Προς το περιεχόμενο

Επιδοτηση και τροπος χρησης της

stormrain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπερα, θα ηθελα μια διευκρινιση. Εχω ακουσει (μπορει και να το πηρε το ματι μου εδω), πως στο Πλαισιο μπορεις να χρησιμοποιησεις το ποσο της επιδοτησης σου οχι απαραιτητα για αγορα συσκευης, αλλα και για αλλα προιοντα.

Επειδη ειμαι κατοχος του Touch Pro2 και αρκετα ευχαριστημενος, οποτε προς το παρον δεν βλεπω λογο να το αλλαξω, σκεφτομουν μηπως χρησιμοποιουσα την επιδοτηση μου για να επαιρνα καποιο netbook. Ξερουμε αν οντως ισχυει το παραπανω ή προκειται για urban legend? Αν δεν ισχυει παντως για την ιστορια με βλεπω να παιρνω το Magic για να δω και εγω τι παιζει με τα android και μετα θα μπει στο section με τις αγγελιες. :-D

Δημοσ.

Και εγώ το είχα ακούσει, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει ακόμα.

Μπορείς να μειώσεις και το πάγιο αν δε σε ενδιαφέρει νέα συσκευή.

Δημοσ.

Με ενημερωσε σημερα φιλος οτι θα χρησιμοποιησει την επιδοτηση του για να παρει μια τηλεοραση που χρειαζεται για το σπιτι του. Δεν ρωτησα περισσοτερες πληροφοριες αλλα φανταζομαι οτι ισχυει γενικα και δεν ειναι περιοδικη προσφορα.

• Moderators
Δημοσ.
Και εγώ το είχα ακούσει, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει ακόμα.

Μπορείς να μειώσεις και το πάγιο αν δε σε ενδιαφέρει νέα συσκευή.

Καλα λες, θα ψαξω να δω σε τι τιμες πουλιουνται τα μεταχειρισμενα Magic και αν ειναι πολυ χαμηλες δεν θα μπω καν στην διαδικασια και θα παω για μειωση παγιου.

Βασικα σκοπευα να παρω ενα netbook ετσι κι αλλιως, οποτε ελεγα μηπως την εβγαζα στο τζαμπα :-D

Εdit: orck, μολις μου εφτιαξες την διαθεση :lol:

Δημοσ.

Εχει αγορασει κανεις κατι αλλο εκτος απο κινητο με την επιδοτηση απο το Πλαισιο; Εμενα μου ειπαν την Πεμπτη που μας περασε οτι δεν γινεται.

Δημοσ.

Έχω δει πιστωτικό τιμολόγιο κομμένο σε τρίτο από επιδότηση συσκευής, σε κατάστημα Πλαίσιο. Όταν είχα κι εγώ επιδότηση τους είχα ρωτήσει και με είχαν διαβεβαιώσει πως κόβεται πιστωτικό που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για οτιδήποτε θέλεις, μέχρι και για χαρτικά. Οπότε, ναι, γίνεται! :-)

Δημοσ.

Ε, τοτε ειτε ο καθενας υπαλληλος λεει οτι του ερθει ειτε δεν με ενημερωσαν σωστα απο το καταστημα στο Περιστερι.

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον για να απαντησω στην αρχικη μου ερωτηση εκ του αποτελεσματος για μελλοντικη αναφορα. Ναι, γινεται, μολις γυρισα απο το Πλαισιο Συνταγματος με ενα νετμπουκι και ενα κινητο. Ορματε :-)

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα,θελω να ρωτησω το εξης.Με πηραν απο τη vodafone και μου ειπαν πως εχω 450 ευρω επιδοτηση.Αυτο ισχύει μονο μεσα απο τα καταστηματα της vodafone ή μπορω να παω και σα πλαισιο-γερμανο κτλ?

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα,θελω να ρωτησω το εξης.Με πηραν απο τη vodafone και μου ειπαν πως εχω 450 ευρω επιδοτηση.Αυτο ισχύει μονο μεσα απο τα καταστηματα της vodafone ή μπορω να παω και σα πλαισιο-γερμανο κτλ?

Δημοσ.

Στο πλαίσιο μπορείς να πας. Ο γερμανός δεν έχει σχέση με τη vodafone

Δημοσ.

Στο πλαίσιο μπορείς να πας. Ο γερμανός δεν έχει σχέση με τη vodafone

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...