Προς το περιεχόμενο

Apple iOS 4

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το πιο πιθανό είναι να βρεθεί κάποια hackia για να παίξει και σε εμάς με το 3g :P.

Σίγουρα κάτι θα γίνει και για τα 3G μέσω jailbreak αλλά δε ξέρω αν θα είναι τόσο εύχρηστο και με ομαλή λειτουργία όπως στο 3GS.

Ας μην ξεχνάμε πως το iPhone & το iPhone 3G έχουν πιο αργή CPU από το 3GS, καθώς και 50% λιγότερη RAM (128MB αντί για 256ΜΒ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 776
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Ωραίος! μήπως κατά τύχη είδες και καμιά αναφορά στα μηνύματα;

Όχι δεν έχει.

billdanos βρήκες μήπως πώς κλείνουν οι εφαρμογές γιατί όλες μένουν κάτω ανοιχτές και πρέπει μια μια να τις κλείνω, υπάρχει καμία ρύθμιση γιαυτό; Πάντως όσες και να ανοίξω δεν κολλάει καθόλου το άτιμο.

Μην το βλέπεις όπως μέχρι τώρα στα Wm, symbian κλπ! Δεν χρειάζεται να κλείνεις τίποτα γιατί το multitasking στο iphone λειτουργεί εντελώς διαφορετικά (δεν κράταέι όλη την εφαρμογή ανοιχτή αλλά μόνο τα βασικά της στοιχεία για να είναι σε ετοιμότητα).

Ας ελπίζουμε να βάλουν κάποια ρύθμιση αργότερα που να επιλέγουμε εμείς πιες εφαρμογές να μένουν ανοιχτές, πάντως από θέμα απόδοσης δεν υπάρχει λόγος, σφαίρα πάει.

Ο κάθε κατασκευαστής μιας εφαρμογής επιλέγει αν θα ενσωματώσει λειτουργία για να τρέχει στο background. Διαφορετικά δεν κάνει απολύτως τίποτα και απλά εμφανίζεται στη λίστα όσων άνοιξες τελευταία!

Μην σκέφτεστε WinMo ή Desktop.

(Υποθέτω) Δεν παίζει ρόλο. Επί της ουσίας είναι σα να πατούσατε το home button once και να "έκλεινε".

Δεν τρέχει κάποιο background process, απλά σώζει το state της εφαρμογής (ότι κάνει και μέχρι τώρα) για να την βρεις στα ίδια.

Αλλιώς θα έχει κάνει register για multitask operation (VOIP, μουσική, local notifications) οπότε την κλείνεις εσύ για να σταματήσει.

Το αυτό!

Εγώ πάντως όταν πάω να "ξανανοίξω" μια εφαρμογή μου βγαίνει από την αρχή πάλι σαν να την άνοιξα πρώτη φορά.. Μήπως μόνο εφαρμογές γραμμένες για OS 4 μπορούν να τρέξουν κανονικά "minimized"?μιλάω για εφαρμογές από το appstore.

Αυτό που είπα πριν. Το ότι ανοιγει από την αρχή σημαίνει πως δεν έχει ακόμη επιλογή να τρέχει συνεχώς κλπ κλπ.

B)

• Super Moderators
Συνοψίζω μετά το update στην εκδοση 4 (beta):

[...]

12. ΔΕΝ λειτουργεί για την ώρα το mobile me (και συνεπώς ούτε και το find my iphone κλπ) :/

Αυτά για την ώρα!

B)

Το MobileMe όντως δεν μου λειτούργησε ούτε εμένα όταν πέρασα το 4.0 beta.

Απλή λύση: σβήνεις το MobileMe account μέσα από τα settings και το ξαναπροσθέτεις.

Έκτοτε, λειτουργεί άψογα. :-)

Επίσης αρνείται να δουλέψει το IM+ (instant messaging app). Μπαίνει και... σε πετάει έξω αμέσως.

bug: Στο mail.app, όταν ανοίγεις για πρώτη φορά το Mail (και δεν τρέχει στο backround), σε πηγαίνει κατευθείαν στον πρώτο mail account που έχεις σετάρει - όχι στο Unified Inbox, όπως (υποθέτω) ότι θα έπρεπε.

bug: Για να αλλάξεις την εικόνα του Home Screen πρέπει να πας μέσω του Settings > Wallpaper. Δεν γίνεται να αλλάξει μέσω της εφαρμογής Photos, όπως αλλάζει η είκονα του lock screen.

Χρονια πολλα! Στα sms εχεις πλέον επιλογή για custom ήχω, καθώς επίσης και στο ημερολόγιο; Αναφορά παράδοσης μπήκε;

Custom ήχο στα SMS και στο ημερολόγιο δεν έχει.

Αναφορά παράδοσης δεν έχει.

Καλημέρα σας ,,

Μήπως κάποιος μπορεί να μου πει που θα βρώ το καινούργιο firmware να το περάσω και εγώ.

Ευχαριστώ

Δεν μπορείς να το βρεις. Έχει κυκλοφορήσει μία beta έκδοση, μόνο για να την τεστάρουν οι developers. Η οριστική έκδοση του νέου firmware θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

• Super Moderators
Οπότε να υποθέσω οτι ολοι εσείς που την έχετε είστε developers :confused:

Ή φίλοι των developers. ;)

Εντάξει, ο Hal9000 και ο Snollygoster είναι όντως developers.

