Προς το περιεχόμενο

πιτσιρικάς ψάχνει μηχανάκι

mitsaras(1995)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παίδες είμαι κενουργιος εδω και σορρυ για τιν ορθωγραγια μου εχω συνηθίσει να γράφω greeklish τεσπα . Θα ήθελα να σας πω οτι ειμαι 15 παρα κατι μήνες και τωρα θελω να παρω μηχανάκι βασικά ο πατερας μου και θα το εχω εγω :) μου αρεσουν τα DAITONA SPRIDER αν θα μπορούσατε να μου πείτε αν ειναι καλα και αν εχετε να μου προτείνετε καπιο καλύτερο μηχανάκι !

παιδες κατα προτιμήσει 50 cc γιατι δεν θα περιμενω μεχρι τα 18 μου αστο για το μιλάμε !!!

εχετε κατι ή δεν το βλεπτε αυτο το θεμα ?

ευχαριστώ πολι !

περιμένω απαντισεισας !

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι ρε αλλα θα το πάρει ο πατέρας μου για να το μάθω εγω και μετα θα ειναι δικό μου !

και αν θέλετε να μου πιτε καπιες γνομες για τα DAITONA SPRIDER και αν προτείνετε κατι καλύτερο !

Δημοσ.

ναι ρε παιδες 50cc εμενα μου αρεσουν τα DAYTONA SPRIDER kage με βοήθησε αρκετα αλλα εινι καλα αυτα και αν θελετε προτείνετε και κανενα αλλο 50αρι !

---------- Προσθήκη στις 15:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:06 ----------

δεν ξερω αν με καταλαβαίνετε ?

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα πριν αγοράσεις μηχανάκι, να πας ένα Σαββατόβραδο στα επείγοντα σε ένα νοσοκομείο κοντά στο σπίτι σου, για να δεις πόσοι πιτσιρικάδες καταλήγουν εκεί επειδή νομίζουν ότι το μόνο που πρέπει να κατέχουν είναι η θέση του γκαζιού και του φρένου. Το μηχανάκι δεν είναι βιντεοπαιχνίδι και για να οδηγήσεις δεν χρειάζεται μόνο η ισορροπία του ποδηλάτου. Πρέπει να είσαι σε θέση να υπολογίζεις πολλά πράγματα στον δρόμο. Ξεκίνα λοιπόν από αυτοκινητάκι στα 18 και κατά τα 25 χτύπα και τη Hayabusa. Εντελώς φιλικά, γιατί έχουν δει πάρα πολλά τα μάτια μου.

Δημοσ.

συνφονω και παντα ακουψ τι μου λενε και ιδικά απο εναν μεγαλύτερο αλλα (μεγαλε)!

1. δεν μπορω ρε (μεγαλε) να περιμενω να φτασω 18 και να παρω καρ.

2. ολα τα φιλαράκια μου εχουν ολοι μηχανάκι και πιστεψεμε δεν ειναι ωρεο ολοι να εχουν μηχανακια κι εσυ να πηγαίνεις με το ποδήλατο .

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :(

Δημοσ.
Μα και με το αμαξι να ξεκινησει παλι δεν θα μαθει τι παιζει με την μηχανη.

Θα έχει μάθει οδηγική συμπεριφορά, να εκτιμάει αποστάσεις, θα έχει γράψει και κάμποσες χιλιάδες χιλιόμετρα. Το δίτροχο, δεν είναι το φτηνό μεταφορικό μέσο του πιτσιρικά. Είναι απόλαυση, αφού όμως έχεις γίνει ώριμος οδηγικά.

Δημοσ.

πιστεψτεμε δεν το θα το παρω για μαγκια και για τιποτα τετιο μονο γτ βαρεθικα το ποδηλατο !! και ενοητε οτι προκιτε να αφήσω τα κοκαλακια μου στην άσφαλτο :)

και ξερω τι γίνετε στα επείγοντα σε ένα νοσοκομείο και δεν θελω να φτασω σε αυτο το σταδιο πιστεψτεμε !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...