Panahs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Το iBooks τι λέει? Έχει ελληνικά βιβλία, είτε δωρεάν είτε με πληρωμή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Το iBooks τι λέει? Έχει ελληνικά βιβλία, είτε δωρεάν είτε με πληρωμή? To iBooks με PDF που το είδα πολύ καλό!!! Με βιβλία δεν το έχω τεστάρει και δεν ξέρω καν τι παίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Cygnus αστα να πανε..ειλικρινα νευριασα παρα πολυ γιατι και εγω 3G εχω και σκεφτομαι να αρχισω να το ψαχνω για jb μολις θα βγει.. Δηλαδη ποσο βαρια μπορει να ηταν αυτη η επιλογη και δεν υπαρχει στο 3G???Αν ειναι δυνατον.. Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Το iBooks τι λέει? Έχει ελληνικά βιβλία, είτε δωρεάν είτε με πληρωμή? Έχει Ελληνικά. Αυτή τι στιγμή πρώτο στα Charts είναι η Οδύσσεια. Όσα Ελληνικά πέτυχα ήταν δωρεάν πάντως. Αν δεν βγουν σύντομα τα βιβλία του Λιακόπουλου θα πάει άπατο το iBooks:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Αν δεν βγουν σύντομα τα βιβλία του Λιακόπουλου θα πάει άπατο το iBooks:p εμένα σέρνεται λίγο στο άνοιγμα, στο store και στο library, μόλις ανοίξεις το βιβλίο όμως πάει καλά... η όλη φάση είναι οι σελίδες, ανάλογα απο που τις πιάσεις, διπλώνουν επίσης είδα κρασαρίσματα σε μερικές εφαρμογές πχ. zippo...περιμένουμε να βγάλουν update μάλλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
islas canarias Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 ρε παιδια συγνωμη, ποιο multitasking?? νόμιζα ότι αυτό θα σήμαινε να έχω μερικές εφαρμογές ανοιχτές ταυτόχρονα. όταν παίζω ράδιο και θέλω να ανοίξω το σαφάρι για παράδειγμα, το ράδιο κλέινει. μήπως κάνω κάτι λάθος? ποιό το νόημα του multi ετσι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 ρε παιδια συγνωμη, ποιο multitasking?? νόμιζα ότι αυτό θα σήμαινε να έχω μερικές εφαρμογές ανοιχτές ταυτόχρονα. όταν παίζω ράδιο και θέλω να ανοίξω το σαφάρι για παράδειγμα, το ράδιο κλέινει. μήπως κάνω κάτι λάθος? ποιό το νόημα του multi ετσι??? απο ραδιο σε multitasking υποστηριζει μονο το Pandora για ψαξτο [ame]http://www.youtube.com/watch?v=4RKEj-nsHho[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
islas canarias Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 α οκ! άρα δεν θα είναι όλες οι εφαρμογές ανοιχτές ετσι? γιατι σε ότι έχω δοκιμάσει, ουσιαστικά κλείνει.αρα πρόκειτε για minimize και οχι multitasking τελικα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 α οκ! άρα δεν θα είναι όλες οι εφαρμογές ανοιχτές ετσι? γιατι σε ότι έχω δοκιμάσει, ουσιαστικά κλείνει.αρα πρόκειτε για minimize και οχι multitasking τελικα!! σωστα! μονο ελαχιστες εφαρμογες στις οποιες εχει νοημα να τρεχουν ταυτοχρονα γινεται αυτο οπως skype , pandora , ipod κλπ... αν παιζεις πχ ενα παιχνιδι και πας να τσεκαρεις τα mail σου για ποιο λογο να συνεχιζει να τρεχει το παιχνιδι.... το μονο που θα εκανε θα ηταν να τρωει παραπανω μπαταρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
islas canarias Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 "αν παιζεις πχ ενα παιχνιδι και πας να τσεκαρεις τα mail σου για ποιο λογο να συνεχιζει να τρεχει το παιχνιδι.... " ξαναρχίζει απ την αρχή όμως! γενικα άλλο περίμενα γιατι παραδιαφημιστηκε το multitasking, και άλλο είδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Βασικά αυτό που δεν ανέφεραν είναι ότι δεν θα δουλεύει όπως πρέπει από την αρχή γιατί οι εφαρμογές δεν είναι έτοιμες για multitasking... σιγά σιγά θα γίνουν... Το νέο feature που μου άρεσε πολύ εκτός του folders (μιας και είμαι με 3g και multitasking δεν βλέπω... ακόμα) είναι το sync που κάνει το notes με το google... έχω βρει την χαρά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Παντως η καταναλωση μπαταριας ειναι υπερβολοκη νομιζω.....δυστυχως Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Στο 3GS έχω την αντίθετη εικόνα για την μπαταρία μιας και κρατάει λίγο περισσότερο! ρε παιδια συγνωμη, ποιο multitasking?? νόμιζα ότι αυτό θα σήμαινε να έχω μερικές εφαρμογές ανοιχτές ταυτόχρονα. όταν παίζω ράδιο και θέλω να ανοίξω το σαφάρι για παράδειγμα, το ράδιο κλέινει. μήπως κάνω κάτι λάθος? ποιό το νόημα του multi ετσι??? Πρέπει και η εφαρμογή να το υποστηρίζει για να κάνεις αυτο που θέλεις! Ακόμη δεν έχουν αναβαθμιστεί όλες και γι'αυτό όσες δοκιμάζει κλείνουν όταν ανοίξεις μια άλλη. Όταν θα αναβαθμιστούν όλες τότε θα λειτουργεί ακριβώς όπως το περιγράφεις. Βασικά αυτό που δεν ανέφεραν είναι ότι δεν θα δουλεύει όπως πρέπει από την αρχή γιατί οι εφαρμογές δεν είναι έτοιμες για multitasking... σιγά σιγά θα γίνουν... Το νέο feature που μου άρεσε πολύ εκτός του folders (μιας και είμαι με 3g και multitasking δεν βλέπω... ακόμα) είναι το sync που κάνει το notes με το google... έχω βρει την χαρά μου Αυτό! Και όχι μόνο τα notes αλλά γενικώς τα έχω όλα στο Google (mail, calendar, Docs κλπ) και κάνουν όλα sync αυτόματα με το mac, το iphone και το Android φυσικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konm Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Τι καινούργιο περιέχει δηλαδή ρε παιδιά η αναβάθμιση για το iphone 3G γιατί δε βλέπω μεγάλες διαφορές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Σε 3G το πιο εμφανές είναι και χρήσιμο είναι τα Folders. Από εκεί και πέρα έχουμε: νέα εικονίδια σε Clock και Calculator, word count στο SMS app, unified mailbox (αν και δεν το έχω ρυθμίσει ακόμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoski Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 τελικα αναφορα στα sms έχει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.