Προς το περιεχόμενο

Apple iOS 4

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Kaτέβασα την GM του iOS4 και τώρα κάνω update στο 3GS. Ναι, πλεον λειτουργεί επιτλελους το Update και δεν θα χρειαστεί πάλι restore κλπ κλπ!

B)

PS: Ξέχασα να πω πως κατέβασα και τη beta του itunes 9.2 (για mac μόνο)!

• Απαντ. 776
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορεις να την βάλεις και χωρίς developer account; Αν θυμάμαι σωστά το είχα την gm του os 3 και δεν είχε πρόβλημα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Μπορεις να την βάλεις και χωρίς developer account; Αν θυμάμαι σωστά το είχα την gm του os 3 και δεν είχε πρόβλημα.

Δεν έχω ιδεά!

B)

Δημοσ.

Νομίζω οτι πρέπει να έχεις mac γιατί θέλει και το καινούργιο itunes για να την περάσεις & developer account η να σου περάσει κάποιος το UUID.

• Moderators
Δημοσ.
Νομίζω οτι πρέπει να έχεις mac γιατί θέλει και το καινούργιο itunes για να την περάσεις

Τrue απο τη στιγμη που μονο για mac υπαρχει προς το παρον.

& developer account η να σου περάσει κάποιος το UUID.

Δεν μπορω να το επιβεβαιωσω ο ιδιος,αλλα διαβαζω οτι δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ενργοποιημενο το uuid.Ας ενημερωσει καποιος που εχει κανει το update και δεν εχει developer account.

• Super Moderators
Δημοσ.
Με την GM ... Δεν λειτουργεί το internet ... ούτε το 3G ούτε το WiFi ... σε εσάς;;;

Όλα λειτουργούν άψογα!

B)

Δημοσ.
Same here, όλα δουλεύουν τέλεια μέχρι στιγμής.

Απ' ότι ανακάλυψα αυτό εμφανίστηκε σε αρκετούς που έκαναν Update και όχι alt+restore ... έκανα restore και τώρα παίζει κανονικά.

• Super Moderators
Δημοσ.
Με την GM ... Δεν λειτουργεί το internet ... ούτε το 3G ούτε το WiFi ... σε εσάς;;;

Μια χαρά λειτουργούν όλα με την iOS4 GM.

Έκανα option+Update.

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρατήρησα ότι προστέθηκαν μερικά 'αφηρημένα' wallpapers (προφανώς για το Home Screen).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...