Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Kaτέβασα την GM του iOS4 και τώρα κάνω update στο 3GS. Ναι, πλεον λειτουργεί επιτλελους το Update και δεν θα χρειαστεί πάλι restore κλπ κλπ! PS: Ξέχασα να πω πως κατέβασα και τη beta του itunes 9.2 (για mac μόνο)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μπορεις να την βάλεις και χωρίς developer account; Αν θυμάμαι σωστά το είχα την gm του os 3 και δεν είχε πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μπορεις να την βάλεις και χωρίς developer account; Αν θυμάμαι σωστά το είχα την gm του os 3 και δεν είχε πρόβλημα. Δεν έχω ιδεά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtheogr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Νομίζω οτι πρέπει να έχεις mac γιατί θέλει και το καινούργιο itunes για να την περάσεις & developer account η να σου περάσει κάποιος το UUID. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Νομίζω οτι πρέπει να έχεις mac γιατί θέλει και το καινούργιο itunes για να την περάσεις Τrue απο τη στιγμη που μονο για mac υπαρχει προς το παρον. & developer account η να σου περάσει κάποιος το UUID. Δεν μπορω να το επιβεβαιωσω ο ιδιος,αλλα διαβαζω οτι δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ενργοποιημενο το uuid.Ας ενημερωσει καποιος που εχει κανει το update και δεν εχει developer account. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δεν έχω ιδεά! Πάω να δοκιμάσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 http://www.engadget.com/2010/06/07/apple-licensing-ios-name-from-cisco-acquiring-facetime-mark/ πήρε και την άδεια από την Cisco για να μπορεί να χρησιμοποιεί το trademark iOS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 οκ δουλεύει σε 3g. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Με την GM ... Δεν λειτουργεί το internet ... ούτε το 3G ούτε το WiFi ... σε εσάς;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Με την GM ... Δεν λειτουργεί το internet ... ούτε το 3G ούτε το WiFi ... σε εσάς;;; Όλα λειτουργούν άψογα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Same here, όλα δουλεύουν τέλεια μέχρι στιγμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Same here, όλα δουλεύουν τέλεια μέχρι στιγμής. Απ' ότι ανακάλυψα αυτό εμφανίστηκε σε αρκετούς που έκαναν Update και όχι alt+restore ... έκανα restore και τώρα παίζει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Με την GM ... Δεν λειτουργεί το internet ... ούτε το 3G ούτε το WiFi ... σε εσάς;;; Μια χαρά λειτουργούν όλα με την iOS4 GM. Έκανα option+Update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Εμένα πάντως δεν μου έκανε Update μου έβγαζε σφάλμα από 3.1.3, και έκανα restore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Παρατήρησα ότι προστέθηκαν μερικά 'αφηρημένα' wallpapers (προφανώς για το Home Screen). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.