vag3d Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Αναφορές παράδοσης μηνυμάτων έχει το iOS 4? Ή θα περιμένουμε το Jailbreak να μας δώσει τα φώτα του πάλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Αναφορές παράδοσης μηνυμάτων έχει το iOS 4? Ή θα περιμένουμε το Jailbreak να μας δώσει τα φώτα του πάλι? Θα περιμένεις jailbreak.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Aναφορα παραδοσης νομιζω γινεται με *# στη vodafone και στην cosmote κατι με μηδεν κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Το iOS 4 GM πάει αρκετά καλά στο 3GS μου αλλά με μερικά bugs: -Συνεχή disconnect στο tethering over bluetooth -Παράσιτα στον ήχο σε bluetooth headset. -Κανά δυο προγράμματα κρασάρουν -Δε λειτουργεί το shortcut των favorites (όχι ακριβώς bug) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Το iOS 4 GM πάει αρκετά καλά στο 3GS μου αλλά με μερικά bugs: -Συνεχή disconnect στο tethering over bluetooth -Παράσιτα στον ήχο σε bluetooth headset. -Κανά δυο προγράμματα κρασάρουν -Δε λειτουργεί το shortcut των favorites (όχι ακριβώς bug) Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το Tethering over BT Ούτε παράσιτα έχω στο A2DP απλά δεν πιάνει καλά όταν έχω π.χ το iPhone σε σακίδιο και τα ακουστικά μπροστά. Αυτό το είχα και με την 3.x Λογικό είναι να κρασάρουν κάποια προγράμματα που δεν είναι συμβατά με το iOS 4 SDK Μπαίνω κανονικά στα favorites Μήπως δεν έχει κάτσει καλά η αναβάθμιση / restore? Το μόνο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής είναι μια φορά που πάτησα κατά λάθος "διαγραφή πρόσφατων κλήσεων", δεν μπορούσα να το ακυρώσω. Όλα αυτά σε iPhone 3GS Ελληνικό με παλιά BootRom και το πρώτο Jailbreak με την προσθήκη του bundle στο PwnageTool Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Βγήκε η final του itunes 9.2 αλλά μόνο σε μένα δεν θέλει να κατέβει ή έχετε και εσείς πρόβλημα? Πάλι τα έπαιξαν οι servers της Apple??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Τελικά όλα αυτά τα 'over 100 new features' υπάρχουν πουθενά συγκεντρωμένα να δούμε γενικά τι αλλαγές έγιναν πέρα απο τα 6 -7 χτυπητά που ξέρουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Τελικά όλα αυτά τα 'over 100 new features' υπάρχουν πουθενά συγκεντρωμένα να δούμε γενικά τι αλλαγές έγιναν πέρα απο τα 6 -7 χτυπητά που ξέρουμε; μήπως αυτές οι 6-7 αλλαγές είναι για τους χρήστες και οι υπόλοιπες είναι για τους developers; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Τελικά όλα αυτά τα 'over 100 new features' υπάρχουν πουθενά συγκεντρωμένα να δούμε γενικά τι αλλαγές έγιναν πέρα απο τα 6 -7 χτυπητά που ξέρουμε; Εδώ τα αναφέρουν σχεδόν όλα λίγο που κοίταξα. http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1463223.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras23 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 καλησπερα μηπως ξερετε απο που να κατεβασω την καινουργια εκδοση Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_roukoz Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Σε 4 μέρες θα βγει η τελική. Πάντως, παιδιά, η OS 4.0 GM δε τρέχει καλά καλά στο 3G, φανταστείτε στο 2G πώς θα ήταν. Κάτι άσχετο. Το 3GS πώς τα πάει σε επίδοση με 4.0? Βελτιώθηκε, γενικά, σα τηλέφωνο; Δε ξέρω τι να κάνω, να πάρω το 4 ή το 3GS? Αν πάρω το 4, θα μείνω χωρίς κινητό όλο το καλοκαίρι. Κάτι άλλο, είχαν πει ότι στο 3G θα υπάρχει zoom στην κάμερα, αλλά εμένα έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras23 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 και απο που θα την κατεβασω απο apple η itunes Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_roukoz Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Από το iTunes. Θα σου βγάλει μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras23 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 ευχαριστω Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Σήμερα άλλαξε μορφή και το me.com και εκτός από όλα τα άλλα παίζει επιτέλους ξανά το find my iphone στο iOS4! Επίσης βγήκε και το αντίστοιχο App find iphone για να το εγκαθιστάς σε άλλο τηλέφωνο και να εντοπίζεις το χαμένο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.