_eLpiS_ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μολις εβαλα την ios 4 σε 3g. Ξερει κανεις πως μπορω να βαλω φωτο στο home? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που σβήνεις και τις εγκατεστημένες εφαρμογές. Αφού ανοίξεις τον task manager πάτα παρατεταμένα πάνω σε μια ανοιχτή εφαρμογή και θα σου δώσει δυνατότητα να την κλείσεις. Ναι το γνωρίζω αυτό, εννοώ να μην πηγαίνουν καθόλου στην αναμονή. Να κλείνουν μία κι έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Ναι το γνωρίζω αυτό, εννοώ να μην πηγαίνουν καθόλου στην αναμονή. Να κλείνουν μία κι έξω. Δεν υπάρχει τρόπος να κλείνουν κατευθείαν... Πάντως, αν και νωρίς ακόμα, προσωπικά το multitasking μου φαίνεται λίγο άκυρο τελικά στην πράξη... Ok, δεν υπάρχουν ακόμα πολλές εφαρμογές που έχουν βελτιωθεί για iOS 4 και δεν εκμεταλλεύονται στο έπακρο αυτή τη δυνατότητα, αλλά απο τις καθημερινές και συχνότερες εφαρμογές που χρησιμοποιώ δε νομίζω οτι κάποια θα ωφεληθεί απο το multitasking. Δηλαδή: settings, app store, safari, sms, κλήσεις, camera, insomnia, Τα Νεα, NYTimes, Athensbook και 2-3 άλλες εφαρμογές ενημέρωσης/tech sites δεν ωφελεί σε τίποτα να μπαίνουν στο task manager. Ισα ισα που χρειάζεται να κάνω και extra scrolling δεξιά αριστερά για να τις βρίσκω μέσα στη λίστα... Γκρίνια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δηλαδή: settings, app store, safari, sms, κλήσεις, camera, insomnia, Τα Νεα, NYTimes, Athensbook και 2-3 άλλες εφαρμογές ενημέρωσης/tech sites δεν ωφελεί σε τίποτα να μπαίνουν στο task manager. Ισα ισα που χρειάζεται να κάνω και extra scrolling δεξιά αριστερά για να τις βρίσκω μέσα στη λίστα... Δε νομίζω ότι όλες αυτές μένουν ανοιχτές. Και ο task manager στην περίπτωσή τους λειτουργεί ως ιστορικό. Το insomnia πχ ξανανοίγει, το ίδιο και άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κανέναν, πάντως εδώ υπάρχει το user guide. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 -- Edited -- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 μόνο σε μένα ρουφάει μπαταρία αβέρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 μόνο σε μένα ρουφάει μπαταρία αβέρτα? Κ εμένα (3g) και του Alexzzz (επίσης 3g). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Αξίζει βρε παιδιά να το κάνω αναβάθμιση στην 4..;;; Έχω το 3gs 16gb..!!!πρόσφατα το έκανα jb με την 3.1.3 έκδοση που είχα... Εάν αποφασησω να το κάνω αναβάθμιση στην έκδοση 4...να το κάνω update..???h restore από το iTunes..?? και τέλος στην 4θα μπορώ να κάνω jb...??? Thanksss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 προς το παρον οχι... μονο σε 3G και iTouch 2nd Gen γινεται Jailbreak. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 @georgeadams Άμα κάνω όλα αυτά copy όμως θα γίνουν τα πάντα copy σωστά? Εγώ δεν το θέλω αυτό γιατί χρησιμοποιώ το iTunes και στο macbook και στο windows pc. Και τα δυο τους έχουν διαφορετική library τραγουδιών (στο macbook δεν χωράνε όλα οπότε πήρα μερικά απο αυτά που έχω στο pc, όπου και είναι όλη η συλλογή μέσα). Εγώ θέλω να περάσω στο pc μόνο τις πληροφορίες του iphone βασικά. Contacts και calendar γίνοται sync μέσω mobileme, mail accounts τα έχω βάλει μια φορά και τέλος. Τα τραγούδια