Steven Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δεν έχει σχέση. Σημαίνει ότι κάποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί εκείνη τη στιγμή τα location services. Υπάρχει και καινούριο menu για τα services αυτά στα preferences.
speedman_26 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 με τα μηνυματα τι γινεται εχουμε 160 χαρακτηρεσ η οχι
Nomikaria Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Στα sms τελικά υπάρχει μετρητής χαρακτήρων ή είναι κι αυτό μόνο για 3gs? edit:Επίσης,τώρα συνέδεσα το iPhone αφού εγκατέστησα το νέο OS και μου'βγαλε ένα update για career settings,έκανα cancel.Τι είναι αυτό ακριβώς;;
georgeadams Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Το μετρητή χαρακτήρων στα sms πρέπει να τον ενεργοποιήσεις στα settings και τον βλέπεις μόνο αφού το μήνυμα ξεπεράσει την 1 γραμμή κειμένου. Έκανα jailbreak στο iPhone 3G της γυναίκας μου με iOS 4.0 με το τελευταίο Redsn0w (προς το παρόν δε γίνεται στο 3GS, μόνο στο 3G) και μαζί με αυτό ενεργοποιήθηκε το multitasking, το wallpaper στη home screen και το % battery indicator. Βλέποντας το σε λειτουργία καταλαβαίνω απόλυτα για ποιό λόγο η Apple δεν ενεργοποίησε από μόνη της την επιλογή για wallpaper: η απόκριση είναι εκνευριστικά αργή, ειδικά όταν έχεις και φακέλους.
Nomikaria Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Το μετρητή χαρακτήρων στα sms πρέπει να τον ενεργοποιήσεις στα settings και τον βλέπεις μόνο αφού το μήνυμα ξεπεράσει την 1 γραμμή κειμένου. Σ'ευχαριστώ...Αυτό με τα career settings τι είναι τελικά;;
alexzzz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Τρώει πιο πολύ μπαταρία στο δικό μου 3g τελικά...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Τρώει πιο πολύ μπαταρία στο δικό μου 3g τελικά... Το ios4 χρησιμοποιεί το wifi ακόμη και σε sleep mode και ετσι τρώει περισσοτερη μπαταρία. Εγω που περισσότερο το εχω μόνο σε 3g κρατάει λιγο περισσότερο απο πριν.
panospc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Το ios4 χρησιμοποιεί το wifi ακόμη και σε sleep mode και ετσι τρώει περισσοτερη μπαταρία. Εγω που περισσότερο το εχω μόνο σε 3g κρατάει λιγο περισσότερο απο πριν. Εμένα στο 3GS κλείνει το WiFi μόλις το κλειδώνω, μόνο όταν φορτίζει μένει πάντα ανοικτό...
kebinB Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 μπορεί να μου επιβαιβεώσει κάποιος πριν κάνω update το 3G με την 4.0 ότι πάει καλά οπως στην 3.1.3? είχα βάλει την τελευταία πριν βγει official πριν κανα 2 βδομάδες και οι επιδόσεις είχανε πέσει όσο αναφορά σε θέματα ταχύτητας, απο το alarm μέχρι και τα contacts.
soiramk Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 μπορεί να μου επιβαιβεώσει κάποιος πριν κάνω update το 3G με την 4.0 ότι πάει καλά οπως στην 3.1.3? είχα βάλει την τελευταία πριν βγει official πριν κανα 2 βδομάδες και οι επιδόσεις είχανε πέσει όσο αναφορά σε θέματα ταχύτητας, απο το alarm μέχρι και τα contacts. Απλά τσέκαρε εδώ Δεν ανανεώνω... ---------------- Now playing on iTunes: Joy Division - These Days via FoxyTunes
kebinB Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 τους καραγκίοζηδες, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω.
soiramk Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Και εμένα μου κακοφάνηκε... Να πω κ την αλήθεια δεν περίμενα κάτι τέτοιο από την Apple (ελπίζω να μην αρχίσει πάλι η γνωστή κόντρα)
kebinB Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 ας πει ρε απλά, για 3G δεν. μην μου λέει update available για να μου κάνει το κινητό σκατά. πρωτή φορά τετοια κατάντια.
soiramk Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 ας πει ρε απλά, για 3G δεν. μην μου λέει update available για να μου κάνει το κινητό σκατά. πρωτή φορά τετοια κατάντια. Δυστυχώς συμφωνώ. Το 3G εξάλλου έχει την ίδια CPU με το 2G... ---------------- Now playing on iTunes: The Who - My Generation-Naked Eye - Chip Monck Outro via FoxyTunes
kebinB Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 και στη τελική για τα 3G δεν άλλαξαν πολλά και για το μέσω χρήστη εκτός από τα folders δεν νομίζω να καταλάβει κάτι αλλο. ξευτίλα. απλά. 3.1.3 δεν θα μου λείψει και τπτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.