yayawoot Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ναι ισχύει ο ήχος ήταν τραγικός!! Θα προτιμήσω τη συζήτηση του insomnia σήμερα! την άλλη φορά δεν υπήρχε αν θυμάμαι καλά :p
Hal9000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ναι ισχύει ο ήχος ήταν τραγικός!! Θα προτιμήσω τη συζήτηση του insomnia σήμερα! την άλλη φορά δεν υπήρχε αν θυμάμαι καλά :p Είχαμε κάνει http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=306034
Snolly Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Πιο πολυ καθε εποχη περιμένω αυτό το event καθε χρόνο παρά την πρωτοχρονιά.
kdiamant Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Λέτε να ενεργοποιήσει το ραδιόφωνο σήμερα με την 4? Απ'οτι έχω διαβάσει το υποστηρίζει το iPhone 3GS δεν ξέρω για τα άλλα, αλλά μου φαίνεται ότι θα το βάλει στο νέο iPhone μόνο. Βέβαια απο την αλλη είναι μεγάλο update όπως ήταν και το 3 που πρόσθεσε πολλά features και στην ουσία άλλαξε το όλο θέμα με το iPhone προς το καλύτερο. Απο την άλλη αχριστεύει όλες τις εφαρμογές με radio. Μπά χλωμό το βλεπω τώρα που το ξανασκέφτομαι...
Cue Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 I'm an addict, το ξέρω. Κοιτάζοντας την παρουσίαση του iPhone OS 3.0 (σε FFW ok), ένα χρόνο μετά δεν φαντάζει κάτι το ιδιαίτερο. Αν και το Caldav το είχα άχτι. In App Purchase, χμ οκ. Push Notifications μόνο για IM τα έχω ανοιχτά. In App Maps έχουμε ωραίες εφαρμογούλες. Cut/Copy/Paste . Spotlight σπάνια το χρησιμοποιώ. Ελληνικα Και άλλα 95 new features (Youtube Subscriptions, κτλ) που όντως το έκαναν να δείχνει πιο mature. Με το iPhone 4.0 πιστεύω ο πήχης έχει ανέβει. Ίσως λόγω Android και Win 7 πλέον. Προσδοκώ, background services (όχι multitasking), multi touch σε όλο το λειτουργικό, better notifications (τα modal pop ups μου θυμίζουν κάτι σε Javascript Alert Box απο τα 90s), standby οθόνη με upcoming events/notes/sms/κλήσεις. Οτιδήποτε hardware related (π.χ. video chat) δεν περιμένω να το δω. Προβλέπω να βγάζω τα μάτια μου με την beta σήμερα.
yayawoot Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Είχαμε κάνει http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=306034 Huhu hal εννοούσα στου iPad..:p Νομίζω στην παρουσίαση του 3.0 δεν ήμουν καν μέλος! Anyway:-D
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 και μολις τελειωσει η παρουσιαση του iPhone OS 4 ξεστομιζει τις μαγικες λεξεις: one more thing...!!
Hal9000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Huhu hal εννοούσα στου iPad..:p Νομίζω στην παρουσίαση του 3.0 δεν ήμουν καν μέλος! Anyway:-D Προσπαθήσαμε να κάνουμε και εκείνη την ημέρα αλλά έπεσε ολόκληρη η υπηρεσία από τη τεράστια κίνηση αφού γινόταν χαμός Στα google maps ωραίο θα ήταν η ενσωμάτωση του Locate Me και βέβαια του navigation προγράμματος που έχει βγάλει η google στο android αλλά ούτως η άλλως παίζει μόνο στην Αμερική.
vfragos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Εδώ λένε ότι θα έχουν live video stream: http://blog.alltechrelated.com/2010/04/08/apple-event-os-4-0-live-video-stream/
sotzyg Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Κανένα νέο υπάρχει ή δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα ? Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Κανένα νέο υπάρχει ή δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα ? Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app 8 λεμε Sent from my iPod touch using Insomnia.app
sotzyg Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Πάντως απο την εμπειρία σας δεν παίζει το ενδεχόμενο να μας δώσει την 4 έκδοση τώρα σε update ? Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.