Προς το περιεχόμενο

Apple iOS 4

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το ότι με πετάει στην home screen του iphone ένα πρόγραμμα όταν πάω να το τρέξω μπορεί να είναι αιτία ότι δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα? Να περιμένω κι άλλο ή να αναζητήσω αλλού την αιτία?

Το πρόγραμμα έτρεχε πριν την αναβάθμιση και είναι καινουριοεγκατεστημένο σε set up as new τηλέφωνο.

Φταίει ότι δεν έχει αναβαθμιστεί, αρκετές μου το κάνουν και εμένα.

• Απαντ. 776
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το ότι με πετάει στην home screen του iphone ένα πρόγραμμα όταν πάω να το τρέξω μπορεί να είναι αιτία ότι δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα? Να περιμένω κι άλλο ή να αναζητήσω αλλού την αιτία?

Το πρόγραμμα έτρεχε πριν την αναβάθμιση και είναι καινουριοεγκατεστημένο σε set up as new τηλέφωνο.

και εμένα! π.χ. το Osfoora, παρότι δεν είναι αναγκαίο να έχεις την 4...

----------------

Now playing on iTunes: Aerosmith - Rag Doll

via FoxyTunes

Δημοσ.

Ρε παιδιά στα notes σταμάτησε το πληκτρολόγιο να γυρνάει landscape, ή πάντα έτσι ήταν κ ο,τι νομίζω οτι θυμάμαι χαίρομαι; :-)

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Ρε παιδιά στα notes σταμάτησε το πληκτρολόγιο να γυρνάει landscape, ή πάντα έτσι ήταν κ ο,τι νομίζω οτι θυμάμαι χαίρομαι; :-)

Σε μένα γυρνάει μια χαρά. Στις άλλες εφαρμογές σου γυρνάει;

Δημοσ.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

μήπως έχεις πατήσει το κλείδωμα του προσανατολισμού?

orientation-lock-2.jpg

Δημοσ.

Όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές παίζουν σωστά. Και τα keyboards γυρνάνε κ οι ίδιες οι εφαρμογές π.χ. safari.

Έχω την εντύπωση οτι ξεκίνησε απο τότε που άρχισα να χρισημοποιώ το note sync με gmail αλλά συμβαίνει με όλα τα notes (και gmail και on my iphone) και οχι το orientation δεν είναι locked. Το έχω τσεκάρει εκατό φορές!

Δημοσ.

Καμία σχέση το ios4 σε 3g με το ios4 σε iphone 4. Με την κατάλληλη συσκευή το λειτουργικό απογειώνεται

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Καμία σχέση το ios4 σε 3g με το ios4 σε iphone 4. Με την κατάλληλη συσκευή το λειτουργικό απογειώνεται

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Και ίσως δεν έχουμε δεί ακόμα τα limit από το 4αρι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κατεβάζω iOS4.1 beta στο 3GS μου!

B)

Update: Άλλαξαν λίγο εμφάνιση οι ...μπάρες του σήματος (lol) και προστέθηκε το Game Center με νέα εμφάνιση.

Δημοσ.

Μόλις έγινε διαθέσιμη για download η beta έκδοση του iOS 4.1 για τα iPhone 4, 3GS, 3G και iPod Touch και τίθεται προς δοκιμή από τους developers.

Οι developers που μετέχουν στο πρόγραμμα iPhone Developer, standart ή enterprise έχουν πρόσβαση για να κατεβάσουν την beta έκδοση. Η διάθεση της beta έκδοσης σημαίνει ότι σύντομα θα έχουμε στην διάθεση μας την τελική έκδοση, η οποία σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει η Apple, θα διορθώνει το πρόβλημα με την λήψη του iPhone 4.

Ο developers μπορούν να κατεβάσουν την νέα έκδοση από το site της Apple.

Source.png Πηγή: laptopblog.gr

Δημοσ.

Από περιέργεια, έχει κολλήσει κανενός το iPhone μετά την μετάβαση σε iOS4?

Ήμουν στο μενού του multitasking και ξαφνικά τα 'παιξε, δεν καταλάβαινε κανένα πλήκτρο, δεν έκλεινε, δεν αποκρινόταν η οθόνη, το κουμπί home, τίποτα.

Μετά από 2 λεπτά επανήλθε, οπότε δεν νομίζω να ήταν σοβαρό, αλλά είχα προλάβει να κατεβάσω όλες τις εκκλησίες σε απόσταση 50 χλμ.

Δημοσ.
Κατεβάζω iOS4.1 beta στο 3GS μου!

B)

Update: Άλλαξαν λίγο εμφάνιση οι ...μπάρες του σήματος (lol) και προστέθηκε το Game Center με νέα εμφάνιση.

ε-ε-έρχεται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...