Galizur Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Θα ή8ελα μία αξιολόγηση αυτού του laptop. Σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω ως gaming laptop και θα ήθελα την γνώμη σας και αν γνωρίζετε κάποιο άλλο καλύτερο (μέχρι 1600 ευρώ). Πριν σας δώσω το link για να σας γλυτώσω και από λίγο κόπο, γνωρίζω ότι θα είναι πιο βολικό με εξωτερική οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι, όπως και το γεγονός ότι θα θερμένεται εύκολα και ότι θα πρέπει να το έχω στο ρεύμα για να παίζω (σιγά μην κρατήσει η μπαταρία). Θέλω η αξιολόγηση να γίνει πάνω στο πόσο καλά θα τρέχει και όχι στο πόσο βολικό θα είναι. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-VPC-F11S1E-B-VPCF11S1E-B.htm είναι το URL του laptop και http://www.nvidia.co.uk/object/product_geforce_gt_330m_uk.html το URL της κάρτας γραφικών. Σας ευχαριστώ!
Qatara Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Φίλε μου δυστηχώς η nvidia όσων αφορά τα λαπτοπ είναι περισσότερο για μουλτιμεντια παρα για gaming. Δεν δηλώνω ΑΤΙ fun απλά να ξέρεις ότι έχουν καλύτερες επιδόσεις σε λαπτοπ gaming και μεγαλύτερη μακροζωία. Αν θες καλή κάρτα γραφικών για gaming επέλεξε ένα λαπτοπ με καρτα ΑΤΙ 5650 και επειτα. Η nvidia δεν παρέχει υποστήριξη και σε αφήνει στο έλεος των κατασκευαστών για κάποιο update. επίσης δεν ειναι καρτες dx11 αλλα dx10. θελεις τούμπανο λάπτοπ? ASUS G73JH με την ΑΤΙ ΜΟΒΙΛΙΤΥ 5870 Μ .παραγγελία από εξωτερικό με 2 χρόνια global εγγύηση. Θέλεις λάπτοπ ετοιμοπαραδοτο απο ελλάδα? ACER me thn 5850 ενα κλικ κατω απο την 5870...αλλα το ρίσκο δικό σου.Δεν είναι όλα τα acer χάλια...Ανάλογα το κομμάτι όπως σε ολες τις εταιρίες... Θέλεις κατι ποιοτικό στα 1000 ευρώ? το καλυτερο best buy? SONY VAIO VPCEB1Z1E/B. Επιλογές έχεις...η επιλογή και το κρίμα? δικό σου. Φιλικά Q.
Galizur Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες και προτιμήσεις σου! Θα τα κοιτάξω αυτά που μου είπες! Αναμένω κι αλλές ιδέες, προτάσεις και κριτικές! Ευχαριστώ!
gbak Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Φίλε μου δυστηχώς η nvidia όσων αφορά τα λαπτοπ είναι περισσότερο για μουλτιμεντια παρα για gaming. λολ μαν εδω κατεβαζει GTX 285M SLI με το καλυτερο 3δ06 σκορ.. The Way It's Meant To Be Played και ας εχω ατι..απλα κατα καιρους καποιος ειναι πιο πανω καποιος πιο κατω..εναλαξ το πανε
Galizur Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 λολ μαν εδω κατεβαζει GTX 285M SLI με το καλυτερο 3δ06 σκορ.. Ενδιαφέρον. Και η αναμονή συνεχίζεται!
gbak Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 λοιπον μαν..επειδη η 5650 ειναι μιντ κλας..και αμα εχεις απαιτησεις στα παιχνιδια..δεν θα σε καλυψει..
Galizur Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Όχι, δεν έχω τρελές απαιτήσεις. Να φανταστείς το desktop μου τρέχει με την 8600GTS. Ναι, χρειάζεται μια αλλαγή, δεν λέω, αλλα δεν καίγομαι κιόλας. Το θέμα είναι να τρέχει τα παιχνίδια σε 3-4 χρόνια σε ικανοποιητικό επίπεδο (όχι Ultra low η low, στα medium καλά είναι). Εξάλλου είμαι RTS gamer και παίζω DotA, HoN και LoL. Τίποτα με τρελές απαιτήσεις, αν και πάντα θα βγαίνει το τρελό παιχνίδι (βλέπε Crysis και Metro 2033).
