alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ωραία πράγματα. Εμένα με αφήνει ολίγον τι αδιάφορο αυτό με τα παιχνίδια, απλά σε συνδιασμό με το iad δείχνει ότι η apple δεν θα αφήσει τίποτα σε τρίτους (όπως ήταν μέχρι τώρα η υπηρεσία openfeint για games (αν δεν κάνω λάθος το όνομα). Επιτέλους multitasking αλλά όχι για μας του 3g... Περιμένω και τα υπόλοιπα από τα 100 καλούδια
Vasilisxd Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Καλό αλλά λίγο όπως πάντα Εγώ πάντως με τα apps από cydia , τα έχω όλα αυτά που είπαν , και μάλιστα τα έχω εδώ και πολύ καιρό. Οπότε τίποτα ουσιαστικά καινούργιο για μένα. Οφείλω να πω όμως , κάνανε πολύ καλή δουλειά με το multitasking
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Multitasking για 3GS είναι confirmed? ναι Ποια ipod θα υποστηριζει? 3rd generation
actorius Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Thanks alexzzz Τώρα γύρισα σπίτι, μπορώ επιτέλους να δω το not so live anymore blogging!
giwrgosd Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 για ραδιοφωνο μάλλον την εκδοση 5 να περιμένουμε?!!
kdiamant Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 για ραδιοφωνο μάλλον την εκδοση 5 να περιμένουμε?!! Θα έλεγα μάλλον το next gen iPhone.
georgeadams Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Τα νέα features με μια (πολύ σύντομη) ματιά: http://www.apple.com/iphone/preview-iphone-os/
Vasilisxd Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 το ράδιο είναι θέμα hardware... Ναι αλλά το hardware το έχει ήδη το 3Gs. Απλά κοιτάνε να βρούνε τρόπο να απομυζήσουν Dollars από την λειτουργία αυτή. Μάλλον το τραγούδι που θα ακούς από το Ράδιο θα το καταλαβαίνει το κινητό και θα μπορεί να σε πετάει στο iTunes να το αγοράσεις άμα θες. Οταν το φτιάξουν αυτό, τότε θα έχουμε ράδιο. Simple as That !
georgeadams Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μήπως υπάρχει εδώ γύρω κανένας developer, πρόθυμος να προσθέσει το UUID του 3GS μας στο developer account του, έτσι ώστε να μπορούμε να εγκαταστήσουμε χωρίς πρόβλημα τη beta που μόλις βγήκε;
EstellePr Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μήπως υπάρχει εδώ γύρω κανένας developer, πρόθυμος να προσθέσει το UUID του 3GS μας στο developer account του, έτσι ώστε να μπορούμε να εγκαταστήσουμε χωρίς πρόβλημα τη beta που μόλις βγήκε; Μόλις πάω σπίτι, το ετοιμαζω..! Sent from my iPhone using Insomnia.app
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μόλις πάω σπίτι, το ετοιμαζω..! Και developer?Σε ειχα αφησει στο"πως κανω sync το iphone"ενα πραγμα.Ευγε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.