Προς το περιεχόμενο

Apple iOS 4

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 776
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Την έβαλα και γω, καλά πάει αλλά χωρίς jb μοιάζει φτωχό (για τα διάφορα plugins που είχα και έκαναν τη ζωή μου ομορφότερη και ευκολότερη, όχι για τα σπασμένα προγράμματα πλοήγησης κλπ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιας και μιλάμε με "νομικούς" όρους, ας μην κρυβόμαστε! Ο βασικός λόγος για το Tzoy Bou είναι η εγκατάσταση εφαρμογών που δεν είναι free με ...πλάγιο τρόπο! Όλες οι υπόλοιπες δικαιολογίες ακολουθούν!

:devil:B)

πιπέρι στο στόμα σας κύριε.... Αϊσχος ... διαμαρτύρομαι.... και ενίσταμαι στο καπάκι...

Η εσωτερική ώθηση για j/b έχει ως αίτιο και αφορμή συνάμα.... το θεμελιώδες διαρκές και ακατανίκητο αίτημα του ανθρώπου για ελευθερία. Η δε επίτευξή του j/b αποτελεί την ύψιστη αποκρυστάλλωση του αιτήματος αυτού.

(πλάκα πλάκα.. κακά τα ψέμματα έχεις δίκιο, οι περισσότεροι για αυτό το κάνουν αλλά όχι όλοι..

Εγώ π.χ.(χωρίς να είμαι άγιος) θέλω jb όπως και δήποτε για να το θεωρήσω πλήρως λειτουργικό κινήτό για τις ανάγκες μου για τους εξής λόγους:

α) αναφορές παράδοσης

β) sbsettings

γ) πρόσβαση στο ροοτ, ergo κατέβασμα αρχείων, ergo αποστολή αρχείων. (με διάφορες εφαρμογές)

δ) bluetooth

κτλ..

• Super Moderators
πιπέρι στο στόμα σας κύριε.... Αϊσχος ... διαμαρτύρομαι.... και ενίσταμαι στο καπάκι...

Η εσωτερική ώθηση για j/b έχει ως αίτιο και αφορμή συνάμα.... το θεμελιώδες διαρκές και ακατανίκητο αίτημα του ανθρώπου για ελευθερία. Η δε επίτευξή του j/b αποτελεί την ύψιστη αποκρυστάλλωση του αιτήματος αυτού.

(πλάκα πλάκα.. κακά τα ψέμματα έχεις δίκιο, οι περισσότεροι για αυτό το κάνουν αλλά όχι όλοι..

Εγώ π.χ.(χωρίς να είμαι άγιος) θέλω jb όπως και δήποτε για να το θεωρήσω πλήρως λειτουργικό κινήτό για τις ανάγκες μου για τους εξής λόγους:

α) αναφορές παράδοσης

β) sbsettings

γ) πρόσβαση στο ροοτ, ergo κατέβασμα αρχείων, ergo αποστολή αρχείων. (με διάφορες εφαρμογές)

δ) bluetooth

κτλ..

Γι'αυτό εγώ σε σας συμπαθώ καθόλου εσάς τους Δικηγόρους! :-D:cool:

Ηθελα να ξερα τι αρχεια ειναι αυτα που ανταλλαζετε μεσω ΒΤ , που δεν μπορειτε αλλιως και ειναι τοσο απαραιτητο το JB.

Γνωριζει κανεις αν στην Αμερικη ειναι διαδεδομενες οι αναφορες παραδοσεις? Δεν μπορω να σκεφτω καποιο λογο που δεν το παρεχει η apple. Καμια θεωρια συνομωσιας για αυτο το θεμα παιζει?

Δεν ρωτω ειρωνικα αλλα , περα απο ΒΤ και αναφορες παραδοσεις τι αλλο προσφερει το JB που ειναι καθημερινα απαραιτητο και δεν μπορεις να το αγορασεις απο itunes με 99c ?

Εχω την αισθηση οτι το JB γινεται για την ψευδαισθηση της ελευθεριας των επιλογων καθως οι παραπανω δυνατοτητες που προσφερει σπανια ειναι πραγματικα απαραιτητες για την συντριπτικη πλειοψηφια των χρηστων.

Ηθελα να ξερα τι αρχεια ειναι αυτα που ανταλλαζετε μεσω ΒΤ , που δεν μπορειτε αλλιως και ειναι τοσο απαραιτητο το JB.

Γνωριζει κανεις αν στην Αμερικη ειναι διαδεδομενες οι αναφορες παραδοσεις? Δεν μπορω να σκεφτω καποιο λογο που δεν το παρεχει η apple. Καμια θεωρια συνομωσιας για αυτο το θεμα παιζει?

Δεν ρωτω ειρωνικα αλλα , περα απο ΒΤ και αναφορες παραδοσεις τι αλλο προσφερει το JB που ειναι καθημερινα απαραιτητο και δεν μπορεις να το αγορασεις απο itunes με 99c ?

