ixthy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ρε παιδιά εμένα γιατί δεν κάνει update σε iOS4 από το itunes και λέει ότι το 3.1.3 είναι το most current version; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Είπαμε, σήμερα κάποια στιγμή θα βγει αλλά δεν έγινε ακόμα. Από ώρα σε ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Από τις 20:00 και μετά λογικά! Επίσης όσοι έχουμε την GM παίζει να μην μας ειδοποιήσει για νέα έκδοση (ειδικά αν δεν έχει γίνει καμία αλλαγή από την GM μέχρι τωρα!). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manro Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 To iOS 4 γιά τα iphone θα ξεκινήσει να διανέμεται σε λίγο.!! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ότι θα έχουν ελάχιστες διαφορές, είναι σίγουρο ωστόσο πιστεύω ότι θα είναι άλλη έκδοση διότι η GM ήταν Golden Master Candidate. Από εκεί και πέρα, κανείς δεν ξέρει σίγουρα. Εγώ πάντως θα την βάλω έστω και manually!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Παιδιά, έκανε κανείς το update των carrier settings της Cosmote? Ανησυχώ μην παίξει τίποτα με το tethering. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Εγώ ρώταγα σε άλλο thread, δε μου είπε κανείς οπότε το έκανα και είναι οκ το tethering. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Υπόχρεος ! Το ΣΚ ήμουν εκτός Αθηνών κι έπιασα διαστημικές ταχύτητες με το tethering. Δεν ήμουν σε φάση για άλλη απογοήτευση στη ζωή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walmlaw1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Bαρεθηκα να περιμενω,ειμαι Αυστραλια η ωρα εδω ειναι τωρα 2 το βραδυ ειδα το ματσακι και θα παω να κοιμηθω,λογικα αυριο θα την εχω την OS 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Bαρεθηκα να περιμενω,ειμαι Αυστραλια η ωρα εδω ειναι τωρα 2 το βραδυ ειδα το ματσακι και θα παω να κοιμηθω,λογικα αυριο θα την εχω την OS 4 αντεχεις 40 λεπτα ακομα ξυπνιος?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ωραία το έθεσες punky Το γνωρίζετε πιστεύω οι συνδρομητές vodafone οτι τα updated carrier settings για το tethering θα περιέχονται στο iOS 4! Σε διπλανό forum είπαν μερικοί χρήστες οτι πέσαν τηλ απο vodafone και τους δώσαν 10gb ανα 10 μέρες δωρεάν tethering μέχρι τη λήξη του συμβολαίου τους. Εγώ μόλις τώρα μίλησα και ενώ μου επιβεβαίωσαν οτι στο iOS 4 θα είναι περασμένo τo update, δεν γνώριζαν για τη προσφορά με τα 10gb. Έλεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Bαρεθηκα να περιμενω,ειμαι Αυστραλια η ωρα εδω ειναι τωρα 2 το βραδυ ειδα το ματσακι και θα παω να κοιμηθω,λογικα αυριο θα την εχω την OS 4 εγώ λέω να πάς να κοιμηθείς...όπως έχουνε λυσσάξει όλοι δεν θα πηγαίνει βήμα το κατέβασμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
light360 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Εγώ με jaibrakoken 3.1.2 κανω update κανονικά ή backup και restore????? Το spirit κανει για ios4.0 και θα δουλεύει untethered σε 3gs??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Αυτές τις γελοιότητες πληροφορήθηκα για τη Vodafone Γιώργο, και ανησύχησα. Θυμάται κανείς μια ταινία με τον Michael Douglas, που μπαίνει σε ένα fast food και του φέρνουν ένα burger χαλκομανία, κι αρχίζει να πυροβολεί γιατί δεν ήταν όπως στη φωτό; - Πώς είπατε; "Απεριόριστο" internet με περιορισμό "ορθής" χρήσης; Μπαμ ! - Τι εννοείτε εξαιρείται το tethering από το data plan μου; Μπουμ ! - Σε ποιο λεξικό το "προπληρωμένος" είναι συνώνυμο του "δωρεάν"; Καπάου! On topic, με εξαίρεση τα folders, δεν έχει και τίποτα αξιόλογο το iOS4 για το 3G πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Αυτές τις γελοιότητες πληροφορήθηκα για τη Vodafone Γιώργο, και ανησύχησα. Θυμάται κανείς μια ταινία με τον Michael Douglas, που μπαίνει σε ένα fast food και του φέρνουν ένα burger χαλκομανία, κι αρχίζει να πυροβολεί γιατί δεν ήταν όπως στη φωτό; - Πώς είπατε; "Απεριόριστο" internet με περιορισμό "ορθής" χρήσης; Μπαμ ! - Τι εννοείτε εξαιρείται το tethering από το data plan μου; Μπουμ ! - Σε ποιο λεξικό το "προπληρωμένος" είναι συνώνυμο του "δωρεάν"; Καπάου! On topic, με εξαίρεση τα folders, δεν έχει και τίποτα αξιόλογο το iOS4 για το 3G πάντως. Φίλε στ' ορκίζομαι γέλασα τρελά μόνο και μόνο με την περιγραφή σου χωρίς να έχω δει την ταινία! Respect! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.