Προς το περιεχόμενο

Apple iOS 4

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 776
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Το iOS 4 GM πάει αρκετά καλά στο 3GS μου αλλά με μερικά bugs:

-Συνεχή disconnect στο tethering over bluetooth

-Παράσιτα στον ήχο σε bluetooth headset.

-Κανά δυο προγράμματα κρασάρουν

-Δε λειτουργεί το shortcut των favorites (όχι ακριβώς bug)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το iOS 4 GM πάει αρκετά καλά στο 3GS μου αλλά με μερικά bugs:

-Συνεχή disconnect στο tethering over bluetooth

-Παράσιτα στον ήχο σε bluetooth headset.

-Κανά δυο προγράμματα κρασάρουν

-Δε λειτουργεί το shortcut των favorites (όχι ακριβώς bug)

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το Tethering over BT

Ούτε παράσιτα έχω στο A2DP απλά δεν πιάνει καλά όταν έχω π.χ το iPhone σε σακίδιο και τα ακουστικά μπροστά. Αυτό το είχα και με την 3.x

Λογικό είναι να κρασάρουν κάποια προγράμματα που δεν είναι συμβατά με το iOS 4 SDK

Μπαίνω κανονικά στα favorites

Μήπως δεν έχει κάτσει καλά η αναβάθμιση / restore?

Το μόνο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής είναι μια φορά που πάτησα κατά λάθος "διαγραφή πρόσφατων κλήσεων", δεν μπορούσα να το ακυρώσω.

Όλα αυτά σε iPhone 3GS Ελληνικό με παλιά BootRom και το πρώτο Jailbreak με την προσθήκη του bundle στο PwnageTool

• Super Moderators

Βγήκε η final του itunes 9.2 αλλά μόνο σε μένα δεν θέλει να κατέβει ή έχετε και εσείς πρόβλημα? Πάλι τα έπαιξαν οι servers της Apple???

:rolleyes::mad:

Τελικά όλα αυτά τα 'over 100 new features' υπάρχουν πουθενά συγκεντρωμένα να δούμε γενικά τι αλλαγές έγιναν πέρα απο τα 6 -7 χτυπητά που ξέρουμε;

Τελικά όλα αυτά τα 'over 100 new features' υπάρχουν πουθενά συγκεντρωμένα να δούμε γενικά τι αλλαγές έγιναν πέρα απο τα 6 -7 χτυπητά που ξέρουμε;

μήπως αυτές οι 6-7 αλλαγές είναι για τους χρήστες και οι υπόλοιπες είναι για τους developers;

Εδώ τα αναφέρουν σχεδόν όλα λίγο που κοίταξα. http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1463223.html

Σε 4 μέρες θα βγει η τελική.

Πάντως, παιδιά, η OS 4.0 GM δε τρέχει καλά καλά στο 3G, φανταστείτε στο 2G πώς θα ήταν.

Κάτι άσχετο. Το 3GS πώς τα πάει σε επίδοση με 4.0? Βελτιώθηκε, γενικά, σα τηλέφωνο; Δε ξέρω τι να κάνω, να πάρω το 4 ή το 3GS? Αν πάρω το 4, θα μείνω χωρίς κινητό όλο το καλοκαίρι.

Κάτι άλλο, είχαν πει ότι στο 3G θα υπάρχει zoom στην κάμερα, αλλά εμένα έχει.

• Super Moderators

Σήμερα άλλαξε μορφή και το me.com και εκτός από όλα τα άλλα παίζει επιτέλους ξανά το find my iphone στο iOS4!

Επίσης βγήκε και το αντίστοιχο App find iphone για να το εγκαθιστάς σε άλλο τηλέφωνο και να εντοπίζεις το χαμένο!

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...