Προς το περιεχόμενο

Apple iOS 4

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 776
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators

Από τις 20:00 και μετά λογικά! Επίσης όσοι έχουμε την GM παίζει να μην μας ειδοποιήσει για νέα έκδοση (ειδικά αν δεν έχει γίνει καμία αλλαγή από την GM μέχρι τωρα!).

B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ότι θα έχουν ελάχιστες διαφορές, είναι σίγουρο ωστόσο πιστεύω ότι θα είναι άλλη έκδοση διότι η GM ήταν Golden Master Candidate. Από εκεί και πέρα, κανείς δεν ξέρει σίγουρα. Εγώ πάντως θα την βάλω έστω και manually!!

Bαρεθηκα να περιμενω,ειμαι Αυστραλια η ωρα εδω ειναι τωρα 2 το βραδυ ειδα το ματσακι και θα παω να κοιμηθω,λογικα αυριο θα την εχω την OS 4

αντεχεις 40 λεπτα ακομα ξυπνιος?? :-)

Ωραία το έθεσες punky :-)

Το γνωρίζετε πιστεύω οι συνδρομητές vodafone οτι τα updated carrier settings για το tethering θα περιέχονται στο iOS 4! Σε διπλανό forum είπαν μερικοί χρήστες οτι πέσαν τηλ απο vodafone και τους δώσαν 10gb ανα 10 μέρες δωρεάν tethering μέχρι τη λήξη του συμβολαίου τους. Εγώ μόλις τώρα μίλησα και ενώ μου επιβεβαίωσαν οτι στο iOS 4 θα είναι περασμένo τo update, δεν γνώριζαν για τη προσφορά με τα 10gb. Έλεος

Bαρεθηκα να περιμενω,ειμαι Αυστραλια η ωρα εδω ειναι τωρα 2 το βραδυ ειδα το ματσακι και θα παω να κοιμηθω,λογικα αυριο θα την εχω την OS 4

εγώ λέω να πάς να κοιμηθείς...όπως έχουνε λυσσάξει όλοι δεν θα πηγαίνει βήμα το κατέβασμα...:-D

Αυτές τις γελοιότητες πληροφορήθηκα για τη Vodafone Γιώργο, και ανησύχησα.

Θυμάται κανείς μια ταινία με τον Michael Douglas, που μπαίνει σε ένα fast food και του φέρνουν ένα burger χαλκομανία, κι αρχίζει να πυροβολεί γιατί δεν ήταν όπως στη φωτό;

- Πώς είπατε; "Απεριόριστο" internet με περιορισμό "ορθής" χρήσης; Μπαμ !

- Τι εννοείτε εξαιρείται το tethering από το data plan μου; Μπουμ !

- Σε ποιο λεξικό το "προπληρωμένος" είναι συνώνυμο του "δωρεάν"; Καπάου!

On topic, με εξαίρεση τα folders, δεν έχει και τίποτα αξιόλογο το iOS4 για το 3G πάντως.

Αυτές τις γελοιότητες πληροφορήθηκα για τη Vodafone Γιώργο, και ανησύχησα.

Θυμάται κανείς μια ταινία με τον Michael Douglas, που μπαίνει σε ένα fast food και του φέρνουν ένα burger χαλκομανία, κι αρχίζει να πυροβολεί γιατί δεν ήταν όπως στη φωτό;

- Πώς είπατε; "Απεριόριστο" internet με περιορισμό "ορθής" χρήσης; Μπαμ !

- Τι εννοείτε εξαιρείται το tethering από το data plan μου; Μπουμ !

- Σε ποιο λεξικό το "προπληρωμένος" είναι συνώνυμο του "δωρεάν"; Καπάου!

On topic, με εξαίρεση τα folders, δεν έχει και τίποτα αξιόλογο το iOS4 για το 3G πάντως.

Φίλε στ' ορκίζομαι γέλασα τρελά μόνο και μόνο με την περιγραφή σου χωρίς να έχω δει την ταινία! Respect!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...