Προς το περιεχόμενο

Apple iOS 4

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, όλα ΟΚ με το 4.1GM. Έκανα update και το δικό μου 3GS και το 3G της γυναίκας μου.

Στο iPhone 3G, με μια πρόχειρη ματιά, το 4.1 φαίνεται να έχει το 80-90% της ταχύτητας απόκρισης του 3.1.3, δηλαδή είναι ΠΟΛΥ ανώτερο του 4.0.1.

Σε κανένα από τα 2 (3G & 3GS) δεν υπάρχει η δυνατότητα για HDR.

Δε θυμάμαι καλά τι είπε χθες ο Στηβ στην παρουσίαση αλλά είχα την εντύπωση πως δεν είπε πως αφορά μόνο το iPhone 4. Προφανώς έκανα λάθος.

• Απαντ. 776
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω Billdanos γουσταρα περισσοτερο τις πρωτες φωτο που τραβηξες , γιατι (κατα τυχη???) εχεις τραβηξει και ενα γκομενακι με φουστα στο περιπτερο απο κατω.. Σωστος και την επομενη φορα να ζουμαρεις κιολας να δουμε αν εχει καλο zoom ;)

Δημοσ.
Εγω Billdanos γουσταρα περισσοτερο τις πρωτες φωτο που τραβηξες , γιατι (κατα τυχη???) εχεις τραβηξει και ενα γκομενακι με φουστα στο περιπτερο απο κατω.. Σωστος και την επομενη φορα να ζουμαρεις κιολας να δουμε αν εχει καλο zoom ;)

Σου είπε να κοιτάξεις τα air-condition... αλλά εσένα αλλού έπεσε το μάτι σου!!!! :-D

Δημοσ.
Θα συμφωνήσω. Το 3G επιτέλους έγινε usable και πάλι. Η 4.1 έκανε το θαύμα της.

Το θέμα με τι μπαταρία φτιαχτηκε ή όχι;

Δημοσ.
Το θέμα με τι μπαταρία φτιαχτηκε ή όχι;

Μονο ο Billdanos μπορει να το απαντησει αυτο..Ειναι το απολυτο Apple εργαλειο του φορουμ και οχι μονο !!.. Ζω και αναπνεω να διαβαζω ποστ που γραφει.. Φτιαχνω καφε και αραζω στο pc και διαβαζω ποστ του πριν απο 3 χρονια.. Πρεζα ειναι ο τυπος ! Και για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι καινουριοι,να τονισουμε για μια ακομη φορα πως ειναι τοσο μπροστα που εχει κανει σουζα με διαστημοπλοιο !

Δημοσ.
Θα συμφωνήσω. Το 3G επιτέλους έγινε usable και πάλι. Η 4.1 έκανε το θαύμα της.

τέτοια να ακούω αντε επιτέλους!!.. πότε θα είναι διαθέσιμη για τους κοινούς θνητούς? :-D

Δημοσ.
8/9?

Για την μπαταρία δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο θέμα. Νομίζω.

Μόνο καλαμάκι δεν έβγαζε το iphone για να ρουφήξει την μπαταρία, άστα.!

Δημοσ.
ποτε θα βγει το ios 4.1 ρε παιδια?

Το απόγευμα να το περιμένεις γιατί υπάρχει και μια διαφορά ώρας με το San Fransisco.

Δημοσ.

ρε παιδια οταν παω στην ιστοσελιδα τησ αππλε να μπω μεσα δεν μπαι΄νε μεσα μου βγαζει αυτο.

Υπέρβαση ορίου χρόνου της σύνδεσης

Λήξη προθεσμίας ενέργειας κατά την προσπάθεια σύνδεσης σε http://www.apple.com.

* Η σελίδα μπορεί να είναι προσωρινά μη διαθέσιμη ή πολύ απασχολημένη. Προσπαθήστε ξανά

σε λίγο.

* Αν δεν μπορείτε να φορτώσετε καμία σελίδα ελέγξτε τη σύνδεση του υπολογιστή σας

στο δίκτυο.

* Αν ο υπολογιστής σας ή το δίκτυο σας προστατεύεται από ένα firewall ή ένα διαμεσολαβητή, βεβαιωθείτε ότι

επιτρέπεται στο Firefox να έχει πρόσβαση στον ιστό.

Δημοσ.
ρε παιδια οταν παω στην ιστοσελιδα τησ αππλε να μπω μεσα δεν μπαι΄νε μεσα μου βγαζει αυτο.

εμένα κανονικά μου την εμφανίζει πάντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...