georgeadams Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Από περιέργεια, έχει κολλήσει κανενός το iPhone μετά την μετάβαση σε iOS4? Ήμουν στο μενού του multitasking και ξαφνικά τα 'παιξε, δεν καταλάβαινε κανένα πλήκτρο, δεν έκλεινε, δεν αποκρινόταν η οθόνη, το κουμπί home, τίποτα. Μετά από 2 λεπτά επανήλθε, οπότε δεν νομίζω να ήταν σοβαρό, αλλά είχα προλάβει να κατεβάσω όλες τις εκκλησίες σε απόσταση 50 χλμ. Είναι iPhone 3G ή 3GS? Στα 3G το iOS 4.0 σεεεεεέρνεται έτσι κι αλλιώς...
tsak4 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Είναι iPhone 3G ή 3GS? Στα 3G το iOS 4.0 σεεεεεέρνεται έτσι κι αλλιώς... μα το 3G δεν έχει multitasking..
Praetorianos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μπορεί να ζόρισε ο cpu λίγο λόγω ζέστης... Ήταν βραδάκι και αρκετά νορμάλ η ατμόσφαιρα όμως. Ίσως το πιασα διαφορετικά ή ξύπνησε στραβά Είναι iPhone 3G ή 3GS? Στα 3G το iOS 4.0 σεεεεεέρνεται έτσι κι αλλιώς... 3GS
casabel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 ΛΟΛ σε λίγο θα είναι μεγαλύτερο απο w7 ultimate!
polakis21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Βγήκε 4.0.1 update παιδιά για 3GS και iPhone 4. Για να δούμε τι θα δούμε... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
NiCk_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Βγήκε 4.0.1 update παιδιά για 3GS και iPhone 4. Για να δούμε τι θα δούμε... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Νέες μπάρες πάνω αριστερά Το έκανα install, δεν είδα κάποια άλλη διαφορά .. Για να δούμε αύριο τι θα δούμε
Cue Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Σχετικά με το update το άρθρο του anandtech τα εξηγεί περίφημα. Ορίστε και η καινούρια αναλογία στις μπάρες Κοιμάμαι όρθιος. Ας το μεταφέρει κάποιος στο σωστό θέμα plz.
kirileman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Έχετε δοκιμάσει να παίξετε ραδιόφωνο μέσω wifi με κάποια σχετική εφαρμογή και να δείτε πόση μπαταρία καταναλώνει (με την εφαρμογή "minimized" και την οθόνη κλειστη); Στο 3GS, από 69 έπεσε σε 65% μέσα σε 20 λεπτά. Not bad!
alexzzz Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Βλέπω κάτι screenshots στο internet και το calendar.app έχει badges με νούμερα πάνω. Τι ακριβώς μετράνε τα νούμερα και γιατί σε μένα δεν έχει κανένα; Ούτε τώρα που το έχω συνδεδεμένο με το google calendae ούτε πριν που το είχα μόνο του.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Βλέπω κάτι screenshots στο internet και το calendar.app έχει badges με νούμερα πάνω. Τι ακριβώς μετράνε τα νούμερα και γιατί σε μένα δεν έχει κανένα; Ούτε τώρα που το έχω συνδεδεμένο με το google calendae ούτε πριν που το είχα μόνο του. Το badge στο calendar.app 'μετράει' τις εκκρεμείς προσκλήσεις για events ή meetings που στέλνονται μέσω των διαφόρων προγραμμάτων (για παράδειγμα από τον Exchange Server).
alexzzz Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Το badge στο calendar.app 'μετράει' τις εκκρεμείς προσκλήσεις για events ή meetings που στέλνονται μέσω των διαφόρων προγραμμάτων (για παράδειγμα από τον Exchange Server). αχα! ναι, οπότε για αυτό δεν μου δείχνει εμένα τίποτα... σε ευχαριστώ τρισμέγιστε ες μόντ... σλούρπ... σλούρπ...
firewalker Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 αχα! ναι, οπότε για αυτό δεν μου δείχνει εμένα τίποτα... σε ευχαριστώ τρισμέγιστε ες μόντ... σλούρπ... σλούρπ... Δεν έπρεπε να σου λέει κάπου, BigMac; :p:p
alexzzz Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δεν έπρεπε να σου λέει κάπου, BigMac; :p:p Με σήμα ένα πιστόλι
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Με σήμα ένα πιστόλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.