daniel's_saving_grace Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Αυτό γράφτηκε σε άλλο φόρουμ. Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι: Πραγματικο size της GM : 306.495.818 bytesSize της Official απο το iTunes : 306.274.631 bytes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μια ερωτησούλα γιατί κι εγώ είμαι με 4.0 GM. Αν την κατεβάσω και την περάσω από τα links που δίνεις, οι επαφές θα χαθούν; Όχι βρε, update θα κάνεις κρατώντας πατημένο το alt ενώ θα πατήσεις το update κουμπί στο itunes, θα επιλέξεις το αρχείο που κατέβασες και δεν θα χάσεις απολύτως τίποτα ούτε θα χρειαστεί να ξαναπεράσεις τις εφαρμογές κλπ κλπ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Όχι βρε, update θα κάνεις κρατώντας πατημένο το alt ενώ θα πατήσεις το update κουμπί στο itunes, θα επιλέξεις το αρχείο που κατέβασες και δεν θα χάσεις απολύτως τίποτα ούτε θα χρειαστεί να ξαναπεράσεις τις εφαρμογές κλπ κλπ! Ωραία, γιατί κι εγώ θέλω να ξεφορτωθώ την GM και να περάσω την κανονική version για ιδιοψυχαναγκαστικούς λόγους. :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Όχι βρε, update θα κάνεις κρατώντας πατημένο το alt ενώ θα πατήσεις το update κουμπί στο itunes, θα επιλέξεις το αρχείο που κατέβασες και δεν θα χάσεις απολύτως τίποτα ούτε θα χρειαστεί να ξαναπεράσεις τις εφαρμογές κλπ κλπ! τοκανα ετσι μουβγαλε σφαλμα 3002 ... τελος παντων τωρα το ξανακατεβαζω με τον κανονικο τροπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Όχι βρε, update θα κάνεις κρατώντας πατημένο το alt ενώ θα πατήσεις το update κουμπί στο itunes, θα επιλέξεις το αρχείο που κατέβασες και δεν θα χάσεις απολύτως τίποτα ούτε θα χρειαστεί να ξαναπεράσεις τις εφαρμογές κλπ κλπ! Και σε Windoz ίδια είναι η διαδικασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Το iBooks για το iPhone πότε θα βγεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manro Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Tο ιOS 4 εγκαταστάθηκε ήδη σε ένα iPhone 3Gs και δουλεύει τέλεια. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Το iBooks για το iPhone πότε θα βγεί? Το iBooks για το iPhone θα βγει με το iOS 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Το iBooks για το iPhone θα βγει με το iOS 4. Μα βγήκε το iOS 4. Εντωμεταξύ τι γίνεται πλέον οι 160 χαρακτήρες στα ελληνικά μηνύματα χρεώνονται σαν ένα? Το λέω γιατί όταν γράφω μήνυμα στα ελληνικά μου μετράει 160 χαρακτήρες ενώ πρίν βγεί το iOS 4 Official αν θυμάμαι καλά κάπου είχα δεί που στα ελλνικικά μηνύματα μέτραγε 70 χαρακτήρες. Τι παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Το iBooks για το iPhone θα βγει με το iOS 4. στο ipod touch 2g / iphone 3G υποστηριζεται?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Αξίζει λέτε σε 3g 16gb 3.1.3 JB να κάνω update στην 4.0? Μέχρι να βγεί JB για την 4.0 το μόνο που θα μου λείψει είναι τα themes απο winterboard. Τα υπόλοιπα μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτά για λίιιγο.. (καμιά φήμη για το πότε περιμένουμε JB σε OS 4.0?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Επιβεβαιώθηκε τελικά ότι η GM και η 4.0 official η σημερινή δεν έχουν ίδιο file size (και φυσικά checksum) παρά το ότι έχουν ίδιο build number. Κατά συνέπεια την κατεβάζουμε και τη βάζουμε (αυτό κάνω τώρα) για σιγουριά. ---------- Προσθήκη στις 21:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:56 ---------- Update: Πέρασα κανονικά τη σημερινή έκδοση πάνω από GM. Έκανε κανονικό update (με alt+update). Βρήκα την πρώτη διαφορά από GM. Δεν υπάρχει το game center. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Το game center είναι φυσιολογικό να μην εμφανίζεται.Θα γίνει από τον Σεπτέμβρη όταν και θα αρχίσει επίσημα η λειτουργία του..Μονό στην GM υπάρχει που είναι για Developers.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimblanc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 παιδια εχω iphone 3G κ εχω κανει απο τις 20:30 install & update κ μου κανει back up τοση ωρα κοινως πανω απο 30λεπτα κ ακομα ουτε στα μισα δεν εχει φτασει! Το εχουν παθει κ αλλοι χρηστες??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 παιδια εχω iphone 3G κ εχω κανει απο τις 20:30 install & update κ μου κανει back up τοση ωρα κοινως πανω απο 30λεπτα κ ακομα ουτε στα μισα δεν εχει φτασει!Το εχουν παθει κ αλλοι χρηστες??? και γω τωρα κανω σχεδον ωρα τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.