gbak Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 για να σου δωσω ενα παραδειγμα η 5650 τρεχει το battlefield bad company 2 σε medium settings οριακα..απο 30-40 φπσ..που ειναι τωρινος τιτλος..σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να πονταρεις στην 3ετια 4ετια στο λαπτοπ.. εγω θα σου λεγα το χιλιαρικο να το ριξεις στο ντεσκτοπ..σε λαπτοπ ειναι τζαμπα λεφτα το gaming αλλα αν επιμενεις η 5650 θα σε καλυψει παντως τουλαχιστον για χρονο..εφοσον δεν τρεχεις "βαρια" παιχνιδια
Qatara Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 gbak...φίλε μου υπάρχουν περιπτώσεις που δυστυχώς δεν μπορείς να υπολογίζεις σε έναν σταθερό. Για μένα είναι δύσκολο να μεταφέρω τον σταθερό μου όντας ναυτικός στο επάγγελμα και ξέρω πως ποτε μα ποτέ των ποτών δεν προκειται ένα λαπτοπ να συγκριθεί με ένα ντεσκτοπ... Ετσι λοιπόν ενώ στα desktops η εταιρίες προσφέρουν στα λαπτοπς η εταιρίες "κοροιδεύουν"... Ας ελπίσουμε με την είσοδο των netbook να αλλάξει η πορεία των λάπτοπς και να δουμε αξιολογες προσφορές με καλύτερες καρτες γραφικών γιατί ένα λαπτοπ δεν είναι μονο για οφις και arcade games...O κοσμος απαιτεί και ο κοσμος αλλάζει... Πισω στο θέμα μας τώρα. Δεν ξέρω αν γνωρίζετε για το http://www.notebookcheck.com go check it.Εχει ότι χρειαζεσαι να ξέρεις για τις φορητές εκδόσεις των καρτων γραφικών και πάμπολα ρεβιους... Εδώ ενα απόσπασμα απο την nvidia GT 330M: The performance of the GT 330M is similar to the GeForce GT 240M and therefore located in the range of the Mobility Radeon HD 4650. The card supports DirectX 10.1 and all the features of the GT 230M / 240M (as it is based on the same GT216 core). The modern ATI Radeon HD 5650 offers DirectX 11 effects and performs better. λινκ http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-330M.22437.0.html ---------- Προσθήκη στις 03:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:25 ---------- Φιλικά και χωρίς υφος Q.
gbak Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 συμφωνω και γω ειχα πολλα ταξιδια καποιο διαστημα...και ειχα παρει ενα ντελλ χπς μ1730 με 9800μ σλι... το οποιο το πουλησα και εχω μεινει με δυνατο ντεσκτοπ...και ψαχνομαι ..μεχρι 14" με 335μ πανω η 5650 απλα να ειναι switchable graphic για μεγαλυτερη αυτονομια.. απλα το ειπα στον Galizur για ντεσκτοπ..γιατι μερικες φορες αντι για αναβαθμιση παιρνουν λαπτοπ..και ειναι τζαμπα λεφτα.. αμα πραγματικα δεν μετακινεισαι οπως εσυ..αναβαθμιζεις ντεσκτοπ και απλα ενα νετμπουκ.. για βολτες και δουλεια..
Galizur Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δεν ξέρω αν γνωρίζετε για το http://www.notebookcheck.com go check it.Εχει ότι χρειαζεσαι να ξέρεις για τις φορητές εκδόσεις των καρτων γραφικών και πάμπολα ρεβιους... Μάλιστα, μάλιστα... Με αυτά που βλέπω ίσως να το αφήσω το laptop και να κάνω αναβάθμιση στο desktop... Κρίμα όμως πάνε τα όνειρα μου!
gbak Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 ποια ονειρα ρει...αμα ριξεις 1600ε για δεσκτοπ..εκει να δεις ονειρικα fps στην οθονη σου.. αν δεν κανεις μετακινησεις πολλες μην παρεις λαπτοπ..για games ειναι κουτο
Galizur Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Τα όνειρα ήταν ειρωνικό. Ναι, κάνω πολλές μετακινήσεις, αλλά θα συνεχίσω όπως κάνω τόσο καιρό... Θα πάω στα σάπια net-άδικα της Ελλάδας! Νομίζω το post ξεπέρασε την χρησιμότητά του.. Σας ευχαριστώ θερμά παιδιά για την βοήθειά σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.