Προς το περιεχόμενο

Apple iOS 4

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 776
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ορίστε φίλε μου:

preback1.jpg :-)

σ´ευχαριστώ πολύ! που την βρήκες τελικά; είναι crop από μεγάλη εικόνα; σου είναι εύκολο να μου δώσεις link;

και πάλι ευχαριστώ!!!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σ´ευχαριστώ πολύ! που την βρήκες τελικά; είναι crop από μεγάλη εικόνα; σου είναι εύκολο να μου δώσεις link;

και πάλι ευχαριστώ!!!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Ήταν από ένα πακέτο που μπορείς να το βρείς εδώ:

http://www.engadget.com/2010/05/26/eboy-an-ode-and-introduction/

Εγώ βαριέμαι να κάνω update (από ότι κατάλαβα δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία σε iPod touch 8gb - δεν πρέπει να προσθέτει και τίποτα εκτός από τους φακέλους) αλλά θα ήθελα να δω το iBooks.

Τι τρόμπες είναι να μη σε αφήνουν να το κατεβάσεις σε παλιότερη έκδοση.

Βρήκα σε ένα σαιτ αναφορά για μια μέθοδο που -υποτίθεται- επαναφέρει τη μπαταρία του 3g στη κατάσταση προ 4.0.

I was able to solve this problem, at least for myself. Hopefully this works for others.Try plugging in your iPhone to either your computers USB port or into the wall and let it sit on for several hours. Then restart your phone.For me at least that got my iPhone back to its 3.x battery life. What I believe is happening is background processing is messed up and not throttling properly.I detailed it here for those who want more:

http://robert.accettura.com/blog/2010/06/25/iphone-3g-with-ios-4-battery-life-performance-bug/

Δε το έχω δοκιμάσει - δεν έχω πάει στο 4.0 - αν κάποιος το έχει ας πει κι αυτός αν είδε βελτίωση.

• Super Moderators
Βγαίνουν συνέχεια ios 4 αναβαθμίσεις για τις εφαρμογές. Άλλες 5 σήμερα (dropbox και άλλες), δεν τις προλαβαίνω.

Και αναβαθμίσεις σε πολλά games που προσαρμόζονται στη retina display!

B)

Βγαίνουν συνέχεια ios 4 αναβαθμίσεις για τις εφαρμογές. Άλλες 5 σήμερα (dropbox και άλλες), δεν τις προλαβαίνω.

Ναι, μια και κουράζεσαι για να τις περάσεις σε χαλάει κιόλας... ρε ignore σε όποιον το πήρε πριν έρθει το δικό μου

Ναι' date=' μια και κουράζεσαι για να τις περάσεις σε χαλάει κιόλας... ρε ignore σε όποιον το πήρε πριν έρθει το δικό μου[/quote']

Τι πήρα; Ποιός ήρθε;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Το ότι με πετάει στην home screen του iphone ένα πρόγραμμα όταν πάω να το τρέξω μπορεί να είναι αιτία ότι δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα? Να περιμένω κι άλλο ή να αναζητήσω αλλού την αιτία?

Το πρόγραμμα έτρεχε πριν την αναβάθμιση και είναι καινουριοεγκατεστημένο σε set up as new τηλέφωνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...