Προς το περιεχόμενο

Apple iOS 4

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Από περιέργεια, έχει κολλήσει κανενός το iPhone μετά την μετάβαση σε iOS4?

Ήμουν στο μενού του multitasking και ξαφνικά τα 'παιξε, δεν καταλάβαινε κανένα πλήκτρο, δεν έκλεινε, δεν αποκρινόταν η οθόνη, το κουμπί home, τίποτα.

Μετά από 2 λεπτά επανήλθε, οπότε δεν νομίζω να ήταν σοβαρό, αλλά είχα προλάβει να κατεβάσω όλες τις εκκλησίες σε απόσταση 50 χλμ.

Είναι iPhone 3G ή 3GS? Στα 3G το iOS 4.0 σεεεεεέρνεται έτσι κι αλλιώς... :-(

• Απαντ. 776
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μπορεί να ζόρισε ο cpu λίγο λόγω ζέστης...

Ήταν βραδάκι και αρκετά νορμάλ η ατμόσφαιρα όμως. Ίσως το πιασα διαφορετικά ή ξύπνησε στραβά :-(

Είναι iPhone 3G ή 3GS? Στα 3G το iOS 4.0 σεεεεεέρνεται έτσι κι αλλιώς... :-(

3GS

Δημοσ.

Βγήκε 4.0.1 update παιδιά για 3GS και iPhone 4.

Για να δούμε τι θα δούμε...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Βγήκε 4.0.1 update παιδιά για 3GS και iPhone 4.

Για να δούμε τι θα δούμε...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Νέες μπάρες πάνω αριστερά :-D Το έκανα install, δεν είδα κάποια άλλη διαφορά .. Για να δούμε αύριο τι θα δούμε :-)

Δημοσ.

Έχετε δοκιμάσει να παίξετε ραδιόφωνο μέσω wifi με κάποια σχετική εφαρμογή και να δείτε πόση μπαταρία καταναλώνει (με την εφαρμογή "minimized" και την οθόνη κλειστη); Στο 3GS, από 69 έπεσε σε 65% μέσα σε 20 λεπτά. Not bad!

Δημοσ.

Βλέπω κάτι screenshots στο internet και το calendar.app έχει badges με νούμερα πάνω. Τι ακριβώς μετράνε τα νούμερα και γιατί σε μένα δεν έχει κανένα; Ούτε τώρα που το έχω συνδεδεμένο με το google calendae ούτε πριν που το είχα μόνο του.

• Super Moderators
Δημοσ.
Βλέπω κάτι screenshots στο internet και το calendar.app έχει badges με νούμερα πάνω. Τι ακριβώς μετράνε τα νούμερα και γιατί σε μένα δεν έχει κανένα; Ούτε τώρα που το έχω συνδεδεμένο με το google calendae ούτε πριν που το είχα μόνο του.

Το badge στο calendar.app 'μετράει' τις εκκρεμείς προσκλήσεις για events ή meetings που στέλνονται μέσω των διαφόρων προγραμμάτων (για παράδειγμα από τον Exchange Server). ;)

Δημοσ.
Το badge στο calendar.app 'μετράει' τις εκκρεμείς προσκλήσεις για events ή meetings που στέλνονται μέσω των διαφόρων προγραμμάτων (για παράδειγμα από τον Exchange Server). ;)

αχα! ναι, οπότε για αυτό δεν μου δείχνει εμένα τίποτα... σε ευχαριστώ τρισμέγιστε ες μόντ... σλούρπ... σλούρπ...

Δημοσ.
αχα! ναι, οπότε για αυτό δεν μου δείχνει εμένα τίποτα... σε ευχαριστώ τρισμέγιστε ες μόντ... σλούρπ... σλούρπ...

Δεν έπρεπε να σου λέει κάπου, BigMac;

:P:p:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...