Προς το περιεχόμενο

Apple iOS 4

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί στο touch 2G δεν μπορούν να βάλουν battery percetage...

τόσο δύσκολο είναι?

Αν βρεις την απαντηση πες τη και σε μενα plz,ειναι αποριας αξιο!

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 776
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αν χρησιμοποιείς το iPhoto σε mac έχει faces (πρόσωπα που αναγνωρίζει από τις φώτος) places (φώτο που έχεις πάρει σε μέρη με το iphone) kai events (βάσει ημερομηνίας) οπότε και κάνουν sync αυτούσια με iOS 4.0 στο iPhone και όχι χύμα όλες οι φώτος.

• Super Moderators

Βγήκε το beta 4.2 για ipad/iphone! Στο ipad υπάρχει πλεον Ελληνικό πληκτρολόγιο και Ελληνικό μενου! Και εννοείται τα υπόλοιπα (multitasking, folders κλπ)

B)

post-2059-129063121972_thumb.jpg

post-2059-129063121976_thumb.jpg

Βγήκε το beta 4.2 για ipad/iphone! Στο ipad υπάρχει πλεον Ελληνικό πληκτρολόγιο και Ελληνικό μενου! Και εννοείται τα υπόλοιπα (multitasking, folders κλπ)

B)

Για iPhone τι καινούργιο έχει

με αυτα τι παιζει για το 3g http://www.blogsdna.com/11321/how-to-jailbreak-iphone-3g-4-1-ios-with-redsn0w-0-9-5-beta-5.htm

---------- Προσθήκη στις 21:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:39 ----------

λενε για jailbrake κατα της 25 του μηνα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Είχα βάλει την 4.2.1 GM στο 3GS μου και το σημερινό build no είναι διαφορετικό. 8C148A Είναι το σημερινό, 8C148 η GM. Γιαυτό καλά θα ήταν να κάνετε ένα check for updates όσοι έχετε την GM!!

Σωστά τα λες, για το iPhone 3GS.

Για το iPhone 4 όμως, η επίσημη 4.2.1 είναι το ίδιο build (8C148) με την 4.2.1GM. Οπότε, να κάποιος είχε βάλει την 4.2.1GM δε χρειάζεται και δε θα του ζητήσει να κάνει update. Έχει ήδη την τελευταία έκδοση.

• 2 μήνες μετά...

παιδια εγω εχω παρει το iphone 4 με 4.2.1 απο αμερικη,και το εχω κανει jailbreak αλλα δεν μπορω να το κανω unlock.ξερετε αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να το κανει unlock η ποτε θα βγει καποιο?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 16 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 16 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Κανένα νέο όσον αφορά το Tapatalk (στο forum) στο iPhone έχουμε ? Κάποια επίσημη απάντηση των Admins για το αν ξηλώθηκε και γιατί ? Ή έστω κάποιο trick για να το επαναφέρουμε ????? Στο thread του Android κάτι κατάφεραν ... Εμείς εδώ ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...