Προς το περιεχόμενο

Apple iOS 4

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 776
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

οσοι δεν εχουν mac και θελουν να εγκαταστησουν το 4.0 τοτε με το transmac στα Windows μπορουν να κανουν expand το iphone_os_4_beta__iphone_3gs__8a230m.dmg και να το αποθηκευσουν στο σκληρο τους σε μορφη .ipsw

Μετα ακολουθηστε τη γνωστη διαδικασια.

Το λεω αυτο για τα παιδια-developers που προσφερουν το OS στους αλλους που πιθανον δεν εχουν MAC.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προσπαθώ να περάσω την 4, αλλά το itunes με πετάει error 13. έψαξα πολύ στο google και δοκίμασα διάφορα χωρίς επιτυχία. έχω την τελευταία έκδοση itunes και 3.1.3

δοκίμασα:

να αλλάξω usb port το καλώδιο

να κάνω νέο account στα windows και να το προσπαθήσω από εκεί

με DFU

με downgrading σε 3.1.2

το έβαλα σε άλλο λάπτοπ

τέλος δοκίμασα και restore και update.

Δε με θέλει η 4, ΤΕΛΟΣ

Δημητρη και εγω δοκιμασα τα παντα, τωρα το εχω περασει σε ενα αλλο λαπτοπ (αυτο λενε παντου, να το δοκιμασεις σε αλλο pc), και μου βγαζει παλι το ιδιο...

στα logs πεταει ενα UploadFile Failed: error -8

και απο κατω iTunes: Restore error 13

απο ενα μινι google βρηκα αυτο:

I had a similar issue myself and it was my ZoneAlarm security.

Disable your security and try to restore again

το εκλεισα, παπαλα....τα ιδια... Στο αλλο PC εχω kaspersky internet security 2010, το εκλεισα και εκει, τιποτα...

---------- Προσθήκη στις 04:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:56 ----------

δοκιμασε και αυτο:

σφδλκξφδκλξφδλκφδξκλφδξφδκλξφδκλφξδκλφδξφκδλξφδκλξφδκλφδξκλφδξφδλκξφ

δκφξδφλκξφδλκξφδλκφδξκλφδξφδλκξφδλκξφδλκξφδλκφδξλκφδξλκφδξφλδκξδφλ

I don't know about a Mac, but with a Windows PC it recognizes the iPod as a different device if you plug it in to a different usb port. If you plug the ipod into the new usb port and check Device Manager (right click My Computer, select Hardware Tab, and click Device Manager button). The Touch should show up under "Universal Serial Bus controllers" as something like "Apple Mobile Device USB Driver". See what it shows up as and then unplug it and plug it in to the original usb port, holding the shift key until it shows up in iTunes (or you get the error message). Check what it is showing up as in Device Manager. If it showed up using a different name, then delete the device. Then unplug and replug the usb cable and see if it shows up as the correct device when it is detected. Of course if you don't have a problem with sticking with the new usb port you could just do that...

Το οτι αν δεν κάνεις restart τη συσκευή δεν κάνει paste το password σου για itunes και το οτι όταν λάβεις μια εισερχόμενη κλήση μένει στην οθόνη με τις κλήσεις, θυμήθηκαν να τα διορθώσουν άραγε ή στο OS 5 θα μας τα παρουσιάσουν σα magical features? :mad:

προς το παρον δεν μπορει κανεις να κανει restore μεσω των windows...Υπαρχει θεμα απο οτι διαβαζω στο developer φορουμ. (error 13)

Οσοι προσπαθησουν να το περασουν ΠΡΕΠΕΙ να κανουν restore και οχι update αλλιως κρασαρει το iTunes.

να ροτησω κατι οταν θα ακους ραδιο απο ενα αππ και μπενει στο multitasks και αλλαζεις εφαρμογη θα συνεχιζει να πεζει η οχι γτ εχω μπερδεφτη καπως!

Ακόμα όχι. Για να δουλέψει αυτό (να παίζει μουσική στο background μια εφαρμογή), πρέπει ο κατασκευαστής της εφαρμογής να βγάλει νέα έκδοση, συμβατή με το 4.0.

Οι κατοχοι παντως του 3G την "φαγαμε" και no multitasking...

Τουλάχιστον έχουμε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά..

Αναμενόμενο ήταν να μην μπάινει στο 3G λόγω και χαρακτηριστικών αλλά και για να προωθηθεί το επερχόμενο iPhone.

Θα ζήσουμε και χωρίς αυτό..

Τουλάχιστον έχουμε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά..

Αναμενόμενο ήταν να μην μπάινει στο 3G λόγω και χαρακτηριστικών αλλά και για να προωθηθεί το επερχόμενο iPhone.

Θα ζήσουμε και χωρίς αυτό..

Το πιο πιθανό είναι να βρεθεί κάποια hackia για να παίξει και σε εμάς με το 3g :P.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...