Προς το περιεχόμενο

Apple iOS 4

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γώ αυτή την εντύπωση έχω. Επίσης πέραν απο τις εφαρμογές με save state (insomnia p.e.) υπάρχουν και αυτές που όντως τρέχουν στο φόντο (μαμα) και είναι λογικό η μπαταρία να φεύγει πετώντας.

Αντίστοιχα είμαι σίγουρος οτι κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει εξωφρενικούς λογαριασμούς απο 3g χρεώσεις και νέα θέματα στο ίνσόμνια.

Δε βρίσκω το λόγο να βαραίνω το όλο σύστημα ενώ ξέρω οτι μια εφαρμογή μου είναι a priori άχρηστη πλέον.

• Απαντ. 776
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βάλτε backgrounder στην αυτόματη ρύθμιση. Με απλό πάτημα minimize, με παρατεταμένο close. Υποστήριξη για ΟΛΕΣ τις εφαρμογές, είτε έχουν αναβαθμιστεί για το multitasking του ios 4 είτε όχι.

Δημοσ.

Βάλτε backgrounder στην αυτόματη ρύθμιση. Με απλό πάτημα minimize, με παρατεταμένο close. Υποστήριξη για ΟΛΕΣ τις εφαρμογές, είτε έχουν αναβαθμιστεί για το multitasking του ios 4 είτε όχι.

Δημοσ.
Σε μένα λέει "backgrounding enabled" όταν το πατάω παρατεταμένα...

Έβαλες auto detect? Εμένα λέει disabled και μου κλείνει τα προγράμματα. Όλα τα αλλά on εκτός του badge που το έχω off.

Δημοσ.
Σε μένα λέει "backgrounding enabled" όταν το πατάω παρατεταμένα...

Έβαλες auto detect? Εμένα λέει disabled και μου κλείνει τα προγράμματα. Όλα τα αλλά on εκτός του badge που το έχω off.

Δημοσ.

Τώρα που το έβαλα στο "auto detect" μου βγάζει disabled αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά στην χρήση... μου κάνει minimize την εφαρμογή, αν όμως την ξανά ανοίξω είναι όπως ήταν... σαν να μην έκλεισε δηλαδή

Δημοσ.

Τώρα που το έβαλα στο "auto detect" μου βγάζει disabled αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά στην χρήση... μου κάνει minimize την εφαρμογή, αν όμως την ξανά ανοίξω είναι όπως ήταν... σαν να μην έκλεισε δηλαδή

Δημοσ.
Εμένα τα κλείνει όλα, δες πάλι τις ρυθμίσεις, κάνα respring ίσως.

respringS έκανα μπόλικα... δεν με πειράζει όμως... εγώ είμαι βολικός άνθρωπος, όχι σαν τον νευρικό τον klain με τις εμμονές του περί dataplan :P

Δημοσ.
Εμένα τα κλείνει όλα, δες πάλι τις ρυθμίσεις, κάνα respring ίσως.

respringS έκανα μπόλικα... δεν με πειράζει όμως... εγώ είμαι βολικός άνθρωπος, όχι σαν τον νευρικό τον klain με τις εμμονές του περί dataplan :P

Δημοσ.

Same here. Δεν κάνει τπτ ουσιαστικό το γ@μίδι.

Κατα τα άλλα μετά το 0,5gb plan είμαι άάάάπλα και κάνω κ tethering αμαλάχειναουμ... Τα 100mb once upon a time ήταν που με φρίκερναν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...