Εγώ είμαι ο άνθρωπος που τους διασφαλίζω νομικά από τους ανταγωνιστές τους. Με το αζημίωτο... :P

• Super Moderators
Ή φίλοι των developers. ;)

Εντάξει, ο Hal9000 και ο Snollygoster είναι όντως developers.

Εγώ είμαι ο άνθρωπος που τους διασφαλίζω νομικά από τους ανταγωνιστές τους. Με το αζημίωτο... :P

Μην ξεχνάς επίσης τους όρους που αποδέχτηκες όταν κατέβασες την beta 4!

:devil:B)

Τα υποτιμητικά σχόλια που διαβάζει κανείς στο διαδίκτυο από τους ihaters δεν έχουν τελειωμό για το iPhone OS 4.0, ότι το multitasking υπάρχει σε άλλα λειτουργικά/κινητά εδώ και χρόνια και τέτοια. Μου θύμισε έντονα αυτή τη σκηνή πάντως (βρείτε την ταινία, κουιζάκι):

-I don't like leaving my own country especially leaving it for anything less than warm, sandy beaches and cocktails with little straw hats.

-We've got sandy beaches.

-So who the fuck wants to see them?

• Super Moderators

Ερώτηση σε όσουν έχουν το 4. Σας βγάζει error κατά το sync ότι το iphone αρνήθηκε την πρόσβαση το itunes για Backup? Κάνει sync κανονικά κλπ αλλά πετάει πάντα αυτό για το Backup!

Επίσης σας εμφανίζεται ο μετρητής χαρακτήρων στα sms? Σε μένα αν και το ενεργοποίησα από τα settings δεν το εμφανίζει παρά μόνο αν πάω να στείλω mms και προσθέσω κάποια φωτό!

B)

• Super Moderators
Yeap μου βγάζει και εμένα αυτό το μήνυμα για το backup και ο μετρητής δεν εμφανίζεται.

Α οκ άρα δεν φταίω εγώ!

B)

Τα υποτιμητικά σχόλια που διαβάζει κανείς στο διαδίκτυο από τους ihaters δεν έχουν τελειωμό για το iPhone OS 4.0, ότι το multitasking υπάρχει σε άλλα λειτουργικά/κινητά εδώ και χρόνια και τέτοια. Μου θύμισε έντονα αυτή τη σκηνή πάντως (βρείτε την ταινία, κουιζάκι):

-I don't like leaving my own country especially leaving it for anything less than warm, sandy beaches and cocktails with little straw hats.

-We've got sandy beaches.

-So who the fuck wants to see them?

Snatch.

Εκεί έχει επίσης και το θεϊκό:

-Pack your toothbrush, we 're going to London.

-London?

-London?

-London??

-Yes, London, You know, fish, chips, cup 'o tea, bad food, worst weather mary f*cking poppins, London!

Backup το iTunes δεν κάνει, και αν κανετε και Sync χαλαει τα folderάκια που έφτιαχνα μια ώρα σαν υπνωτισμένο που σκάει bubble-wrap και σου ξερνάει τα apps πάλι έξω με σειρά πιο random κι από τα δεκαδικά του πι ώστε να σου πάρει ακόμα πιο πολύ χρόνο να τα φτιάξεις τη 2η φορά.

Επίσης είπαμε αν έχεις ρυθμίσει αυτόματα το time zone σε συνδέει με Κάιρο (κυριολεκτικά) και πάει το ρολόι μια ώρα πίσω και αργείς μια ώρα στη δουλειά.

Μια ώρα η αργοπορία και 2 ώρες τα φολντεράκια για κάντε το λογαριασμό...

Περιμένουμε σίγουρα και σύντομα νέο iTunes.

• Super Moderators
Snatch.

Εκεί έχει επίσης και το θεϊκό:

-Pack your toothbrush, we 're going to London.

-London?

-London?

-London??

-Yes, London, You know, fish, chips, cup 'o tea, bad food, worst weather mary f*cking poppins, London!

Backup το iTunes δεν κάνει, και αν κανετε και Sync χαλαει τα folderάκια που έφτιαχνα μια ώρα σαν υπνωτισμένο που σκάει bubble-wrap και σου ξερνάει τα apps πάλι έξω με σειρά πιο random κι από τα δεκαδικά του πι ώστε να σου πάρει ακόμα πιο πολύ χρόνο να τα φτιάξεις τη 2η φορά.

Επίσης είπαμε αν έχεις ρυθμίσει αυτόματα το time zone σε συνδέει με Κάιρο (κυριολεκτικά) και πάει το ρολόι μια ώρα πίσω και αργείς μια ώρα στη δουλειά.

Μια ώρα η αργοπορία και 2 ώρες τα φολντεράκια για κάντε το λογαριασμό...

Περιμένουμε σίγουρα και σύντομα νέο iTunes.

Το αυτό! Είχα ξεχάσει να αναφέρω και το θέμα της ώρας!

Χθες βέβαια που έφτιαξα folders και μετά έκανα αρκετές φορές sync δεν μου τα πείραξε! Απλά στο itunes στην καρτέλα apps στα δείχνει όλα χύμα!

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...