Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 [...] Θυμάται κανείς μια ταινία με τον Michael Douglas, που μπαίνει σε ένα fast food και του φέρνουν ένα burger χαλκομανία, κι αρχίζει να πυροβολεί γιατί δεν ήταν όπως στη φωτό; [...] Falling Down Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Βγήκε!!!! Όσοι πιστοί, κατεβάσετε!! 378mb, σε μισή ώρα θα έχει κατέβει (κατα το itunes) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Εδώ 4.0 GM. Δε μου βγάζει το update άρα είτε είναι ίδια είτε θέλει manual. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Εδώ 4.0 GM. Δε μου βγάζει το update άρα είτε είναι ίδια είτε θέλει manual. Ένα απο τα δυο σίγουρα είναι. Τώρα, αν σε τρώει να δεις αν είναι ίδια και δεν βαριέσαι τη διαδικασία, κατέβασε τη να κάνεις τη σύγκριση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maletianoi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 ουτε εμενα μου το βγαζει που εχω 3.1.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Falling Down Καταλαβαίνεις τώρα, γιατί όταν ήσουν μικρός, κανένα παιδάκι δεν σε φώναζε να παίξετε επιτραπέζια; Ε, παλιοξερόλα; On topic, πάλι, δεν βλέπω να έρχονται τα updates των 3p εφαρμογών. Πρέπει να έχει φρακάρει το σύμπαν στους reviewers της Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 ουτε εμενα μου το βγαζει που εχω 3.1.3 Πάτησε στο itunes μια το ''check for update''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maletianoi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 το παταω και τπτ μου λεει οτι εχω την πιο προσφατη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Όσοι έχετε GM, δεν έχετε λόγο να κάνετε upgrade. Είναι ίδια. Πως αλλιώς θα προλάβαιναν να την περάσουν στο iPhone 4? Η καθυστέρηση της κυκλοφορίας του iOS4 έγινε για να δώσει χρόνο στους developers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Όσοι έχετε GM, δεν έχετε λόγο να κάνετε upgrade. Είναι ίδια.Πως αλλιώς θα προλάβαιναν να την περάσουν στο iPhone 4? Η καθυστέρηση της κυκλοφορίας του iOS4 έγινε για να δώσει χρόνο στους developers. +1 και 10 χαρακτήρες without greeklish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Εδώ 4.0 GM. Δε μου βγάζει το update άρα είτε είναι ίδια είτε θέλει manual. Ένα απο τα δυο σίγουρα είναι. Τώρα, αν σε τρώει να δεις αν είναι ίδια και δεν βαριέσαι τη διαδικασία, κατέβασε τη να κάνεις τη σύγκριση. Είναι η ίδια ακριβώς version με την GM (8A293), αλλά θα την περάσω καθαρά για ...ψυχολογικούς λόγους! Εδώ τα direct links για όποιον βιάζεται: http://www.tuaw.com/2010/06/21/ios-4-is-now-live-soon-at-itunes/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maletianoi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 χαχαχ 4 ωρες..ios(4) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Είναι η ίδια ακριβώς version με την GM (8A293), αλλά θα την περάσω καθαρά για ...ψυχολογικούς λόγους! Εδώ τα direct links για όποιον βιάζεται: http://www.tuaw.com/2010/06/21/ios-4-is-now-live-soon-at-itunes/ Μα μες την ψυχή μου μιλάει αυτό το παιδί. Κι εγώ καθαρά για ψυχαναγκαστικούς λόγους την περνάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Είναι η ίδια ακριβώς version με την GM (8A293), αλλά θα την περάσω καθαρά για ...ψυχολογικούς λόγους! Εδώ τα direct links για όποιον βιάζεται: http://www.tuaw.com/2010/06/21/ios-4-is-now-live-soon-at-itunes/ Μια ερωτησούλα γιατί κι εγώ είμαι με 4.0 GM. Αν την κατεβάσω και την περάσω από τα links που δίνεις, οι επαφές θα χαθούν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μα μες την ψυχή μου μιλάει αυτό το παιδί. Κι εγώ καθαρά για ψυχαναγκαστικούς λόγους την περνάω. Ε, όλα μια ιδέα είναι! :cool: Εξάλλου τι @#@#$@# φαν μποϋς & γκερλς θα είμασταν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.