Προς το περιεχόμενο

Apple iOS 4

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εννοειτε να την κανεις. εαν ειχες windows xp και σου ελεγαν τζαμπα αναβαθμιση σε windows 7 θα αφηνες τον υπολογιστη σου με το παλιο os? οπως και να εχει το iphone αλλαζει εποχη με το Multitasking και τα λοιπα πραγματα, με τα καλα και τα κακα τους.

μπορεις να μου πεις συνοπτικα τα καλα και τα κακα ..???αναρωτιεμαι ακομα επειδη θα χασω το jb...

ααα..και κατι αλλο..να το κανω restore h update .. μεσα απο το itunes..???

τι ειναι πιο ασφαλεσ..??

σε ευχαριστω

• Απαντ. 776
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον για να μην ψαχνεται ο κόσμος:

iOS 4 + iPhone 3G = ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

ρουφάει την μπαταρία με το καλαμάκι

δεν προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό πέρα απο τα folders

Σ-Ε-Ρ-Ν-Ε-Τ-Α-Ι με όλη την σημασία της λέξης. Ενδεικτικά θα πω οτι οταν σε καλεί κάποιος το πρώτο "τουτ" που θα κανει στο ακουστικό του στο Iphone απλώς ανάβει η οθόνη. Στο δεύτερο εμφανίζεται ποιος σε καλεί και η φωτό του.

ακόμα και Slide to unlock να κανεις μέχρι να ανοίξει το σκέφτεται 2 δευτερολεπτα... ΕΛΕΟΣ και ΑΙΣΧΟΣ.

πισω στην 3.1.3 εκτός και αν γίνει κάτι για την κατάσταση.

Δημοσ.
μπορεις να μου πεις συνοπτικα τα καλα και τα κακα ..???αναρωτιεμαι ακομα επειδη θα χασω το jb...

ααα..και κατι αλλο..να το κανω restore h update .. μεσα απο το itunes..???

τι ειναι πιο ασφαλεσ..??

σε ευχαριστω

καλα: ανεβαινει η ψυχολογια σου καθως εχεις τελευταιας τεχνολογιας operating system :P

folders

multitasking (οταν επιτελους ολες οι εφαρμογες το υποστηριξουν, οπως λεω παραπανω το ραδιο για μενα ηταν πολυ σημαντικο να το εχω παραλληλα με safari και mail)

φωτογραφιες παιρνεις στο μισο χρονο (παει σφαιρα)!!!

ενδειξη σε % διπλα στο εικονιδιο της μπαταριας (για μενα σημαντικο)

κακα:

Multitasking :P οταν θα υποστηριχτει θα τρωει μνημη σαφως!

Αυτα με τη διαρκεια μπαταρια μην ακους. Καθε βραδυ το φορτιζα πριν, καθε βραδυ το φορτιζω και τωρα! ο καθενας εχει την αποψη του βεβαια και σε οτι αφορα τη δικη μου χρηση το κινητο ΔΕΝ ΣΕΡΝΕΤΑΙ σε καμια περιπτωση. Ειναι ελαχιστα πιο αργη η αποκριση αλλα οχι και σερνεται...

Δημοσ.

Ήταν τόσο δύσκολο αυτά τα σαινια να βάλουν επιλογή για κλείσιμο στον task manager ή όχι όπως γίνεται στο jb app backgrounder ; ... Απογοήτευση έχω itouch 2nd gen και με ό, τι ακουσα δεν αναβαθμιζω ...

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.
Ήταν τόσο δύσκολο αυτά τα σαινια να βάλουν επιλογή για κλείσιμο στον task manager ή όχι όπως γίνεται στο jb app backgrounder ; ... Απογοήτευση έχω itouch 2nd gen και με ό, τι ακουσα δεν αναβαθμιζω ... [/size][/color]

Αυτές οι εφαρμογές που φαίνονται στον task manager δεν είναι ανοιχτές, είναι απλά ιστορικό (εκτός από ορισμένες βασικές που και στις προηγούμενες εκδόσεις δεν έκλειναν, τηλέφωνο, email κλπ και κάποιες ακόμα). Όσες υποστηρίζουν το multitasking και δεν κάνουν τίποτα, επίσης δεν είναι ανοιχτές, απλά θυμούνται τη θέση τους δεσμεύοντας ελάχιστη μνήμη. Τώρα, όσες εφαρμογές κάνουν κάτι τη στιγμή που κλείνουν, θα συνεχίσουν να το κάνουν (μουσική, κατέβασμα, πλοήγηση) αφήνοντας ενεργή μόνο αυτή την επιμέρους λειτουργία και όχι όλη την εφαρμογή (όπως στα pc). Οι πιο πρόσφατες εφαρμογές εμφανίζονται στην αρχή του taskmanager. Με άλλα λόγια, ο χρήστης δε χρειάζεται να αγχώνεται για το κλείσιμο "ανοιχτών εφαρμογών", για το τι τρέχει και τι όχι. Το iOS 4 στο 3GS δουλεύει τέλεια! Δε μένει παρά να δούμε τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών. Τα παραπάνω είναι πάνω κάτω αυτά που έχω καταλάβει εγώ, αν κάνω λάθος, διορθώστε με.

Δημοσ.
Με άλλα λόγια, ο χρήστης δε χρειάζεται να αγχώνεται για το κλείσιμο "ανοιχτών εφαρμογών", για το τι τρέχει και τι όχι. Το iOS 4 στο 3GS δουλεύει τέλεια! Δε μένει παρά να δούμε τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών.

