kirileman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Από την αρχή σε πίστεψα ότι όλα πάνε καλά σε σένα σου λέω ρε, χαλάρωσε. Είπα ότι μπορεί εγώ να έχω το πρόβλημα ή μπορεί να συμβαίνει με συγκεκριμένα προγράμματα μόνο, τόσα και τόσα διαφορετικά μενού υπάρχουν. Σίγουρα δεν χρειάστηκε να ξεπεράσω τα 15 προγράμματα πάντως για να μου συμβεί αυτό οπότε και 150 εφαρμογές να ανοίξεις δεν θα μπορέσεις να αναπαράγεις το πρόβλημα. Θα έβγαζα βίντεο με το "κόλλημα" της συσκευής αλλά δεν θα φαίνεται Χριστός. Ίσως το ξαναπεράσω από την αρχή. Κουβέντα κάνουμε και μέσα από την κουβέντα προσπαθώ να καταλάβω και γω κάποια πράγματα, δεν είπα ότι δε με πιστεύεις ή ότι μου επιτέθηκες, καμία σχέση. (edit: Πριν λίγο μου κόλλησαν οι Φωτογραφίες, την έκλεισα από τον task manager και τη ξανάνοιξα, όλα οκ και όλα smooth). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Κανένα πρόβλημα και στο δικό μου 3Gs με την 4.0 όλα παίζουν μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 και στο δικό μου 3GS όλα μια χαρά.. @Praetorianos μήπως να έκανες ένα restore και set up as new; αρκετοί χρήστες με πρόβλημα είπαν ότι διορθώθηκε έτσι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 δεν είπα ότι δε με πιστεύεις ή ότι μου επιτέθηκες, καμία σχέση. όλα καλά @Praetorianos μήπως να έκανες ένα restore και set up as new; αρκετοί χρήστες με πρόβλημα είπαν ότι διορθώθηκε έτσι.. Χμ ναι μάλλον θα το δοκιμάσω έτσι αφού διορθώνεται, thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Update είχες κάνει, όχι set up as new; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Τ Ρ Ε Λ Ο wallpaper για home screen! 9GAG FTW Πάρα πολύ καλό! :-D Κι εδώ έχει μερικά ωραία: http://ideas.veer.com/wallpaper/iphone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Το wallpaper που έχει το engadget στο review του, που μπορούμε να το βρούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Είναι από τον eboy. http://www.flickr.com/search/?q=eboy+iphone+wallpapers&w=all&s=int&referer_searched=1 Μου φαίνεται ότι είναι crop κάποιας μεγαλύτερης εικόνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Είναι από τον eboy. http://www.flickr.com/search/?q=eboy+iphone+wallpapers&w=all&s=int&referer_searched=1 Ωραία είναι... thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Update είχες κάνει, όχι set up as new; I did, twice Θα ξανακάνω ακριβώς τα ίδια που έκανα και πριν να δω αν υπάρχει και τώρα πρόβλημα.. Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δυο φορές set up as new και τα ίδια; Με restore από itunes; Περίεργο... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 I did, twice Θα ξανακάνω ακριβώς τα ίδια που έκανα και πριν να δω αν υπάρχει και τώρα πρόβλημα.. Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Ρολλ μπακ του 3.1.3 τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Είναι από τον eboy. http://www.flickr.com/search/?q=eboy+iphone+wallpapers&w=all&s=int&referer_searched=1 Μου φαίνεται ότι είναι crop κάποιας μεγαλύτερης εικόνας. Δυστυχώς δεν κατάφερα να την βρω Αν τα καταφέρει κάποιος ας την ποστάρει εδώ ή ας δώσει link! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δυο φορές set up as new και τα ίδια; Με restore από itunes; Περίεργο... Καλά η πρώτη δεν μετράει και πολύ γιατί του έβγαλα τα μάτια . Έπαιζα με τα καλώδια και τις ρυθμίσεις και τίκαρα ότι να 'ναι κουμπάκια. Μετά που έμαθα και το ξανάκανα νόμιζα ότι όλα κομπλέ, αλλά μπα. Τρίτη και φαρμακερή αυτή τη φορά τα έκανα όλα με χειρουργική ακρίβεια, προς το παρόν δεν κολλάει. Για να δούμε. Thanks όλους για τις συμβουλές και την επιμονή.. @status Ε τι όλοι θα πουλάνε μούρη με την 4 κι εγώ ψωριάρης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Ντάξει τραγική η διάρκεια της μπαταρίας με το iOS4 στο 3G..Τη ρουφάει αχόρταγα. Με συνετή χρήση δεν άντεξε 2η ημέρα. Συγχαρητήρια! Τα folders και τα places (τα μόνα αξιόλογα κατ' εμέ) τα θυσιάζω και θα επιστρέψω σε 3.1.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.