@_zerocool Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Πως αλλάζει το home screen και γιατι δεν έχω το ibook; Έχω το 3g με την gm έκδοση.
WizeMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Πως αλλάζει το home screen και γιατι δεν έχω το ibook; Έχω το 3g με την gm έκδοση. Officially δεν μπορείς να αλλάξεις Home Background στο 3G ... αλλά αν κάνεις υπομονή να βγει το JB θα αλλάζει αυτό με την επεξεργασία ενός .plist ... όπως και με το multitasking. Το iBooks θα το κατεβάσεις από το AppStore όταν κυκλοφορήσει επίσημα το iOS 4.0 ---------- Προσθήκη στις 19:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:18 ---------- Μια χαρά λειτουργούν όλα με την iOS4 GM. Έκανα option+Update. Μήπως είχες την iPhone OS 4 beta ? Από 3.1.3 έκανα το update αρχικά
Cue Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Όλα καλά και εδώ. (iPhone 3G 8GB) Επίσης spotify και lastfm που κολούσαν στην εναλλαγή κομματιού πλέον παίζουν άψογα
daniel's_saving_grace Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Downloading... Ελπίζω σε καμιά ώρα να γράψω νέα για 3GS ---------- Προσθήκη στις 01:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:07 ---------- Όλα καλά. Με option+update έκανε update, κράτησε όλες τις ρυθμίσεις και αρχεία και δουλεύει τέλεια. Σε 3GS. ---------- Προσθήκη στις 02:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:01 ---------- Λοιπόν, δε θα μπορούσαν όλα να είναι τέλεια, βρήκα το πρώτο πράγμα που με ενόχλησε (αρκετά). Παλιά με διπλό πάτημα του home πήγαινες σε ένα shortcut που είχες επιλέξει (εγώ έβαζα τα favorites του τηλεφώνου). Με το multitasking, το διπλό πάτημα σε πάει στο multitasking. Στις beta του OS4 τα παλιά shortcuts τροποποιήθηκαν σε διπλό πάτημα + κράτημα (όχι το ίδιο καλό αλλά... ανεκτό). Με λύπη μου διαπίστωσα πως στην τελική του 4.0 η δυνατότητα αυτή βγήκε εντελώς και το διπλό πάτημα + κράτημα δεν κάνει τίποτα Κρίμα γιατί δεν παύει να είναι τηλέφωνο και είναι σημαντική μια εύκολη πρόσβαση στις γρήγορες κλήσεις...
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Για όποιον δεν έχει mac να σας ενημερώσω ότι το restore μπορεί να γίνει κανόνικα από Vbox (το έκανα με Linux Mint host και MacosX guests). Όμως, υπάρχει ένα αρνητικό αν αποφασίσετε να περάσετε το iOS4 με αυτή τη μέθοδο (ίσως να έτυχε μόνο σε μένα, δεν ξέρω): Το iphone μου, μόλις του πέρασα το iOS4, όποτε πήγαινα να κάνω sync με το iTunes 9.2 beta, δεν έκανε και έχανε την usb connection! Όποιος το δοκιμάσει να το κάνει με δική του ευθύνη. Το θετικό είναι ότι οι υπόλοιπες γνωστές μέθοδοι σε Linux (gtkpod, rhythmbox κοκ) κάνουν κανονικά sync με το iOS4, οπότε μουσική και βίντεο μπορεί να περάσει κάποιος με αυτόν τον τρόπο, εάν βρίσκεται σε linux (apps αναγκαστικά κατευθείαν στο iphone με wifi).
WizeMan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Για όποιον δεν έχει mac να σας ενημερώσω ότι το restore μπορεί να γίνει κανόνικα από Vbox (το έκανα με Linux Mint host και MacosX guests). Όμως, υπάρχει ένα αρνητικό αν αποφασίσετε να περάσετε το iOS4 με αυτή τη μέθοδο (ίσως να έτυχε μόνο σε μένα, δεν ξέρω): Το iphone μου, μόλις του πέρασα το iOS4, όποτε πήγαινα να κάνω sync με το iTunes 9.2 beta, δεν έκανε και έχανε την usb connection! Όποιος το δοκιμάσει να το κάνει με δική του ευθύνη. Το θετικό είναι ότι οι υπόλοιπες γνωστές μέθοδοι σε Linux (gtkpod, rhythmbox κοκ) κάνουν κανονικά sync με το iOS4, οπότε μουσική και βίντεο μπορεί να περάσει κάποιος με αυτόν τον τρόπο, εάν βρίσκεται σε linux (apps αναγκαστικά κατευθείαν στο iphone με wifi). Όταν κάνει έτσι πας κάτω στο παράθυρο του guest και κάνεις click στις usb συσκευές και "συνδέεις" πάλι το iPhone ... συνεχίζει κανονικά. Την είχα πατήσει έτσι όταν έκανα JB το 3G μιας φίλης. Είχε κολλήσει και φοβόμασταν ότι θα τα χάσουμε όλα... μέχρι που είδα τι είχε γίνει.
