Προς το περιεχόμενο

Apple iOS 4

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φήμες μιλάνε για "print" από το iphone... όλως περιέργως το χρειάστηκα αυτό κάποτε!

Καλή φάση! Μακάρι...

Πράγματι είναι ένα feature που αρχικά φαντάζει ασήμαντο ή και άστοχο, αλλά τις 3 μετρημένες φορές που κ εγώ το χρειάστηκα, έκανα ταρζανιές με screenshots, emails, bropbox κ τέτοια. :-)

• Απαντ. 776
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Διαβάζω ότι μάλλον θα έχουμε την beta διαθέσιμη αύριο! Αρκεί να είναι τουλάχιστον λειτουργική ως προς τα βασικά γιατί αλλιώς δεν θα τη δοκιμάσω στο 3GS! Έχω και ένα 3G που κάθεται αλλά φοβάμαι πως δεν θα μπορεί να μπει η 4 σε αυτό!

Anyway, αύριο το δάχτυλο θα είναι συνεχώς στο refresh κουμπί του dev account!

B)

---------- Προσθήκη στις 13:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:13 ----------

Τίποτα απολύτως.

Αρκεί να μην το έχει το δικό μου τηλέφωνο και ο δικός μου υπολογιστής. :-)

Το αυτό! B)

Δημοσ.
Έχω και ένα 3G που κάθεται αλλά φοβάμαι πως δεν θα μπορεί να μπει η 4 σε αυτό!

Γιατί λες να μην μπαίνει;Ούτε καν η beta? :fear:

• Super Moderators
Δημοσ.
Γιατί λες να μην μπαίνει;Ούτε καν η beta? :fear:

Γιατί ακουγεται ότι η έκδοση 4 θα παίζει μόνο σε 3GS και στο νέο που θα βγει μετά το καλοκαίρι! Βέβαια μπορεί να είναι όλα φήμες, οπότε υπομονή μέχρι αύριο!

B)

Δημοσ.

Α ναι,το άκουσα κι εγώ...Αν και μπορώ να ζήσω και χωρίς multitasking,ελπίζω να μπαίνει η νέα έκδοση και στο 3g.

Δημοσ.

Εκτός από multitasking, θα ήθελα να δω και μια πιο έξυπνη πρώτη οθόνη που μόλις ανοίγεις το κινητό θα εμφανίζει άμεσα χρήσιμες πληροφορίες όπως ραντεβού, καιρό, mail κ.α

Δημοσ.
Εκτός από multitasking, θα ήθελα να δω και μια πιο έξυπνη πρώτη οθόνη που μόλις ανοίγεις το κινητό θα εμφανίζει άμεσα χρήσιμες πληροφορίες όπως ραντεβού, καιρό, mail κ.α

όλοι μας το θέλουμε αυτό...

Δημοσ.

Σωστό κι αυτό,κάπως όπως και στα HTC..

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι σωστό αλλά θα το πω: Θα μπορούσαν να κλέψουν μερικά στοιχεία από το σύστημα ειδοποιήσεων του Android, να τα βελτιώσουν και λίγο και να τα βάλουν στο iphone!

B)

Δημοσ.

αυτό εννοούσα στο ποστ μου για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα την τρικυμία στο μυαλό μου

Δημοσ.

Βγάλτε μαχαίρια και σκίστε με αν ρωτάω μπαρούφες..αλλά είμαι άσχετος αφού το έχω 10 μέρες το άτιμο θα ρωτήσω το εξής.

όταν λέμε multitasking τι εννοούμε?

όταν λέμε για το Ο.S, θα είναι διαφορετικό το κεντρικό Menu?

και πως το βάζουμε και είναι απαραίτητο για όλους?

βρίστε ελεύθερα...huhuhu

Δημοσ.
Βγάλτε μαχαίρια και σκίστε με αν ρωτάω μπαρούφες..αλλά είμαι άσχετος αφού το έχω 10 μέρες το άτιμο θα ρωτήσω το εξής.

όταν λέμε multitasking τι εννοούμε?

όταν λέμε για το Ο.S' date=' θα είναι διαφορετικό το κεντρικό Menu?

και πως το βάζουμε και είναι απαραίτητο για όλους?

βρίστε ελεύθερα...huhuhu[/quote']

Multitasking ειναι να μπορεις να τρεξεις πολλες εφαρμογες ταυτοχρονα (σε background) και μπορεις να το βαλεις μεσω iTunes και ειναι απαραιτητο σε οσους θελουν να απολαυσουν τα νεα χαρακτηριστικα του. ...ανοητε!

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...