Προς το περιεχόμενο

Apple iOS 4

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 776
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

εχω το εξης προβλημα απο τοτε που εβαλα το ios 4....χρησιμοποιω ipod touch (third gen)....καποιες φορες παταω το home button και δεν το δεχεται σαν εντολη...ετσι το ξαναπατω δευτερη φορα και ανοιγει το bar για το multitasking.....με εκνευριζει αρκετα αυτο το πραγμα...για οποιον δεν το καταλαβε θα το πω λιγο πιο απλα

1.1ο κλικ->δεν κανει τιποτα

2.2ο κλικ->ανοιγει η multitasking bar

εχει καποιος αλλος παρομοιο προβλημα???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διαβάζω πως βελτιώνει σημαντικά την ταχύτητα απόκρισης στα iPhone 3G :-)

Ενδιαφέροοον...Και Jb, το γνωστό ή περιμένουμε νέα έκδοση (πανηγυρική τώρα που έδωσε το "οκ" το αμερικανικό δικαστήριο; :Ρ).

Πολλά έχουν υποθεί για τα προβλήματα που προκύπτουν αναβαθμίζοντας σε iOS4 το iPhone3GS, όμως απ’ότι φαίνεται και το iPhone3G δεν μπορεί να αναβαθμιστεί χωρίς προβλήματα.

Σύμφωνα με το Wall Street Journal, η Apple κοιτάζει περιπτώσεις που το iOS4 καθιστά το iPhone3G άχρηστο λόγω κακών επιδόσεων στο λειτουργικό του σύστημα. Σημειώνεται ότι το 3G δεν υποστηρίζει multitasking με το νέο λογισμικό, αλλά όμως παρουσιάζει παρόμοια προβλήματα όπως αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας, μείωση ταχύτητας, κολλήματα, ακόμα και επικίνδυνη αύξηση θερμοκρασίας της συσκευής.

Μπορεί το πρόβλημα να μην έχει προσδιοριστεί, ωστόσο αν και η Apple δεν το παραδέχεται ότι υπάρχει αυτό το ζήτημα, φαίνεται να σκοπεύει να το διορθώσει με συνοπτικές διαδικασίες.

Source.png Πηγή: Wall Street Journal

Source.png Πηγή: Neowin

Παίδες φίλος αγόρασε το 3GS και έχει IOS 4.0.1 θα μου το φέρει για jailbreak και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Χρειάζομαι οπωσδήποτε Machintosh ή υπάρχει εφαρμογή και για windows; Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι για να διαβάσω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...