Προς το περιεχόμενο

Apple iOS 4

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγώ πάντως σε 3G που το πέρασα δεν πήγαινε βημα, βήμα λέμε. τρελά κολήματα, έγινε πολύ πιο αργό back to 3.1.3.

αμα ειναι η 4.0 να κάνει τα 3G τόσο αργα δεν θα την περάσω ποτέ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 776
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Κατάφερε κανείς να περάσει το iBooks στο 3GS; Κάθε φορά που το προσπαθώ από iTunes λέει ότι απέτυχε.

Δεν παίζει ακόμη! Την δευτέρα βγαίνει το update για το ibooks που θα το κάνει συμβατό με το iphone. Για την ώρα το βλέπει μόνο σαν ipad εφαρμογή και γι'αυτό δεν το βάζει!

B)

Σωστο.. Ισχυει οτι αυριο 21 8α ειναι available το νεο update ? BillDanos παρακαλω να απαντησει που ειναι το απολυτο εργαλειο του Forum ! Ξερει να κανει σουζα με διαστημοπλοιο ! Μεγαλος gadgetακιας !

• Super Moderators
Σωστο.. Ισχυει οτι αυριο 21 8α ειναι available το νεο update ? BillDanos παρακαλω να απαντησει που ειναι το απολυτο εργαλειο του Forum ! Ξερει να κανει σουζα με διαστημοπλοιο ! Μεγαλος gadgetακιας !

Ελπίζω αυτό να μην είναι "γλύψιμο" ε! :P

Αύριο θα είναι διαθέσιμο εκτός απροόπτου οπότε θα σου εμφανιστεί και στο update στο itunes!

B)

Καλα οι φωνιτικη λειτουργια με εντολες στα ελληνικα ειναι απλα θεεικη.καταλαβενει με τον πιο απλο τροπο οποια εντολη και να του δωσεις.καταπλικτικο!!!!!!!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δηλαδή με την 4 θα σέρνεται το 3G να ξέρω αν είναι να μην ασχοληθώ καν να την περάσω..?

Aυτό αναρωτιέμαι και εγώ :fear:

Μια χαρά είναι τώρα το 3G μου και σκέφτομαι μήπως είναι άδικος ο κόπος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...