georgeadams Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν, όλα ΟΚ με το 4.1GM. Έκανα update και το δικό μου 3GS και το 3G της γυναίκας μου. Στο iPhone 3G, με μια πρόχειρη ματιά, το 4.1 φαίνεται να έχει το 80-90% της ταχύτητας απόκρισης του 3.1.3, δηλαδή είναι ΠΟΛΥ ανώτερο του 4.0.1. Σε κανένα από τα 2 (3G & 3GS) δεν υπάρχει η δυνατότητα για HDR. Δε θυμάμαι καλά τι είπε χθες ο Στηβ στην παρουσίαση αλλά είχα την εντύπωση πως δεν είπε πως αφορά μόνο το iPhone 4. Προφανώς έκανα λάθος.
Cue Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Θα συμφωνήσω. Το 3G επιτέλους έγινε usable και πάλι. Η 4.1 έκανε το θαύμα της.
Toudor14 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω Billdanos γουσταρα περισσοτερο τις πρωτες φωτο που τραβηξες , γιατι (κατα τυχη???) εχεις τραβηξει και ενα γκομενακι με φουστα στο περιπτερο απο κατω.. Σωστος και την επομενη φορα να ζουμαρεις κιολας να δουμε αν εχει καλο zoom
kpartsi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω Billdanos γουσταρα περισσοτερο τις πρωτες φωτο που τραβηξες , γιατι (κατα τυχη???) εχεις τραβηξει και ενα γκομενακι με φουστα στο περιπτερο απο κατω.. Σωστος και την επομενη φορα να ζουμαρεις κιολας να δουμε αν εχει καλο zoom Σου είπε να κοιτάξεις τα air-condition... αλλά εσένα αλλού έπεσε το μάτι σου!!!!
status Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Θα συμφωνήσω. Το 3G επιτέλους έγινε usable και πάλι. Η 4.1 έκανε το θαύμα της. Το θέμα με τι μπαταρία φτιαχτηκε ή όχι;
Toudor14 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Το θέμα με τι μπαταρία φτιαχτηκε ή όχι; Μονο ο Billdanos μπορει να το απαντησει αυτο..Ειναι το απολυτο Apple εργαλειο του φορουμ και οχι μονο !!.. Ζω και αναπνεω να διαβαζω ποστ που γραφει.. Φτιαχνω καφε και αραζω στο pc και διαβαζω ποστ του πριν απο 3 χρονια.. Πρεζα ειναι ο τυπος ! Και για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι καινουριοι,να τονισουμε για μια ακομη φορα πως ειναι τοσο μπροστα που εχει κανει σουζα με διαστημοπλοιο !
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Billdanos θα αφήσει τα κοκκαλακια του στο γήπεδο Tae Kwo do, οπότε μέχρι αυριο με ξεχνάτε.
gs20309 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Θα συμφωνήσω. Το 3G επιτέλους έγινε usable και πάλι. Η 4.1 έκανε το θαύμα της. τέτοια να ακούω αντε επιτέλους!!.. πότε θα είναι διαθέσιμη για τους κοινούς θνητούς?
Cue Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 8/9? Για την μπαταρία δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο θέμα. Νομίζω.
status Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 8/9?Για την μπαταρία δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο θέμα. Νομίζω. Μόνο καλαμάκι δεν έβγαζε το iphone για να ρουφήξει την μπαταρία, άστα.!
pcfan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ποτε θα βγει το ios 4.1 ρε παιδια? Το απόγευμα να το περιμένεις γιατί υπάρχει και μια διαφορά ώρας με το San Fransisco.
gs20309 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ποτε θα βγει το ios 4.1 ρε παιδια? έλα ντε σήμερα δεν είχαν πεί?....μήπως είναι ακόμα πρωί εκεί γι αυτό?
Mcknizia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια οταν παω στην ιστοσελιδα τησ αππλε να μπω μεσα δεν μπαι΄νε μεσα μου βγαζει αυτο. Υπέρβαση ορίου χρόνου της σύνδεσης Λήξη προθεσμίας ενέργειας κατά την προσπάθεια σύνδεσης σε http://www.apple.com. * Η σελίδα μπορεί να είναι προσωρινά μη διαθέσιμη ή πολύ απασχολημένη. Προσπαθήστε ξανά σε λίγο. * Αν δεν μπορείτε να φορτώσετε καμία σελίδα ελέγξτε τη σύνδεση του υπολογιστή σας στο δίκτυο. * Αν ο υπολογιστής σας ή το δίκτυο σας προστατεύεται από ένα firewall ή ένα διαμεσολαβητή, βεβαιωθείτε ότι επιτρέπεται στο Firefox να έχει πρόσβαση στον ιστό.
gs20309 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια οταν παω στην ιστοσελιδα τησ αππλε να μπω μεσα δεν μπαι΄νε μεσα μου βγαζει αυτο. εμένα κανονικά μου την εμφανίζει πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.