klainmaingr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 respringS έκανα μπόλικα... δεν με πειράζει όμως... εγώ είμαι βολικός άνθρωπος, όχι σαν τον νευρικό τον klain με τις εμμονές του περί dataplan Same here. Δεν κάνει τπτ ουσιαστικό το γ@μίδι. Κατα τα άλλα μετά το 0,5gb plan είμαι άάάάπλα και κάνω κ tethering αμαλάχειναουμ... Τα 100mb once upon a time ήταν που με φρίκερναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Λοιπόν, με το backgrounder στη ρύθμιση native και ενεργοποιημένη την υποστήριξη και για εφαρμογές μη συμβατές με το ios 4 multitasking, με απλό πάτημα όλες οι εφαρμογές ελαχιστοποιούνται και με παρατεταμένο όλες κλείνουν. Το ίδιο βασικά γινόταν και με το automatic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Λοιπόν, με το backgrounder στη ρύθμιση native και ενεργοποιημένη την υποστήριξη και για εφαρμογές μη συμβατές με το ios 4 multitasking, με απλό πάτημα όλες οι εφαρμογές ελαχιστοποιούνται και με παρατεταμένο όλες κλείνουν. Το ίδιο βασικά γινόταν και με το automatic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Λύση για μη jailbroken κινητό δεν υπάρχει ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Κατά πόσο όμως; Αξίζει τον κόπο ή είναι μια αιωνιότητα και μια μέρα για να μπεις στης ρυθμίσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Οι φωτογραφίες με το iOS4.1 GM που βγήκε χθες με HDR είναι απίστευτα καλές με το iphone4! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Οι φωτογραφίες με το iOS4.1 GM που βγήκε χθες με HDR είναι απίστευτα καλές με το iphone4! Μπορεί να λέω και μ@λακίες αλλά πόσο χρόνο κάνει για να βγάλει μια HDR; 3πλάσιο χρόνο από μια κανονική φώτο και πρέπει να είσαι ακίνητος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Οι φωτογραφίες με το iOS4.1 GM που βγήκε χθες με HDR είναι απίστευτα καλές με το iphone4! 1.- Πως την περασες ?? 2.- Βαλε καμια να δουμε 3.- Τραβαει το ιδιο γρηγορα ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mcknizia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορεί να λέω και μ@λακίες αλλά πόσο χρόνο κάνει για να βγάλει μια HDR; 3πλάσιο χρόνο από μια κανονική φώτο και πρέπει να είσαι ακίνητος; Ναι βάλε να δούμε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Τι να βάλω εγώ; Φωτογραφίες που τράβηξα στις διακοπές με μια μικρή sony μπορώ να βάλω μόνο. Μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα το itunes 10. Επιτέλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Και από ότι διάβασα είναι ασφαλές για jailbroken συσκευές, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Η πρώτη είναι χωρίς HDR και η δεύτερη με HDR Έχω τρελή δουλειά στο γραφείο και δεν μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο τώρα! Είναι πολύ πρόχειρες και σχετικά κουνημένες! Ο χρόνος για να βγει είναι ο ίδιος με πριν και θέλει ελάχιστα περισσότερη σταθερότητα, απλά μετα χρεάζεται 2-3 sec για να κάνει Save! Hind: Δείτε τις μάρκες των κλιματιστικών και ένα ενοικιαστήριο σε μια κολώνα για να δείτε τη διαφορά! Έβαλα την Golden Master 4.1 χθες το βράδυ που βγήκε για τους developers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 (άσχετο... ισχύει και για το ipad αυτό το "εγωδοκιμάζωπιομπροσταταfirmwareαποσαςγιατίείμαιdeveloper" ; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtheogr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Η φωτογραφιες με το HDR πραγματι ειναι πολυ καλυτερες το δοκιμασα και εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.