haHa Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 haHa, δοκίμασες να περάσεις ξανά τα apn? Δυστυχως δεν γινεται ,γιατι δεν εχει πια την επιλογη να βαλω χειροκινητα apn. Eγω για τον ιδιο λογο, αναγκαστηκα να κανω restore kai update. Ωχ.... Kανένα απολύτως πρόβλημα με iPhone 3GS 32GB, Cosmote και iOS4 Final. Τι να πω! Εδω παντως 2 διαφορετικα 3gs με cosmote και δεν μπαινουν ιντερνετ. Μαλιστα μου πεταει να κανει update τα carrier settings σε καθε μα καθε sync που κανω. Με βλεπω να κανω jailbreak για να δω ασπρη μερα.
Steven Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Αφού εγκαταστήσεις το iTunes στο νέο PC' date=' πάρε από το παλιό τους παρακάτω φακέλους και ρίξε τους στο νέο: Σε windows 7: C:\Users\το_username_σου\My Music\iTunes C:\Users\το_username_σου\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes C:\Users\το_username_σου\AppData\Roaming\Apple Computer\Preferences C:\Users\το_username_σου\AppData\Local\Apple Computer\iTunes C:\Users\το_username_σου\AppData\Local\Apple Computer\MobileDevice Σε Windows XP: C:\Documents and Settings\το_username_σου\My Documents\My Music\iTunes C:\Documents and Settings\το_username_σου\Application Data\Apple Computer\iTunes C:\Documents and Settings\το_username_σου\Application Data\Apple Computer\Preferences C:\Documents and Settings\το_username_σου\Local Settings\Application Data\Apple Computer\iTunes C:\Documents and Settings\το_username_σου\Local Settings\Application Data\Apple Computer\MobileDevice[/quote'] Ευχαριστώ πολύ! Απλά δυστυχώς αυτό δεν κάνει για μένα γιατι το laptop μου είναι apple (Macbook), sorry που δεν το είπα από πριν. Υπάρχει και για αυτή τη περίπτωση κάτι αντίστοιχο?
georgeadams Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ πολύ! Απλά δυστυχώς αυτό δεν κάνει για μένα γιατι το laptop μου είναι apple (Macbook), sorry που δεν το είπα από πριν. Υπάρχει και για αυτή τη περίπτωση κάτι αντίστοιχο? Φυσικά! ~user\Music\iTunes ~user\Library\iTunes
chemist89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Καλησπερα παιδες. Στο multitasking εχω τωρα 25 διαφορετικες εφαρμογες να τρεχουν στο παρασκηνιο.πως θα γινεται να τις αφαιρεσω;εκλεισα και ανοιξα το iphone αλλα αυτες εξακολουθουν και τρεχουν στο παρασκηνιο;
Steven Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 @georgeadams Άμα κάνω όλα αυτά copy όμως θα γίνουν τα πάντα copy σωστά? Εγώ δεν το θέλω αυτό γιατί χρησιμοποιώ το iTunes και στο macbook και στο windows pc. Και τα δυο τους έχουν διαφορετική library τραγουδιών (στο macbook δεν χωράνε όλα οπότε πήρα μερικά απο αυτά που έχω στο pc, όπου και είναι όλη η συλλογή μέσα). Εγώ θέλω να περάσω στο pc μόνο τις πληροφορίες του iphone βασικά. Contacts και calendar γίνοται sync μέσω mobileme, mail accounts τα έχω βάλει μια φορά και τέλος. Τα τραγούδια επίσης δεν με ενδιαφέρουν, γιατι θέλω έτσι κι αλλιώς να κάνω ένα refresh σε αυτά που είναι μέσα στο iphone. Ουσιαστηκά λοιπόν θέλω να πάνε με κάποιο τρόπο οι ρυθμίσεις, τα apps, sms κλπ, από τo macbook στο windows pc.. Περίπλοκα πράγματ, ξέρω.. καμιά λύση?
status Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Τρώει πιο πολύ μπαταρία στο δικό μου 3g τελικά... Αδελφέ, μετά το update εχθές το φόρτισα και τώρα είμαι με 20% μπαταρία χωρίς κλήσεις..και χωρίς να το έχω πειράξει καν (δεν έχω φέρει εφαρμογές ακόμη κλπ μόνο το ινσόμνια.αππ)... ΔΕΗ κερνάει iphone πίνει.:Ρ
DHMHTROS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 2 ερωτησεις... εχω το 3gs για ποιο λογο τελειωνει πιο ευκολα η μπαταρια; πρεπει συνεχως να σβηνουμε τις εφαρμογες απ το multitasking η υπαρχει αλλος λογος; αν εχω ανοιχτο το wifi, οταν βαζω το κιν στην αναμονη δεν απενεργοποιειται οπως (εχω την εντυπωση οτι) συνεβαινε με το προηγουμενο λογισμικο;
andreapaog328 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 αν εχω ανοιχτο το wifi, οταν βαζω το κιν στην αναμονη δεν απενεργοποιειται οπως (εχω την εντυπωση οτι) συνεβαινε με το προηγουμενο λογισμικο; ναι πλέον το wifi μένει πάντα ανοιχτό... υπάρχει τρόπος μια εφαρμογή που έχω ανοίξει να την κλείσω κατευθείαν και να μην γίνει minimize ξέρω γω...είναι λίγο σπαστικό κάθε τρείς και λίγο να κλείνεις ένα κάρο εφαρμογές... ζητάω πολλά ε...
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 ναι πλέον το wifi μένει πάντα ανοιχτό... υπάρχει τρόπος μια εφαρμογή που έχω ανοίξει να την κλείσω κατευθείαν και να μην γίνει minimize ξέρω γω...είναι λίγο σπαστικό κάθε τρείς και λίγο να κλείνεις ένα κάρο εφαρμογές... ζητάω πολλά ε... γιατι τι πειραζει αμα ειναι minimized??
DHMHTROS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 γι αυτο ρωταω αν ευθυνονται για την μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας. κι αν οχι τι ευθυνεται; εκτος αν ειναι ιδεα μου...
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 γι αυτο ρωταω αν ευθυνονται για την μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας. κι αν οχι τι ευθυνεται; εκτος αν ειναι ιδεα μου... τα minimized προγραμματα αποθηκευονται στη ram και δεν "τρεχουν" αρα δεν τρωνε μπαταρια ή ελαχιστη
Praetorianos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Υπάρχει τρόπος να κλείνουν τελείως οι εφαρμογές και να μην γίνονται καθόλου minimized κάθε φορά? Γιατί μπαταρία δεν τρώνε αλλά με καθυστερούν εκνευριστικά πολύ. Edit: Τώρα είδα ότι το ρώτησε και ο andreapaog328 από πάνω XD. Τελικά υπάρχει λύση?
kgkatzi Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Υπάρχει τρόπος να κλείνουν τελείως οι εφαρμογές και να μην γίνονται καθόλου minimized κάθε φορά? Γιατί μπαταρία δεν τρώνε αλλά με καθυστερούν εκνευριστικά πολύ. Edit: Τώρα είδα ότι το ρώτησε και ο andreapaog328 από πάνω XD. Τελικά υπάρχει λύση? Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που σβήνεις και τις εγκατεστημένες εφαρμογές. Αφού ανοίξεις τον task manager πάτα παρατεταμένα πάνω σε μια ανοιχτή εφαρμογή και θα σου δώσει δυνατότητα να την κλείσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.