john_pcd Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 μισω λεπτο τι κανει το VB.NET 2010??? ---------- Προσθήκη στις 09:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:32 ---------- μισο* ηθελα να γραπσω!! ---------- Προσθήκη στις 09:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:33 ---------- εγω πιστευω πως απο ενα παιχνιδι το hacking δεν μαθαινεται!!!απο βιβλια η απο πραγματα μεσω ιντερνετ!!!
Anubis13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Καταρχάς δεν είναι chat/msn/irc εδώ. Κάνε ένα καθαρό έντιτ γράφε αργά και όμορφα. Πρέπει να αρχίσεις να δουλεύεις διαφορα πραγματα εκτός της/των γλωσσας(ων) προγραμματισμού.
Evgenios1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Στην αρχη ηθελα να hackarw e-mails αλλα μετα καταλαβα οτι ολα τα πσεθτο-χακινκ που κυκλοφορουν στο ιντερνετ ειναι απατεονιες!!ετσι λοιπον αποφασισα να μαθω προγραμματισμο ωστε να μπορω να κανω hack γενικα σε router κτλπ και να κανω και αυτο που επσαχνα τοσο καιρο!!!!! Θες εργαλεια, οχι γλωσσα προγραμματισμου.
Evgenios1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 ναι,μπορεις να μ τα δωσεις??? Ασχολησου με αυτο. http://www.backtrack-linux.org/
john_pcd Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 μπορω να παρω τα προγραμματα,αλλα θελω να μαθω μια γλωσσα κιολας για να φτιαχνω τα δικα μου!!
kfoynt Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 κλασσικός ενθουσιασμός νέου!!! :-D ξαναλέω... έχεις πρόσβαση σε πανεπιστήμιο??
Evgenios1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 μπορω να παρω τα προγραμματα,αλλα θελω να μαθω μια γλωσσα κιολας για να φτιαχνω τα δικα μου!! Σου λεω δες το παραπανω, και κανε το αναλογο target group. Εδω δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις λυση(?) στο προβλημα σου. ΥΓ:Δεν ειναι MSN το insomnia.
john_pcd Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 εγω πια καταλαβα οτι ολα τα hacking π δινουν στο ιντερνετ (τουλαχιστον τα περισσοτερα) ειναι πσεφτο-χακινκ!!! ---------- Προσθήκη στις 10:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:14 ---------- και οχι δεν εχω προσβαση σε πανεμιστημιο!!!(ακομα) γιατι ειΜαι 15!!! ---------- Προσθήκη στις 10:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:15 ---------- ναι το ειδα αλλα δεΝ πολυκαταλαβα!! :s!!!
Evgenios1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 εγω πια καταλαβα οτι ολα τα hacking π δινουν στο ιντερνετ (τουλαχιστον τα περισσοτερα) ειναι πσεφτο-χακινκ!!! Το παραπανω ειναι λειτουργικο με πολλλλλλλλλλλους fan. Το θεμα ειναι να βρεις ενα σωστο target group. Βαζοντας στο google "πως να χακαρω το Λενακι" σιγουρα δε θα σε βοηθησει.
kfoynt Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Επειδή κατάλαβα ότι είσαι ακόμη μικρός... και χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, θα σου προτείνα να αφιερώσεις τον χρόνο σου στο διάβασμα, να μπεις σε ένα καλό πανεπιστήμιο και θα έρθει απο μόνο του αυτό που ζητάς. Τα ψευτο χακινκ, είναι δημιουργήματα απο ανθρώπους με γνώσεις και πολύ εμπειρία, οπότε θα ειναι δύσκολο να φτιάξεις ένα μονος σου που να δουλεύει καλύτερα απο αυτά, στο άμεσο μέλλον. Ο μόνος τρόπος να πετύχεις αυτό που θες είναι να διαβάσεις και όλα θα έρθουν. Μην παίρνεις στα σοβαρά τις επιθετικές απαντήσεις εδω μέσα... είναι μεγάλοι! Αλλά! πάντα μπορείς να αποκτήσεις κάποιες γνώσεις προγραμματισμού, όπως είναι η python που ανέφεραν απο πάνω, και εγώ με Visual Basic είχα ξεκινήσει στην ηλικία σου.
john_pcd Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 μα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη!!!! ---------- Προσθήκη στις 10:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:23 ---------- στο σιτε αυτο!!!!!!!!!!!
ARIANAROS Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Κι εγώ 15 χρονών είμαι φίλε μου κι έχω προχωρήσει αρκετά ( βλέπε κάνω δύο χρόνια , ξέρω δύο γλώσσες προγραμματισμού , τον τελευταίο μήνα διαβάζα δωδεκάωρα σχετικά με προγραμματισμό ) . Είσαι σίγουρος ότι το θέλεις αυτό το πράγμα ; Κι ότι δεν θα το παρατήσεις μετά από 10 - 20 - 365 μέρες ; Γιατί αν είσαι όπως το παιδί στο ημερολόγιο ενός χάκερ , τότε καλύτερα ξέχνα το . Σε παρακαλώ , σκέψου πολύ αυτό το πράγμα . Γιατί όταν ξεκινάς από τέτοια βάση ( θέλω να χακάρω ) τότε για εμένα ...... δύσκολα τα πράγματα . Λάβε πολύ σοβαρά υπ'όψιν σου και το εξής . Έχω σπαταλήσει δύο χρόνια από την ζωή μου , το καλοκαίρι μου αντί να βγαίνω με φίλους δούλευα σε έναν θείο μου γιατί εκεί πέρα γνώριζα κάποιους προγραμματιστές , έχω ελεύθερο χρόνο γύρω στις 5 ώρες τι βδομάδα , κοινώς ...... πολύς κόπος . Κι όμως , αυτά που αναφέρεις εσύ , δεν έχω ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΔΕΑ για το πώς θα τα κάνω . Οπότε και πάλι , είσαι σίγουρος ότι θες να το ξεκινήσεις ; Αν απαντήσεις ναι , τότε θα χαρώ πολύ να σε βοηθήσω .
Merdock Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Ασχολησου με αυτο.http://www.backtrack-linux.org/ Δεν την ήξερα την συγκεκριμένη διανομή.Όταν κάνω format στο PC θα την δοκιμάσω.Thanks:-) Σχετικά με το θέμα μας τώρα μια είναι η λύση: διάβασμα(διάβασμα) @topic starter: Αν έπιασες το παραπάνω αστείο είσαι σε καλό δρόμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.