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Όταν κάνει έτσι πας κάτω στο παράθυρο του guest και κάνεις click στις usb συσκευές και "συνδέεις" πάλι το iPhone ... συνεχίζει κανονικά. Την είχα πατήσει έτσι όταν έκανα JB το 3G μιας φίλης. Είχε κολλήσει και φοβόμασταν ότι θα τα χάσουμε όλα... μέχρι που είδα τι είχε γίνει. Ναι, το ξέρω αυτό, το θέμα είναι ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση η επιλογή για το iphone εξαφανίζεται εντελώς από τις devices του Vbox. Και το παράλογο είναι ότι δεν ξαναγίνεται mounted στο host OS :/ Είναι δηλαδή λες και δεν είναι καν συνδεδεμένη η συσκευή με το pc. Τέσπα.
tsak4 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Πλέον το 3GS μου έχει iOS4 και δεν έχω συναντήσει κανένα κόλλημα μέχρι στιγμής ( χωρίς να έχω δηλωμένο το UUID ). Μια ερώτηση, έχει μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα 3.1.3 ( χωρίς jailbreak ) με 4; Γιατί πήγα από 3.1.3 jailbreak σε -> 4 και βλέπω ότι πάει πιο γρήγορα το iPhone. Έφταιγε το jailbreak ή όντως έχουν μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα;
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Πλέον το 3GS μου έχει iOS4 και δεν έχω συναντήσει κανένα κόλλημα μέχρι στιγμής ( χωρίς να έχω δηλωμένο το UUID ). Μια ερώτηση, έχει μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα 3.1.3 ( χωρίς jailbreak ) με 4; Γιατί πήγα από 3.1.3 jailbreak σε -> 4 και βλέπω ότι πάει πιο γρήγορα το iPhone. Έφταιγε το jailbreak ή όντως έχουν μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα; Μπα, εγώ δεν παρατήρησα τόσο μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα από την 3 στην 4. Ίσα ίσα, μη σου πω, όταν έχω πάρα πολλές ανοιχτές apps στο background, μου φαίνεται ότι χάνει -σχεδόν ανεπαίσθητα- στο scrollάρισμα. Μάλλον το JB έφταιγε.
tsak4 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μπα, εγώ δεν παρατήρησα τόσο μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα από την 3 στην 4. Ίσα ίσα, μη σου πω, όταν έχω πάρα πολλές ανοιχτές apps στο background, μου φαίνεται ότι χάνει -σχεδόν ανεπαίσθητα- στο scrollάρισμα. Μάλλον το JB έφταιγε. Και μένα το μυαλό μου στο jailbreak πήγε.. Ευτυχώς που πλέον μου είναι άχρηστο το jailbreak με τις προσθήκες του iOS4..
kgkatzi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Και μένα το μυαλό μου στο jailbreak πήγε.. Ευτυχώς που πλέον μου είναι άχρηστο το jailbreak με τις προσθήκες του iOS4.. Άνοιξε επιτέλους το bluetooth o Steve;
Whiteyez Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Άνοιξε επιτέλους το bluetooth o Steve; Όχι. 10 chars.
kgkatzi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Όχι.10 chars. Το ξέρω βρε, ρητορική ήταν η ερώτηση για την χρησιμότητα του jailbreak...
tsak4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Το ξέρω βρε, ρητορική ήταν η ερώτηση για την χρησιμότητα του jailbreak... φίλε kgkatzi εδώ και 2 χρόνια περίπου που έχω iPhone το είχα jailbreak και είχα το ibluenova, το χρησιμοποίησα 2 φορές στην αρχή να δω αν δουλεύει κάλα και από τότε άπλα το είχα να κάθετε. Για μένα λόγος για jailbreak ήταν το SBSettings και το categories και όχι το bluetooth.
kgkatzi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 φίλε kgkatzi εδώ και 2 χρόνια περίπου που έχω iPhone το είχα jailbreak και είχα το ibluenova' date=' το χρησιμοποίησα 2 φορές στην αρχή να δω αν δουλεύει κάλα και από τότε άπλα το είχα να κάθετε. Για μένα λόγος για jailbreak ήταν το SBSettings και το categories και όχι το bluetooth.[/quote'] Καλά κι εγώ για ψυχολογικούς λόγους το έχω πιο πολύ πια αλλά πριν το κάνω jailbreak μου χρειάστηκε 1-2 φορές το bluetooth και δεν το είχα. Από εκεί και πέρα ο καθένας με τις ανάγκες του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.