dream21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Παίδες φίλος αγόρασε το 3GS και έχει IOS 4.0.1 θα μου το φέρει για jailbreak και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Χρειάζομαι οπωσδήποτε Machintosh ή υπάρχει εφαρμογή και για windows; Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι για να διαβάσω; www.iphonehellas.gr
Mcknizia Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Βγήκε και 4.1 beta2 σήμερα! Για τους developers είναι; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Mcknizia Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Βγήκε και 4.1 beta2 σήμερα! Για τους developers είναι; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
giorgos_k Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να παραθέσει κάποια link για tutorials / early steps σχετικά με iPhone app development? ρωτάω σε περίπτωση που ασχολήθηκε κάποιος πρόσφατα και είχε ψαχτεί. Θέλω να βοηθήσω μια φίλη αλλά απτό νησί δεν μπορώ να κάνω και πολλά, και με μια ματιά στο google επικρατεί χάος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ;-) Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Σκύρος, Γιαλός
Cue Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Εφόσον είσαι αγγλομαθής, το Stanford έχει τα lectures για iPhone Development στο iTunes U ενώ στην επίσημα σελίδα τα slides/code examples.
giorgos_k Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Εφόσον είσαι αγγλομαθής, το Stanford έχει τα lectures για iPhone Development στο iTunes U ενώ στην επίσημα σελίδα τα slides/code examples. Ευχαριστώ πολύ! Πολύ χρήσιμα links
alexzzz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Το Frash μετά το ipad και στο iphone link 1 link 2
speedman_26 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Το Frash μετά το ipad και στο iphone link 1 link 2 Ευχάριστα νέα. Τώρα δεν λείπει τίποτα από το iphone
alexzzz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Σε μένα δεν δουλεύει το τρόπος του iphone hellas και βαριέμαι να δοκιμάσω τον άλλον
kirileman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Έπαιξε κανονικά. Γράφει φλας και στο εμφανίζει όταν πατήσεις πάνω του.
status Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Γνωρίζεται μήπως που θα βρω τα images του 3.1.3?
Whiteyez Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 http://www.iphonehellas.gr/iphone-firmware-ipsw-files/
status Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 http://www.iphonehellas.gr/iphone-firmware-ipsw-files/ Θενκ γιου βέρι ματς, ο θεός να μου κόβει μέρες και να στο δίνει bandwidth:P
actorius Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Αν η γλώσσα της συσκευής είναι στα αγγλικά, αλλά οι επαφές στα ελληνικά τι μειονέκτημα υπάρχει; Μόνο οτι δε γίνεται το γρήγορο search με τη μπάρα στα δεξιά της οθόνης; Ή χάνεται και το αλφαβητικό σορτάρισμα; Σκέφτομαι να τις γυρίσω στα ελληνικά που είναι σαφώς πιο όμορφα στο μάτι, ειδικά τώρα που το voice control παίζει και με αυτή τη γλώσσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.