actorius Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 φήμες μιλάνε για "print" από το iphone... όλως περιέργως το χρειάστηκα αυτό κάποτε! Καλή φάση! Μακάρι... Πράγματι είναι ένα feature που αρχικά φαντάζει ασήμαντο ή και άστοχο, αλλά τις 3 μετρημένες φορές που κ εγώ το χρειάστηκα, έκανα ταρζανιές με screenshots, emails, bropbox κ τέτοια.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Διαβάζω ότι μάλλον θα έχουμε την beta διαθέσιμη αύριο! Αρκεί να είναι τουλάχιστον λειτουργική ως προς τα βασικά γιατί αλλιώς δεν θα τη δοκιμάσω στο 3GS! Έχω και ένα 3G που κάθεται αλλά φοβάμαι πως δεν θα μπορεί να μπει η 4 σε αυτό! Anyway, αύριο το δάχτυλο θα είναι συνεχώς στο refresh κουμπί του dev account! ---------- Προσθήκη στις 13:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:13 ---------- Τίποτα απολύτως. Αρκεί να μην το έχει το δικό μου τηλέφωνο και ο δικός μου υπολογιστής. Το αυτό!
Nomikaria Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Έχω και ένα 3G που κάθεται αλλά φοβάμαι πως δεν θα μπορεί να μπει η 4 σε αυτό! Γιατί λες να μην μπαίνει;Ούτε καν η beta?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Γιατί λες να μην μπαίνει;Ούτε καν η beta? Γιατί ακουγεται ότι η έκδοση 4 θα παίζει μόνο σε 3GS και στο νέο που θα βγει μετά το καλοκαίρι! Βέβαια μπορεί να είναι όλα φήμες, οπότε υπομονή μέχρι αύριο!
Nomikaria Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Α ναι,το άκουσα κι εγώ...Αν και μπορώ να ζήσω και χωρίς multitasking,ελπίζω να μπαίνει η νέα έκδοση και στο 3g.
Hal9000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Εκτός από multitasking, θα ήθελα να δω και μια πιο έξυπνη πρώτη οθόνη που μόλις ανοίγεις το κινητό θα εμφανίζει άμεσα χρήσιμες πληροφορίες όπως ραντεβού, καιρό, mail κ.α
Snolly Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Εκτός από multitasking, θα ήθελα να δω και μια πιο έξυπνη πρώτη οθόνη που μόλις ανοίγεις το κινητό θα εμφανίζει άμεσα χρήσιμες πληροφορίες όπως ραντεβού, καιρό, mail κ.α όλοι μας το θέλουμε αυτό...
Nomikaria Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Εκτός από multitasking, θα ήθελα να δω και μια πιο έξυπνη πρώτη οθόνη που μόλις ανοίγεις το κινητό θα εμφανίζει άμεσα χρήσιμες πληροφορίες όπως ραντεβού, καιρό, mail κ.α Σωστό κι αυτό,κάπως όπως και στα HTC..
actorius Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Σωστό κι αυτό,κάπως όπως και στα HTC.. Και ακόμα καλύτερη!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Εκτός από multitasking, θα ήθελα να δω και μια πιο έξυπνη πρώτη οθόνη που μόλις ανοίγεις το κινητό θα εμφανίζει άμεσα χρήσιμες πληροφορίες όπως ραντεβού, καιρό, mail κ.α Δεν είναι σωστό αλλά θα το πω: Θα μπορούσαν να κλέψουν μερικά στοιχεία από το σύστημα ειδοποιήσεων του Android, να τα βελτιώσουν και λίγο και να τα βάλουν στο iphone!
alexzzz Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Εκτός από multitasking, θα ήθελα να δω και μια πιο έξυπνη πρώτη οθόνη που μόλις ανοίγεις το κινητό θα εμφανίζει άμεσα χρήσιμες πληροφορίες όπως ραντεβού, καιρό, mail κ.α αυτό εννοούσα στο ποστ μου για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα την τρικυμία στο μυαλό μου
gatoulis Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Βγάλτε μαχαίρια και σκίστε με αν ρωτάω μπαρούφες..αλλά είμαι άσχετος αφού το έχω 10 μέρες το άτιμο θα ρωτήσω το εξής. όταν λέμε multitasking τι εννοούμε? όταν λέμε για το Ο.S, θα είναι διαφορετικό το κεντρικό Menu? και πως το βάζουμε και είναι απαραίτητο για όλους? βρίστε ελεύθερα...huhuhu
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Βγάλτε μαχαίρια και σκίστε με αν ρωτάω μπαρούφες..αλλά είμαι άσχετος αφού το έχω 10 μέρες το άτιμο θα ρωτήσω το εξής.όταν λέμε multitasking τι εννοούμε? όταν λέμε για το Ο.S' date=' θα είναι διαφορετικό το κεντρικό Menu? και πως το βάζουμε και είναι απαραίτητο για όλους? βρίστε ελεύθερα...huhuhu[/quote'] Multitasking ειναι να μπορεις να τρεξεις πολλες εφαρμογες ταυτοχρονα (σε background) και μπορεις να το βαλεις μεσω iTunes και ειναι απαραιτητο σε οσους θελουν να απολαυσουν τα νεα χαρακτηριστικα του. ...ανοητε! Sent from my iPod touch using Insomnia.app
gatoulis Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 τώρα μάλιστα..uhuhuhu θα επανέλθω με νέες απορίες,μείνε συντονισμένος!
actorius Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Περίπου τι ώρα (Ελλάδος) θα γίνει η παρουσίαση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.