επίσης δεν με ενδιαφέρουν, γιατι θέλω έτσι κι αλλιώς να κάνω ένα refresh σε αυτά που είναι μέσα στο iphone. Ουσιαστηκά λοιπόν θέλω να πάνε με κάποιο τρόπο οι ρυθμίσεις, τα apps, sms κλπ, από τo macbook στο windows pc.. Περίπλοκα πράγματ, ξέρω.. καμιά λύση? Για Apps και ότι έχει αγοραστεί από το itunes ακολουθείς τα παρακάτω βήματα. Transferring Purchased Content to Another ComputerYou can transfer content on iPhone that was purchased using iTunes on one computer to an iTunes library on another authorized computer. The computer must be authorized to play content from your iTunes Store account. To authorize the computer, open iTunes on the computer and choose Store > Authorize Computer. Transfer purchased content: Connect iPhone to the other computer. In iTunes, choose File > Transfer Purchases from iPhone. Για τις ρυθμίσεις και τα sms νομίζω ότι δεν χάνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δυστυχως δεν γινεται ,γιατι δεν εχει πια την επιλογη να βαλω χειροκινητα apn. Ωχ.... Τι να πω! Εδω παντως 2 διαφορετικα 3gs με cosmote και δεν μπαινουν ιντερνετ. Μαλιστα μου πεταει να κανει update τα carrier settings σε καθε μα καθε sync που κανω. Με βλεπω να κανω jailbreak για να δω ασπρη μερα. Το κάνεις το carrier update? Εμένα που είμαι σε Ο2 μου το έβγαλε μια φορά και μου ξεκλείδωσε και το 3G για το skype. Να το κάνεις το update για τα carrier settings. Αν πάλι το κανες και δεεεεν... πάνε στην cosmote να σου βάλουν αυτοί τις σωστές ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
islas canarias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 "...είναι λίγο σπαστικό κάθε τρείς και λίγο να κλείνεις ένα κάρο εφαρμογές..." πεστα χρυσοστομε!!! "What this means is that as more apps start supporting background processing, you may end up with a ton of apps running in the background that you don't really need or want running." ακομα και το lifehacker συμφωνει (για διαφορετικους λογους αλλα το αποτελεσμα ιδιο ειναι) btw, για οποιον ενδιαφερετε το Greek radio παιζει και minimized, επιτελους ακουσα πρωτη φορα σημερα ραδιο ενω διαβαζα τα μεηλ μου!! αρα: για σιγα σιγα που οι εφαρμογες θα ειναι συμβατες με ιοσ4, αυτο σημαινει οτι μνημη παπαλα και θα πρεπει να κλεινουμε ενα καρο εφαρμογες τελικα οπως λεει ο φιλος απο πανω??? αν ειναι ετσι, αυτο ειναι τεραστιο λαθος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Αξίζει βρε παιδιά να το κάνω αναβάθμιση στην 4..;;;Έχω το 3gs 16gb..!!!πρόσφατα το έκανα jb με την 3.1.3 έκδοση που είχα... Εάν αποφασισω να το κάνω αναβάθμιση στην έκδοση 4...να το κάνω update..???h restore από το iTunes..?? και τέλος στην 4 θα μπορώ να κάνω jb...??? Thanksss να κανω αναβαθμιση στη 4 βρε παιδια...??η οχι..??αξιζει..??? διαβαστε και πανω και πεστε μου.,.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
islas canarias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 εννοειτε να την κανεις. εαν ειχες windows xp και σου ελεγαν τζαμπα αναβαθμιση σε windows 7 θα αφηνες τον υπολογιστη σου με το παλιο os? οπως και να εχει το iphone αλλαζει εποχη με το Multitasking και τα λοιπα πραγματα, με τα καλα και τα κακα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.