Προς το περιεχόμενο

Apple iOS 4

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ με το 3GS είμαι πολύ ευχαριστημένος με το iOS4!

Έχει παρατηρήσει κανείς καλύτερη ποιότητα ήχου από το iphone μετά την αναβάθμιση σε iOS4; Εγώ νομίζω ότι ακούω πολύ καλύτερο ήχο, σα να έχουν βελτιώσει τον αλγόριθμο αποκωδικοποίησης των μουσικών αρχείων. Είναι δυνατό κάτι τέτοιο ή απλά είναι placebo των αυτιών μου; Αλλά δεν μπορεί να γελιέμαι τόσο πολύ! Ακούω συνέχεια μουσική από το iphone και δεν περίμενα κιόλας κάτι τέτοιο για να πω ότι είχα "προδιάθεση" να πιστέψω κάτι τέτοιο...

• Απαντ. 776
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οκ το settings σε μένα δεν κάνει και τόσο όσο φαίνεται στο βιντεο να ανοίξει...

βέβαια είμαι σε ipod 2G.

το όλο θέμα δεν μαρέσει όμως...δεν πάει τόσο καλά όσο πήγαινε με 3.1.3 jb.

επίσης, η μουσική παίζει χαμηλότερα ή είναι εντύπωση μου?

Δημοσ.

Προσπαθώ να περάσω το ios4 σε 3gs και κολλάει συνέχεια στο restore. Μερικές φορές απλά φτάνει σε ενα σημείο και δεν συνεχίζει και μερικές φορές βγάζει error 14.

Επιχείρησα να βάλω το τηλέφωνο σε DFU mode αλλά δεν τα καταφέρνω, κάνει συνεχώς επανεκκίνηση και μπαίνει σε recovery mode.

Εχει κανείς να προτείνει κατι;

Αν δεν τα καταφέρω θα ήθελα να το πάω σε κάποιον τεχνικό να το φτιάξει, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία που κάνει τέτοιες εργασίες και που είναι;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

όταν μπει σε revocery mode κάνε restore από το itunes και μετά δοκίμασε πάλι για το update.

σε 3gs όλα καλά, χωρίς προβλήματα.

Δημοσ.

Σε 3g δεν είναι τόοοοοσο άσχημα όσο γράφουν τα πράγματα... απλά έμενα μου κακοφαίνεται πολύ γιατί μπορεί το 3g μου να ήταν πιο αργό από το 3gs αλλά τώρα είναι απλά αργό...

Δημοσ.

Λοιπόν...

ipod 2G iOS 4 JB εδώ.

όντως με wallpaper και multitasking σέρνεται λίγο.

συγκεκριμένα όταν πατάς το home αργεί λίγο περισσότερο...

απο την άλλη με το Multitasking το settings βγαίνει τέζα...

edit. ξαναέκανα jb χωρίς να βάλω wallpaper τώρα. πάει πολύ καλύτερα!

Δημοσ.
όταν μπει σε revocery mode κάνε restore από το itunes και μετά δοκίμασε πάλι για το update.

σε 3gs όλα καλά, χωρίς προβλήματα.

μα αυτό είναι το πρόβλημα, οτι κολλάει το restore απο το itunes

Δημοσ.

Κι εγώ με 3G περίμενα να σέρνεται αλλά με το νέο OS μπορώ να πω ότι είναι και λίιιγο πιο γρήγορο,δν ξέρω βέβαια έβαλα και λιγότερες εφαρμογές τώρα..Η μπαταρία τα ίδια χάλια,το ίδιο γρήγορα κατεβαίνει..

Πάντως,πέρα από folders καμιά τρελή αλλαγή για κατόχους 3G (και καλύτερα χωρίς multitasking γιατί δεν θα την πάλευε..)

----------------

Now playing on iTunes: Lady Gaga ft.Beyonce - Telephone

via FoxyTunes

Δημοσ.

Εμένα, πάντως, μου κάνει το ίδιο πρόβλημα που μου έκανε και στην GM να αποσυνδέεται το bluetooth tethering κάθε τρεις και λίγο. Με καλώδιο όλα καλά.

Επίσης μου λείπει ΠΟΛΥ το ότι το shortcut για τα phone favorites καταργήθηκε εντελώς. Αν χρησιμοποιείς το iphone εν κινήσει ή πρέπει να κάνεις γρήγορα κλήσεις πάνω σε δουλειές ήταν πάρα πολύ χρήσιμο και θύμιζε ότι παρά το ότι είναι πολυεργαλείο, παραμένει ετοιμοπόλεμο τηλέφωνο.

Κατά τα άλλα, όλα καλά με iOS 4.0 σε 3GS.

Δημοσ.

Ρε παιδια, εχει κανεις προβλημα με iOS4 και Cosmote?

Σε 2 3gs δεν μπαινει καν ιντερνετ απο τοτε που αναβαθμισα σε iOS4.

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση. Ώς τώρα έκανα sync το iPhone με το laptop μου. Θέλω τώρα να το κάνω sync από το desktop pc. Πως γίνεται να περάσω όλα τα δεδομένα που έχει τώρα το iTunes του laptop στο iTunes του PC και μετά να κάνω πάντα από εκεί sync??

Δημοσ.

Eγω για τον ιδιο λογο, αναγκαστηκα να κανω restore kai update.

• Super Moderators
Δημοσ.

Kανένα απολύτως πρόβλημα με iPhone 3GS 32GB, Cosmote και iOS4 Final.

Δημοσ.
Να κάνω μια ερώτηση. Ώς τώρα έκανα sync το iPhone με το laptop μου. Θέλω τώρα να το κάνω sync από το desktop pc. Πως γίνεται να περάσω όλα τα δεδομένα που έχει τώρα το iTunes του laptop στο iTunes του PC και μετά να κάνω πάντα από εκεί sync??

Αφού εγκαταστήσεις το iTunes στο νέο PC, πάρε από το παλιό τους παρακάτω φακέλους και ρίξε τους στο νέο:

Σε windows 7:

C:\Users\το_username_σου\My Music\iTunes

C:\Users\το_username_σου\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes

C:\Users\το_username_σου\AppData\Roaming\Apple Computer\Preferences

C:\Users\το_username_σου\AppData\Local\Apple Computer\iTunes

C:\Users\το_username_σου\AppData\Local\Apple Computer\MobileDevice

Σε Windows XP:

C:\Documents and Settings\το_username_σου\My Documents\My Music\iTunes

C:\Documents and Settings\το_username_σου\Application Data\Apple Computer\iTunes

C:\Documents and Settings\το_username_σου\Application Data\Apple Computer\Preferences

C:\Documents and Settings\το_username_σου\Local Settings\Application Data\Apple Computer\iTunes

C:\Documents and Settings\το_username_σου\Local Settings\Application Data\Apple Computer\MobileDevice

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...