Whiteyez Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δυστυχώς δεν κατάφερα να την βρω Αν τα καταφέρει κάποιος ας την ποστάρει εδώ ή ας δώσει link! Ορίστε φίλε μου: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Mentor Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 δεν κρατήθηκα... ελπίζω να μην το έχουν ξαναδώσει (για το iphone 4) [vm]12858526[/vm] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Ορίστε φίλε μου: σ´ευχαριστώ πολύ! που την βρήκες τελικά; είναι crop από μεγάλη εικόνα; σου είναι εύκολο να μου δώσεις link; και πάλι ευχαριστώ!!! Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 σ´ευχαριστώ πολύ! που την βρήκες τελικά; είναι crop από μεγάλη εικόνα; σου είναι εύκολο να μου δώσεις link;και πάλι ευχαριστώ!!! Sent from my iPhone using Insomnia.app Ήταν από ένα πακέτο που μπορείς να το βρείς εδώ: http://www.engadget.com/2010/05/26/eboy-an-ode-and-introduction/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Και πάλι ευχαριστώ! Αν ήταν λίγο πιο φωτεινή θα ήταν ακόμα πιο ωραία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Την έχουν κάνει έτσι για να φαίνεται καλύτερα το text από τα applications. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Εγώ βαριέμαι να κάνω update (από ότι κατάλαβα δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία σε iPod touch 8gb - δεν πρέπει να προσθέτει και τίποτα εκτός από τους φακέλους) αλλά θα ήθελα να δω το iBooks. Τι τρόμπες είναι να μη σε αφήνουν να το κατεβάσεις σε παλιότερη έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
izerman76 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Βρήκα σε ένα σαιτ αναφορά για μια μέθοδο που -υποτίθεται- επαναφέρει τη μπαταρία του 3g στη κατάσταση προ 4.0. I was able to solve this problem, at least for myself. Hopefully this works for others.Try plugging in your iPhone to either your computers USB port or into the wall and let it sit on for several hours. Then restart your phone.For me at least that got my iPhone back to its 3.x battery life. What I believe is happening is background processing is messed up and not throttling properly.I detailed it here for those who want more: http://robert.accettura.com/blog/2010/06/25/iphone-3g-with-ios-4-battery-life-performance-bug/ Δε το έχω δοκιμάσει - δεν έχω πάει στο 4.0 - αν κάποιος το έχει ας πει κι αυτός αν είδε βελτίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Βγαίνουν συνέχεια ios 4 αναβαθμίσεις για τις εφαρμογές. Άλλες 5 σήμερα (dropbox και άλλες), δεν τις προλαβαίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Βγαίνουν συνέχεια ios 4 αναβαθμίσεις για τις εφαρμογές. Άλλες 5 σήμερα (dropbox και άλλες), δεν τις προλαβαίνω. Και αναβαθμίσεις σε πολλά games που προσαρμόζονται στη retina display! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Βγαίνουν συνέχεια ios 4 αναβαθμίσεις για τις εφαρμογές. Άλλες 5 σήμερα (dropbox και άλλες), δεν τις προλαβαίνω. Ναι, μια και κουράζεσαι για να τις περάσεις σε χαλάει κιόλας... ρε ignore σε όποιον το πήρε πριν έρθει το δικό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Ναι' date=' μια και κουράζεσαι για να τις περάσεις σε χαλάει κιόλας... ρε ignore σε όποιον το πήρε πριν έρθει το δικό μου[/quote'] Τι πήρα; Ποιός ήρθε; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Τι πήρα; Ποιός ήρθε; α, δεν το πήρες... στο τσακ γλίτωσες την ignore list Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Οι διαφορές πάντως είναι εμφανείς στα γραφικά σε παιχνίδια και εφαρμογές που είναι αναβαθμισμένες για iOS4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Το ότι με πετάει στην home screen του iphone ένα πρόγραμμα όταν πάω να το τρέξω μπορεί να είναι αιτία ότι δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα? Να περιμένω κι άλλο ή να αναζητήσω αλλού την αιτία? Το πρόγραμμα έτρεχε πριν την αναβάθμιση και είναι καινουριοεγκατεστημένο σε set up as new τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.