Εχω την αισθηση οτι το JB γινεται για την ψευδαισθηση της ελευθεριας των επιλογων καθως οι παραπανω δυνατοτητες που προσφερει σπανια ειναι πραγματικα απαραιτητες για την συντριπτικη πλειοψηφια των χρηστων.

Προσωπικά το jailbreak μου προσφέρει 5 εφαρμογές gps και την δυνατότητα tethering που ξαφνικά εξαφανίστηκε από το κινητό μου. Επίσης έχω multitask (πράγμα που η μαμά apple θεώρησε ότι το κινητό μου δεν το σηκώνει), και μπορώ να αλλάξω και φόντο (το οποίο και αυτό δεν μου το επιτρέπει η μαμά apple γιατί δεν το σηκώνει!!!). Μπορώ επίσης να έχω εφαρμογές που δεν εγκρίθηκαν για το app store και πήραν τον δρόμο του cydia (Wi-Fi Sync).

Αυτά τα λίγα...

Με το tethering τι κάνουμε? Εγώ είμαι και γερμανία με telekom οπότε δεν ξέρω αν μπορεί να με βοηθήσει κανένας..

Περιμένουμε το BENM να βγάλει τίποτα ή υπάρχει κάποια άλλη λύση??

Με το tethering τι κάνουμε? Εγώ είμαι και γερμανία με telekom οπότε δεν ξέρω αν μπορεί να με βοηθήσει κανένας..

Περιμένουμε το BENM να βγάλει τίποτα ή υπάρχει κάποια άλλη λύση??

Ναι παιδιά, μια υπεύθυνη απάντηση σχετικά με το tethering ,που μας στέρησε η vodafone στην Ελλάδα, μπορεί να δώσει κάποιος? Αλλιως εγώ πρέπει να βάλω τη 4.0 απο Σεπτέμβρη που θα γυρίσω γμτ @!#$#@$@$ :mad:

Προσωπικά το jailbreak μου προσφέρει 5 εφαρμογές gps και την δυνατότητα tethering που ξαφνικά εξαφανίστηκε από το κινητό μου. Επίσης έχω multitask (πράγμα που η μαμά apple θεώρησε ότι το κινητό μου δεν το σηκώνει), και μπορώ να αλλάξω και φόντο (το οποίο και αυτό δεν μου το επιτρέπει η μαμά apple γιατί δεν το σηκώνει!!!). Μπορώ επίσης να έχω εφαρμογές που δεν εγκρίθηκαν για το app store και πήραν τον δρόμο του cydia (Wi-Fi Sync).

Αυτά τα λίγα...

Tethering εννοεις την δυνατοτητα που αφαιρεσε η Vodafone προσφατα?

Multitasking πως εχεις , αφου οπως διαμαρτυρονται οι προηγουμενοι , ακομα δεν εχει βγουν οι σχετικες εφαρμογες ουτε για την επισημη ios4. Παντως αν λειτουργησει το multitasking σωστα στο 3G θα ειναι ενας πραγματικα σοβαρος λογος για JB κατα τη γνωμη μου.

Το wi-fi sync τι ακριβως προσφερει? Να υποθεσω sync με τα itunes μεσω wifi?

Καποια αλλη εφαρμογη απο αλλον? Απαραιτητη ομως μην μου λετε για φοντα.

ΥΓ:Ξαναθυμιζω ρωτω ειλικρινα οχι για να ειρωνευτω ή να ερθω σε κοντρα. :-)

Tethering εννοεις την δυνατοτητα που αφαιρεσε η Vodafone προσφατα?

Multitasking πως εχεις , αφου οπως διαμαρτυρονται οι προηγουμενοι , ακομα δεν εχει βγουν οι σχετικες εφαρμογες ουτε για την επισημη ios4. Παντως αν λειτουργησει το multitasking σωστα στο 3G θα ειναι ενας πραγματικα σοβαρος λογος για JB κατα τη γνωμη μου.

Multitasking είχαμε με διάφορες εφαρμογές από cydia αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ήταν και η καλύτερη δυνατή υλοποίηση. Πχ, μπορούσες να αφήσεις εσύ μια εφαρμογή ανοιχτή αλλά αν πατούσες σε κάποιο λινκ και περνούσες σε safari, άντε γεια η προηγούμενη εφαρμογή, έκλεινε. Αν άφηνες 2-3 βαρβάτες εφαρμογές ανοιχτές, η ελεύθερη ram έπεφτε κατακόρυφα και το σημαντικότερο, με την πάροδο του χρόνου το κινητό γινόταν πιο αργό και η διαφορά φαινόταν μετά από respring ή restart. Θα ήθελα να δω πως συμπεριφέρεται και η έκδοση 4 μετά από μερικές μέρες, να δω αν πηγαίνει και τότε τόσο γρήγορα και smooth. Γενικά, μέχρι στιγμής η συνολική αίσθηση που μου αφήνει είναι εξαιρετική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...