IOSTEFO Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Επειδής δεν γνωρίζω και θέλω να ξέρω αν οι επεξεργαστές AMD + Intel πωλούνται με ψήκτρες μαζί. σας ευχαριστω.
liopyr Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Αν βλέπεις "box" στην περιγραφή έχουν ψύκτρα στην συσκευασία. Αν βλέπεις "tray" δεν έχουν.
Nik.K Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Οκ μπερδευτηκα, την ιδια ερωτηση δεν την ειχες κανει πριν 15 λεπτα σε αλλο θεμα ?
IOSTEFO Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Αν βλέπεις "box" στην περιγραφή έχουν ψύκτρα στην συσκευασία.Αν βλέπεις "tray" δεν έχουν. @liopyr σ`ευχαριστώ βλέπεις είμαι ακόμα άπυρος στις αγορές και δεν θέλω να κάνω λάθος παραγγελία.
LouCi4er Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Οκ μπερδευτηκα, την ιδια ερωτηση δεν την ειχες κανει πριν 15 λεπτα σε αλλο θεμα ? Οχι ρε 'συ,εκεινος λεγετε theo_s.Σε μπερδεψανε
IOSTEFO Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Οκ μπερδευτηκα, την ιδια ερωτηση δεν την ειχες κανει πριν 15 λεπτα σε αλλο θεμα ? Ναι το έσβησαν γιατί δεν ήμουν στο σωστό χώρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.