Το διαψεύδω αυτό, το iPhone κολλάει μετά το άνοιγμα και το minimize μερικών εφαρμογών. Και δεν εννοώ να ανοιγοκλείσεις 30 εφαρμογές, εννοώ normal χρήση.

Για την ακρίβεια ο λόγος που ανακάλυψα ότι οι εφαρμογές δεν κλείνουν τελείως είναι επειδή από ένα σημείο και μετά το κινητό "σερνόταν". Απορώ με ποια λογική δεν άφησαν τις εφαρμογές να κλείνουν τελείως.

Δημοσ.
Το διαψεύδω αυτό, το iPhone κολλάει μετά το άνοιγμα και το minimize μερικών εφαρμογών. Και δεν εννοώ να ανοιγοκλείσεις 30 εφαρμογές, εννοώ normal χρήση.

Για την ακρίβεια ο λόγος που ανακάλυψα ότι οι εφαρμογές δεν κλείνουν τελείως είναι επειδή από ένα σημείο και μετά το κινητό "σερνόταν". Απορώ με ποια λογική δεν άφησαν τις εφαρμογές να κλείνουν τελείως.

Εγώ τώρα τι πρέπει να πω; Ότι διαψεύδω αυτό που λες εσύ; Από τη μέρα που πέρασα το iOS4 στο 3gs δεν έχω κάνει ούτε restart, ούτε respring ούτε τίποτα. Συνεχίζει να λειτουργεί τέλεια. Δε ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει στο δικό σου. Διάβασα και αλλού προβλήματα όπως διάβασα και αλλού απόψεις όμοιες με τη δική μου (η πλειονότητα). Έκανες καθαρή εγκατάσταση;

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ τώρα τι πρέπει να πω; Ότι διαψεύδω αυτό που λες εσύ; Από τη μέρα που πέρασα το iOS4 στο 3gs δεν έχω κάνει ούτε restart, ούτε respring ούτε τίποτα. Συνεχίζει να λειτουργεί τέλεια. Δε ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει στο δικό σου. Διάβασα και αλλού προβλήματα όπως διάβασα και αλλού απόψεις όμοιες με τη δική μου (η πλειονότητα). Έκανες καθαρή εγκατάσταση;

Και εγώ οκ με το 3gs από την εποχή του GM!

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή ανοίγω και κλείνω όλες τις εφαρμογές που έχω πάνω, κανένα πρόβλημα! 52 "ανοιχτές" στον task manager και ανεβαίνουν...

Δημοσ.
Εγώ τώρα τι πρέπει να πω; Ότι διαψεύδω αυτό που λες εσύ;

Δεν είπα ότι λες ψέμματα ρε, chill, απλά έδωσα κι άλλο ένα feedback ότι δεν είναι όλα τέλεια. Μπορεί να είμαι απλά γκαντέμης αλλά αυτή τη στιγμή η λειτουργία του multitasking στο δικό μου κινητό μου προκαλεί πρόβλημα.

Πραγματικά πάντως δεν βρίσκω κανένα λόγο να μένουν ανοιχτά τα προγράμματα. Ακόμα και 0,0001% να δεσμεύει το θέμα είναι γιατί?

Δημοσ.
Πραγματικά πάντως δεν βρίσκω κανένα λόγο να μένουν ανοιχτά τα προγράμματα. Ακόμα και 0,0001% να δεσμεύει το θέμα είναι γιατί?

Μα, από αυτά που έχω καταλάβει εγώ, δε μένουν ανοιχτά. Δε σου τρώνε επεξεργαστική ισχύ εκτός αν κάποια εφαρμογή που υποστηρίζει το multitasking βρίσκεται στο παρασκήνιο και κάτι κάνει, ελάχιστη μνήμη τρώνε για να αποθηκεύσουν την πρόσφατη κατάσταση/θέση τους (πάλι μόνο αυτές που υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία). Έχω ανοίξει/κλείσει 84 εφαρμογές (από αυτές ελάχιστες υποστηρίζουν multitasking), gps ανοιχτό, παίζω μουσική, δέχτηκα κλήση, το παραμικρό πρόβλημα. Τι να πω;

Δημοσ.
Μα, από αυτά που έχω καταλάβει εγώ, δε μένουν ανοιχτά. Δε σου τρώνε επεξεργαστική ισχύ εκτός αν έχεις κάποια εφαρμογή που υποστηρίζει το multitasking βρίσκεται στο παρασκήνιο και κάτι κάνει, ελάχιστη μνήμη τρώνε για να αποθηκεύσουν την πρόσφατη κατάσταση/θέση τους (πάλι μόνο αυτές που υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία). Έχω ανοίξει/κλείσει 84 εφαρμογές, gps ανοιχτό, παίζω μουσική, δέχτηκα κλήση, το παραμικρό πρόβλημα. Τι να πω;

Από την αρχή σε πίστεψα ότι όλα πάνε καλά σε σένα σου λέω ρε, χαλάρωσε. Είπα ότι μπορεί εγώ να έχω το πρόβλημα ή μπορεί να συμβαίνει με συγκεκριμένα προγράμματα μόνο, τόσα και τόσα διαφορετικά μενού υπάρχουν.

Σίγουρα δεν χρειάστηκε να ξεπεράσω τα 15 προγράμματα πάντως για να μου συμβεί αυτό οπότε και 150 εφαρμογές να ανοίξεις δεν θα μπορέσεις να αναπαράγεις το πρόβλημα. Θα έβγαζα βίντεο με το "κόλλημα" της συσκευής αλλά δεν θα φαίνεται Χριστός. Ίσως το ξαναπεράσω από την αρχή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...