jimblanc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Κανένας με ήδη περασμένη την 4 στο 3G; Σέρνεται ή πάει κομπλέ;Τώρα, πριν το ξεκινήσω εμενα μου κολλησε μετα το download Βρηκα ομως λυση! εκανα restore! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Thanx παίδες..Alex πες μας εντυπώσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 μετά απο κανα 2 restore το έφτιαξα... ipod 2G εδώ...όταν πατάω το settings δεν βγαίνουν κατευθείαν ξέρω γω...αλλά δεν προλαβαίνεις να πατήσεις το home και είσαι έξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 μπα... μάλλον θα πάρει παραπάνω ώρα γιατί το back up τρώει ζόρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 ψήνομαι για ένα clean install αλλά σκέφτομαι μερικά σημαντικά sms και notes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 To voice control επιτέλους λειτουργεί και με τα ελληνικα !! και παει αρκετά καλα.To multitasking δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί ακόμα,τρέχω μια εφαρμογή πατάω 2 φορές το home βγάζει την μπάρα απο κάτω επιλέγω το αλλο πρόγραμμα μια χαρα,αλλα μετα πως γύριζω παλι πισω στο προηγούμενο που ειχα ανοιχτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 ψήνομαι για ένα clean install αλλά σκέφτομαι μερικά σημαντικά sms και notes Τα οποία και είχα ξεχάσει και θυμήθηκα μόλις είδα το ποστ σου... πάει τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Έχω την εντύπωση ότι δουλεύει μόνο με US accounts Όχι, το iBooks παίζει και με ελληνικό iTunes Account. Το κατέβασα πριν λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Καλά ούτε αύριο δεν τελειώνει έτσι που πάει το backup... Μακάρι να πάνε όλα καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 πρωτες εντυπωσεις σε 3G οτι ανοιγοκλεινουν πιο γρηγορα οι εφαρμογες.. βασικα για το 3G νομιζω δεν εχει τιποτα το iOS 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomikaria Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Όχι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα για το 3G.Άκυρο και δεν καταλαβαίνω το λόγο.. Βέβαια τσάμπα δεν πήγε το download σου.. Ε καλά,αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό κατά τη γνώμη μου,μ'αρέσει εξάλλου αυτό το κλασσικό μαύρο πίσω! Λέω να την κατεβάσω αύριο μεθαύριο-ευελπιστώντας να μην βγάλει κανά error-και βλέπουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Έχω την εντύπωση ότι δουλεύει μόνο με US accounts Κι εγώ επιβεβαιώνω ότι το iBooks 'κατεβαίνει' κανονικά με ελληνικό account στο iTunes Store. [...]Απ' ότι κατάλαβα, για να αποθηκεύσεις PDFs στο iBooks πρέπει να τα λάβεις ως attachment στο mail.app και όταν τα ανοίξεις θα αποθηκευτούν στο iBooks. Κάπως έτσι. Αν κατάλαβα καλά, μπορείς να κάνεις αυτό που γράφεις αλλά μπορείς και να 'στείλεις' PDF αρχεία στο iTunes (με drag 'n' drop) και να τα συγχρονίσεις από εκεί με το iPhone σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomikaria Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 πρωτες εντυπωσεις σε 3G οτι ανοιγοκλεινουν πιο γρηγορα οι εφαρμογες..βασικα για το 3G νομιζω δεν εχει τιποτα το iOS 4 Εεε,κάτι είναι κι αυτό!Συν folders & unified inbox.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Πως κάνατε install to ibooks γιατί σε μένα δεν περνάει ? και μένα δεν περνούσε με sync από iTunes οπότε το κατέβασα κατευθείαν από το iPhone και έπαιξε. Κανένας με ήδη περασμένη την 4 στο 3G; Σέρνεται ή πάει κομπλέ;Τώρα, πριν το ξεκινήσω Την έχω από την GM στο 3G και ντάξει δε μπορώ να πω ότι πάει όπως πήγαινε. Για το iBooks βλέπω στο twitter μηνύματα ότι σέρνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Το character count μαλλον δε δουλευει στο 3G παρολο που υπαρχει στα settings.. δε βλεπω πουθενα να μετραει.. τεσπα, αυτο ειναι το λιγοτερο.. παλι καλα που υπαρχει το wordcounter σαν εφαρμογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.