pan-pan Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Περίπου τι ώρα (Ελλάδος) θα γίνει η παρουσίαση; Στις 5 μμ. ώρα Ελλάδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Στις 5 μμ. ώρα Ελλάδας. Στις 6.00 μμ ώρα Ελλάδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Στις 6.00 μμ ώρα Ελλάδος. http://www.helmug.gr/index.php?topic=7433.0 Από εδώ το είδα.. αλλά για να λες στις 6 κάτι θα ξέρεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 εδω λεει 7:45 ... Αρχιζει 8:00 http://milaraki.com/blog/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 εδω λεει 7:45 ... http://milaraki.com/blog/ Και αν λάβεις υπόψιν σου ότι το event είναι στις 10 ωρα CUPERTINO και έχουμε διαφορά 10 ώρες παίζει να είναι και η σωστή ώρα του event αυτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Στις 10 το πρωί Pacific time, άρα 20:00 ώρα Ελλάδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Όντως, δικό μου λάθος, 20.00 πρέπει να είναι - ήτοι 8.00 μμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Excellent! Θα στηθώ μπροστά στο monitor με ποπ κορν και θα βλέπω live blogging! Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Excellent! Θα στηθώ μπροστά στο monitor με ποπ κορν και θα βλέπω live blogging! Sent from my iPhone using Insomnia.app Οι μικρές απολάυσεις της ζωής! Θυμάμαι πέρυσι παρακολουθησα την παρουσίαση του iPhone Os 3.0 στην σκοπιά από το iPhone μου! Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bahamut zero Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 αντε να δουμε...iphone δεν εχω αλλα εχω το καινουριο ipod touch 32 gb αρα φανταζομαι οτι θα τη σηκωνω τη 4.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Αυτό και το να εχω greek sorting στα contacts αλλα με Αγγλικό user interface. Γίνεται αυτό με jailbroken συσκευή; Για πείτε ρε παιδιά... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μπορούμε να παρακολουθήσουμε κάπου live το event ; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μπορούμε να παρακολουθήσουμε κάπου live το event ; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app μονο live blogging Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yayawoot Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Στην παρουσίαση του ipad εγώ είχα βρει ενα site που ο «δημοσιογράφος» είχε χωθεί στην άιθουσα και έκανε live streaming μέσω skype με το laptop..Κάτι μπορεί να βρούμε και σήμερα! Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Στην παρουσίαση του ipad εγώ είχα βρει ενα site που ο «δημοσιογράφος» είχε χωθεί στην άιθουσα και έκανε live streaming μέσω skype με το laptop..Κάτι μπορεί να βρούμε και σήμερα! Sent from my iPhone using Insomnia.app ε ναι αλλα είναι σα να δεις το αβαταρ απο CAM release και ο μπροστα να βηχει κι η γκομενα του να εχει συχνοουρια. θα το χαλασεις. καλυτερα να περιμενεις μια μερα να βγει το βιντεο επίσημα ας πουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.