diaol Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Παιδες απο τον λογαριασμο του mail μου στελνονται χωρις την εγγριση μου συνεχεια mail σε επαφες δικες μου.Τα Μυνηματα ως θεμα εχουν κατι hi και τετοια.Μιλαμε τωρα για 50 μυνηματα και τετοια.Και επισης μου ερχονται κατι postmaster fail.τι ειναι αυτα και πως μπορω να τα αντιμετωπισω?
niksakl Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Συνήθως hotmail σε συνδυασμό με msn που έχει φάει ιό...
diaol Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Hotmail εχω πως βγαινει αυτος ο ιος? ξερει καποιος?
ravend Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί η αυτόματη απάντηση. στις ρυθμίσεις κάπου έχει μια επιλογή που είναι για αυτόματη απάντηση σε περίπτωση διακοπών και καλά,όπου απαντά αυτόματα σε όποιον σου στέλνει mail.ξετίκαρε το. εμένα έλεγα κάτι για κινέζικες επιχειρήσεις και ήταν εκεί το θέμα.
diaol Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Το εχω κανει φιλε μου και αυτη τη διαδικασια.Μηπως ξερει καποιος τι αλλο μπορω να κανω ?
guido Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 να αλλάξεις password προφανώς , καθώς και να δεις μην σου έχουν αλλάξει και το secret question ,καθώς και μην έχουν βάλει secondary mail κάποιο δικο τους . δεν νομίζω είναι ιός . από τα γνωστά phising bots του msn που κλέβουν κωδικούς την πάτησες, αλλά καλού κακού τρέξε και Malwarebytes και Spybot και next time μην πατάς σε λινκ που σου έρχονται στο msn και λένε "hi check this site κτλ" , όπως και μην μπαίνεις σε site που σου λένε πως θα δεις ποιος σε έχει κάνει Block κτλ κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.