kebinB Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 εγώ πάντως σε 3G που το πέρασα δεν πήγαινε βημα, βήμα λέμε. τρελά κολήματα, έγινε πολύ πιο αργό back to 3.1.3. αμα ειναι η 4.0 να κάνει τα 3G τόσο αργα δεν θα την περάσω ποτέ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Κατάφερε κανείς να περάσει το iBooks στο 3GS; Κάθε φορά που το προσπαθώ από iTunes λέει ότι απέτυχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Κατάφερε κανείς να περάσει το iBooks στο 3GS; Κάθε φορά που το προσπαθώ από iTunes λέει ότι απέτυχε. Δεν παίζει ακόμη! Την δευτέρα βγαίνει το update για το ibooks που θα το κάνει συμβατό με το iphone. Για την ώρα το βλέπει μόνο σαν ipad εφαρμογή και γι'αυτό δεν το βάζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 η αναβαθμιση ποτε θα ξεκινηση να ειναι διαθεσιμη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toudor14 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Σωστο.. Ισχυει οτι αυριο 21 8α ειναι available το νεο update ? BillDanos παρακαλω να απαντησει που ειναι το απολυτο εργαλειο του Forum ! Ξερει να κανει σουζα με διαστημοπλοιο ! Μεγαλος gadgetακιας ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Σωστο.. Ισχυει οτι αυριο 21 8α ειναι available το νεο update ? BillDanos παρακαλω να απαντησει που ειναι το απολυτο εργαλειο του Forum ! Ξερει να κανει σουζα με διαστημοπλοιο ! Μεγαλος gadgetακιας ! Ελπίζω αυτό να μην είναι "γλύψιμο" ε! Αύριο θα είναι διαθέσιμο εκτός απροόπτου οπότε θα σου εμφανιστεί και στο update στο itunes! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amvrosiusd Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Καλα οι φωνιτικη λειτουργια με εντολες στα ελληνικα ειναι απλα θεεικη.καταλαβενει με τον πιο απλο τροπο οποια εντολη και να του δωσεις.καταπλικτικο!!!!!!! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Ξερει να κανει σουζα με διαστημοπλοιο ! Μεγαλος gadgetακιας ! XAXAXAXAXAXA :lol::lol::lol: ΕΛΙΩΣΑ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 άντε πάλι ξενύχτι, λίγο η διαφορά ώρας, λίγο ότι θα πέσουν οι servers... την κάτσαμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 τι ωρα βγαινει το update?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gs20309 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δηλαδή με την 4 θα σέρνεται το 3G να ξέρω αν είναι να μην ασχοληθώ καν να την περάσω..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 τι ωρα βγαινει το update?????? Ε μη βιάζεστε! Εκεί ακόμη κοιμούνται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δηλαδή με την 4 θα σέρνεται το 3G να ξέρω αν είναι να μην ασχοληθώ καν να την περάσω..? Aυτό αναρωτιέμαι και εγώ Μια χαρά είναι τώρα το 3G μου και σκέφτομαι μήπως είναι άδικος ο κόπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amvrosiusd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δηλαδή με την 4 θα σέρνεται το 3G να ξέρω αν είναι να μην ασχοληθώ καν να την περάσω..? οχι ρε, μια χαρα θα τρεχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ε μη βιάζεστε! Εκεί ακόμη κοιμούνται! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Ch5_-jvmUwQ&NR=1[/ame] :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.