Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Kaτέβασα την GM του iOS4 και τώρα κάνω update στο 3GS. Ναι, πλεον λειτουργεί επιτλελους το Update και δεν θα χρειαστεί πάλι restore κλπ κλπ! PS: Ξέχασα να πω πως κατέβασα και τη beta του itunes 9.2 (για mac μόνο)!
@_zerocool Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μπορεις να την βάλεις και χωρίς developer account; Αν θυμάμαι σωστά το είχα την gm του os 3 και δεν είχε πρόβλημα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μπορεις να την βάλεις και χωρίς developer account; Αν θυμάμαι σωστά το είχα την gm του os 3 και δεν είχε πρόβλημα. Δεν έχω ιδεά!
jtheogr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Νομίζω οτι πρέπει να έχεις mac γιατί θέλει και το καινούργιο itunes για να την περάσεις & developer account η να σου περάσει κάποιος το UUID.
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Νομίζω οτι πρέπει να έχεις mac γιατί θέλει και το καινούργιο itunes για να την περάσεις Τrue απο τη στιγμη που μονο για mac υπαρχει προς το παρον. & developer account η να σου περάσει κάποιος το UUID. Δεν μπορω να το επιβεβαιωσω ο ιδιος,αλλα διαβαζω οτι δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ενργοποιημενο το uuid.Ας ενημερωσει καποιος που εχει κανει το update και δεν εχει developer account.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 http://www.engadget.com/2010/06/07/apple-licensing-ios-name-from-cisco-acquiring-facetime-mark/ πήρε και την άδεια από την Cisco για να μπορεί να χρησιμοποιεί το trademark iOS
WizeMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Με την GM ... Δεν λειτουργεί το internet ... ούτε το 3G ούτε το WiFi ... σε εσάς;;;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Με την GM ... Δεν λειτουργεί το internet ... ούτε το 3G ούτε το WiFi ... σε εσάς;;; Όλα λειτουργούν άψογα!
WizeMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Same here, όλα δουλεύουν τέλεια μέχρι στιγμής. Απ' ότι ανακάλυψα αυτό εμφανίστηκε σε αρκετούς που έκαναν Update και όχι alt+restore ... έκανα restore και τώρα παίζει κανονικά.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Με την GM ... Δεν λειτουργεί το internet ... ούτε το 3G ούτε το WiFi ... σε εσάς;;; Μια χαρά λειτουργούν όλα με την iOS4 GM. Έκανα option+Update.
Whiteyez Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Εμένα πάντως δεν μου έκανε Update μου έβγαζε σφάλμα από 3.1.3, και έκανα restore.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Παρατήρησα ότι προστέθηκαν μερικά 'αφηρημένα' wallpapers (προφανώς για το Home Screen).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.