john_pcd Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Γεια σας παιδια!!θελω να σας συμβουλευτω γιατι λεω να αρχισω προγραμματισμο!!Ξερω οτι ειναι δυσκολο αλα θα προσπαθησω!!!εχω καποιες ερωτησεις!! ποια γλωσσα πρεπει να μαθω αρχικα με θεμα χακινκ??? κ αθτα μπορω να τα βρω στο ιντερνετ η να αγοραςω καποιο βιβλιο?? ααα και οι γλωσσες π εχω ακουσει εινε εξης: python k java!!ποια να διαλεξω (οχι μονο απο αυτες αλλα γενικα) π να ειναι ευκολη και να μπορει να την καταλαβει ενας αρχαριος???
john_pcd Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 σας παρακαλω πες τε μου!! ---------- Προσθήκη στις 09:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:09 ---------- αα σορρυ εκανα λα8ος!! ---------- Προσθήκη στις 09:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:09 ---------- εε...μπορεις να με βοηθησεις πως να ψαξω ??? ---------- Προσθήκη στις 09:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:10 ---------- και γενικα να με βοηθησεις??
virxen75 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 τι ακριβώς θες να κάνεις? ποιες οι γνώσεις σου μέχρι τώρα στον προγραμματισμό?
jtsc21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 ποια γλωσσα πρεπει να μαθω αρχικα με θεμα χακινκ??? αυτο που ρωτας ειναι πολυ γενικο... ριξε μια ματια εδω για να ερθουμε στα σοβαρα τωρα, μπορεις αρχικα να δεις λιγο python για να μπεις στο κλιμα που'ναι και πιο ευκολη σχετικα με αλλες γλωσσες
john_pcd Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 δεν εχω ξανα ασχοληθει με προγραμματισμο και θελω να ξεκινησω για hacking αλλα και αλλους λογους!!!!
virxen75 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 δες εδώ http://www.catb.org/~esr/faqs/hacker-howto.html
john_pcd Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Στην αρχη ηθελα να hackarw e-mails αλλα μετα καταλαβα οτι ολα τα πσεθτο-χακινκ που κυκλοφορουν στο ιντερνετ ειναι απατεονιες!!ετσι λοιπον αποφασισα να μαθω προγραμματισμο ωστε να μπορω να κανω hack γενικα σε router κτλπ και να κανω και αυτο που επσαχνα τοσο καιρο!!!!!
Xristaras12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 προσεχε τι λες γιατι απαγορευονται στο φορουμ...
john_pcd Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 αυτο που πσαχνω εινε: να βρω μια γλωσσα ευκολη και κατανοητη και να πετυχω αθτο που πσαχνω!! ---------- Προσθήκη στις 09:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:21 ---------- αυτο* ηθελα να γραψω πιο πανω συγγνωμη!!!
kfoynt Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 μάλλον αυτό που ζητάς χρειάζεται χρόνια εμπειρίας και διαβάσματος
john_pcd Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 εγω δεν λεω πως ειναι ευκολο !!!θα ξεκινησω και θα διαβασω οτι χρειαζεται και οσο μου παρει!!αυτο που ζηταω ειναι μια κατανοητη εξηγηση μιας γλωσσας!!(οδηγιες)
Apoll Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Και με VB.NET 2010 μπορείς να το κάνεις. Αλλά μιά "γλώσσα" δεν θα σε βοηθήσει και τόσο, αν δεν μάθεις πως δουλεύουν τα δίκτυα και οι επικοινωνίες.
kfoynt Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 τότε η λύση είναι: το πρώτο ποστ και πολύ διάβασμα. Έχεις πρόσβαση σε πανεπιστήμιο?
Xristaras12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 δεν ξερω κατα ποσο θα συμφωνισουν και οι υπολοιποι..πιστευω οτι μπορεις να ξεκινησεις "παιζοντας" απο εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.