει από την κεραία το τηλεοπτικό σήμα, το ψηφιοποιεί και το στέλνει στο δίκτυο.

αυτό δεν παίζει μάλλον... δεν υπάρχει είσοδος για κεραία.

που είσαι φίλε sculper να μας δώσεις τα φώτα σου?

με ενδιαφέρει γιατί ζω στην αγγλια...

Δημοσ.

με ενδιαφέρει γιατί ζω στην αγγλια...

Στην pro έκδοση έχει και είσοδο για κεραία (coaxial). ΕΔΩ έχει απλά και κατατοπιστικά βίντεο για τη συνδεσμολογία για όλες τις εκδόσεις

Δημοσ.

φίλε isay δεν νομίζω οτι στην αγγλια παίζει ρόλο εάν έχει coaxial η όχι. πιστεύω οτι τώρα που τα κανάλια έχουν γίνει ψηφιακά οι τύποι κάνουν stream μέσω internet.

ας κάνουμε λίγο υπομονή μέχρι να μας πει ο sculper τι ακριβώς παίζει

Δημοσ.
φίλε isay δεν νομίζω οτι στην αγγλια παίζει ρόλο εάν έχει coaxial η όχι. πιστεύω οτι τώρα που τα κανάλια έχουν γίνει ψηφιακά οι τύποι κάνουν stream μέσω internet.

ας κάνουμε λίγο υπομονή μέχρι να μας πει ο sculper τι ακριβώς παίζει

μα το μηχανακι το βαζεις στην ΕΛΛΑΔΑ και οχι στην αγγλια....στην αγγλια οτι λαβεις θα το λαβεις μεσω του internet που θα σου το στειλει το slingbox...

Φαινεται εξυπνο, αλλα πρακτικα μονο για τετοια περιπτωση (φοιτητης σε αλλη χωρα) μπορεις να εκμεταλευτεις το πλεονεκτημα του (το γεγονος οτι στελνει μεσω internet και μπορεις να εισαι σε οποιδηποτε σημειο του κοσμου) και να φανει τρομερο, τωρα αυτα που λεει να εισαι σε αλλο δωματιο κλπ, ειναι ασυμφορα, σιγουρα υπαρχουν καλυτερες/φτηνοτερες/με καλυτερη ποιοτητα λυσεις για τετοιες περιπτωσεις.

Δημοσ.

το πήρε και το δοκίμασε φίλος στην Αγγλία.

Παίζει τέλεια και τώρα βλέπει όλα τα Ελληνικά κανάλια στην Αγγλία....ΔΩΡΕΑΝ!

εχω μπερδευτει εντελως...

Δημοσ.

Εγω θα περιμενα η μαμα εταιρεια να διαθετει αυτη τα καναλια μεσω νετ. Τωρα να βαλεις εσυ την συσκευη εδω και να βλεπεις εκει οκ για μερικους ισως να βολευει, θα βολευε ομως ολο τον κοσμο αν εκαναν οτι υπεθεσα πως κανουν.

Δημοσ.
Ειναι αυτο που λεει, τα σκας, παιρνεις την συσκευη, την συνδεεις στο νετ και μπορεις να βλεπεις οποιο δωρεαν καναλι θελεις. Αρκετα χρησιμο θα ελεγα.

Συγγνώμη, αλλά ούτε και εγώ κατάλαβα.

• Για να λειτουργίσει αυτό, δεν πρέπει τα κανάλια να εκπέμπουν μέσω internet..??

• Εκπέμπουν..? Απ' όσο ξέρω όχι (τα περισσότερα τουλάχιστον)

Τι δεν κατάλαβα..?

---------- Προσθήκη στις 20:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:25 ----------

Συνδέεις το slingbox σε μία κεραία και σε δίκτυο. Αυτό παίρνει από την κεραία το τηλεοπτικό σήμα' date=' το ψηφιοποιεί και το στέλνει στο δίκτυο.

με ενδιαφέρει γιατί ζω στην αγγλια...[/quote']

Δηλαδή, π.χ. το Star Channel, εκπέμπει π.χ. στην Αγγλία...??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...