Cue Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Εμένα μια χαρά μου δουλεύει. αλλα μετα πως γύριζω παλι πισω στο προηγούμενο που ειχα ανοιχτο ? ξανα πατάς 2 φορές το home.
koulouri Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 αν μπορεσεις ανεβασε κανα ss να δω πως ειναι μιας και σε μενα δε δουλευει Sent from my iPhone using Insomnia.app
Cue Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δοκίμασε να γράψεις τουλάχιστον 2 γραμμές. Sent from my iPhone using Insomnia.app
koulouri Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 thanks dude δουλευει.. Sent from my iPhone using Insomnia.app
tr3quart1sta Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Έχω την εντύπωση ότι δουλεύει μόνο με US accounts εμενα δουλευει με swiss account σε ipod touch 2g αλλα με εκνευριστικη αποκριση... αντε να βγει το iphone... το θελωωωωωωωωω
Dr_Jimakos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα και απο εμένα. Λοιπόν πρώτες εντυπώσεις σε iPhone 3G θετικές. Αργεί λίγο στην φόρτωση των SMS αλλά και γενικότερα είναι λίγο πιο αργό αλλά οι αλλαγές που φέρνει κρίνονται θετικότατες.
gpelekanos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Την πατήσαμε με OS4 και με το tethering στην vodafone
amvrosiusd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Παντως η καταναλωση μπαταριας ειναι υπερβολοκη νομιζω.....δυστυχως Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 ξερει κανεις πως μπορω να προσθεσω german dictionary στο ibooks??
kdiamant Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Πραγματικά χαιρόμουνα για την υποστήριξη των ελληνικών στο Voice Control με το iOS 4 αλλά προς μεγάλη απογοήτευση βλέπω ότι κάνει τα δικά του πραγματικά... Υπάρχουν κάπου οι εντολές που καταλαβαίνει μήπως εγώ κάνω κάτι λάθος? π.χ. του λέω (για να πάρει τηλέφωνο) "Κώστας" και καλεί "Μαρία". Άσχετο τελείως. Γι' αυτό αν ξέρει κάποιος τις εντολές θα ήταν χρήσιμο πολύ. Επίσης με τα μηνύματα και τους χαρακτήρες τους ελληνικού τι παίζει? Μετράει πάντως 160 χαρακτήρες, αλλά απο χρέωση? Υ.Γ.: Έχω επιλέξει ελληνικά στο V.Control
stergi17 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Ρε παίδες πώς θέτουμε εικόνα ως home screen; Πηγαινε: settings>wallpaper>dialekse album>set home screen
Cygnus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δε γίνεται..Και από όσο διαβάζω δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο 3G:mad:
kdiamant Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Πραγματικά χαιρόμουνα για την υποστήριξη των ελληνικών στο Voice Control με το iOS 4 αλλά προς μεγάλη απογοήτευση βλέπω ότι κάνει τα δικά του πραγματικά... Υπάρχουν κάπου οι εντολές που καταλαβαίνει μήπως εγώ κάνω κάτι λάθος? π.χ. του λέω (για να πάρει τηλέφωνο) "Κώστας" και καλεί "Μαρία". Άσχετο τελείως. Γι' αυτό αν ξέρει κάποιος τις εντολές θα ήταν χρήσιμο πολύ. Επίσης με τα μηνύματα και τους χαρακτήρες τους ελληνικού τι παίζει? Μετράει πάντως 160 χαρακτήρες, αλλά απο χρέωση? Υ.Γ.: Έχω επιλέξει ελληνικά στο V.Control EDIT: Έκανα δοκιμή λέγοντας "κάλεσε Κώστας, mobile και κινητό" αλλά τα ίδια. EDIT: Κάπως καλύτερα μετά απο αρκετές δοκιμές αλλά όχι το τέλειο. Θέλει ΠΟΛΥ καθαρά και ΟΧΙ πολύ γρήγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.