georgeadams Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Όχι, το σορτάρισμα δε χάνεται. Όπως είπες, χάνεται μόνο η μπάρα της γρήγορης μετάβασης στο δεξί μέρος. Ένα άλλο πιθανό πρόβλημα, είναι πως μερικές εφαρμογές γυρίζουν μόνες τους στα αγγλικά όταν έχεις αγγλικό μενού. Για παράδειγμα η εφαρμογή πλοήγησης Navigon, αν έχεις τα μενού του iPhone στα αγγλικά, εμφανίζει και τα δικά της μενού στα αγγλικά, και σου αναγγέλλει και τις οδηγίες της πλοήγησης στα αγγλικά ("please turn left" αντί για "παρακαλώ στρίψτε αριστερά" κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 georgeadams thanks man! Προτιμώ πάντως να ακούω την κυριούλα του gps στα αγγλικά (οοοοταν αποφασίσω να αγοράσω) παρά να έχω όλα τα μενού στα ελληνικά. Όσο για τις επαφές, αφού σορτάρονται σωστά κ λειτουργούν και spotlight / voice control, μια χαρά είμαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mcknizia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Βγήκε update ios 4.0.2 Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Βγήκε update ios 4.0.2 Διορθώνει το κενό ασφαλείας στο PDF engine. Κοινώς, αν το βάλεις, ξεχνάς το jailbreak. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mcknizia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Θα το βάλω έτσι και αλλιώς δν με ενδιαφέρει το jb. Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Έβαλε κανείς το signal από Cydia; Στο 3GS από -84 db πέφτει με απλό κράτημα 16 με 18 db, μέχρι τα -102 (δηλαδή από 4 μπάρες σε 1). Δοκιμάστε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Διορθώνει το κενό ασφαλείας στο PDF engine. Κοινώς, αν το βάλεις, ξεχνάς το jailbreak. Καμία διόρθωση σε 3g έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Έβαλε κανείς το signal από Cydia; Στο 3GS από -84 db πέφτει με απλό κράτημα 16 με 18 db, μέχρι τα -102 (δηλαδή από 4 μπάρες σε 1). Δοκιμάστε το. Δεν είναι free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Ρε παιδιά έχω παρατηρήσει κάτι που μου φαίνεται περίεργο. Η διόρθωση της 4.0.1 για το σήμα, μήπως κάνει κακό στη λήψη του 3GS; Δε μιλάω για τις γραμμές που είναι λιγότερες! Αυτό εντάξει το περίμενα δεν είμαι ηλίθιος! Εδώ έχω παρατηρήσει στην πράξη, ότι εκεί που μίλαγα με skype μέσω 3G μια χαρούλα, ακόμα και μέσα σε λεωφορεία και οπουδήποτε, μετά την αναβάθμιση βλέπω ότι δεν μπορώ να μιλήσω σχεδόν πουθενά!!! Το σήμα πάντα χάλια! Ρε παιδιά δεν ξέρω αν γκρέμισαν καμιά κεραία εδώ που ζω (Εδιμβούργο) αλλά θα τρελαθώ!!! Μας κοροϊδεύει η Apple; Έκανε το 3GS χειρότερο του 4 για να αγοράζουμε 4;;; Μήπως ήταν αυτή η "διόρθωση"; Μπορώ να γυρίσω ξανά σε απλό 4 να κάνω και πείραμα; Τι άλλο να πω;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι στο δικό μου 3GS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny12 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Ναι κι εγω αυτο εχω παρατηρησει και σκεφτομουν το ιδιο... Απο τοτε νιωθω οτι αν το κραταω απο κατω το σημα πεφτει παρα πολυ. Επισεις απο το update σε ios4 η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα σε εμενα...δηλαδη σημερα πηγα ενα ταξιδι 3 ωρων και απο 98% επεσε σε 15%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Εμένα το iOS4 μου δούλευε μια χαρά. Μπορώ να κάνω roll back; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Πως στο κέρατο κλείνω μια εφαρμογή, αντί να την κατεβάσω στο multitask? λογικό είναι να βαράνε μπιέλες τα κινητά αν τρέχουν στο φόντο την άρτα και τα γιάννενα. Το home button πάντως την πάει "κάτω" και μετά μπορώ να την σβήσω μόνο με παρατεταμένο touch και delete. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Αν το λειτουργικό φτάσει να χρειαστεί τη μνήμη που καταλαμβάνει η εφαρμογή, την κλείνει κανονικά κι ας εξακολουθείς να βλέπεις το εικονίδιο της "κάτω" από το dock. Μην ανυσηχείς. Ο θείος Steve φροντίζει για 'σένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Στην πράξη, μέχρι να αποφασίσει να την κλείσει, η συνολική απόδοση έχει πέσει και πρέπει να αρχίσεις να κλείνεις μόνος σου. Ελπίζω να έχουμε σύντομα λύση από cydia του τύπου κλείσιμο με παρατεταμένο πάτημα του home. Αλλιώς, μπορεί να στραφεί κανείς στη λύση disable multitasking και backgrounder. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.