WizeMan Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μιας και μου το θυμισε τωρα ο WizeMan έχω μερικά διαθέσιμα slots στο dev λογαριασμό μου, όποιος θέλει να δοκιμάσει την beta ας μου στείλει το Device UUID του να το προσθέσω. Ο Snolly πήρε iPad και είναι στις καλές του!!! Όποιος προλάβει (ειλικρινά thanks, mate!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Βγήκε iPhone OS 4 Beta 4 ... όποιος βρει D/L Link εκτός του Dev Center να μας ενημερώσει παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Βγήκε iPhone OS 4 Beta 4 ... όποιος βρει D/L Link εκτός του Dev Center να μας ενημερώσει παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoss_xx Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Βγήκε iPhone OS 4 Beta 4 ... όποιος βρει D/L Link εκτός του Dev Center να μας ενημερώσει παρακαλώ http://imodzone.net/download/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoss_xx Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Βγήκε iPhone OS 4 Beta 4 ... όποιος βρει D/L Link εκτός του Dev Center να μας ενημερώσει παρακαλώ http://imodzone.net/download/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtheogr Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Η beta 4 πως πάει την έβαλε κανείς να μας πει εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Η beta 4 πως πάει την έβαλε κανείς να μας πει εντυπώσεις. Την έβαλα, μπορώ να πω ότι είναι Blazing Fast, διορθώνονται κάποια προβληματάκια με την Camera, το A2DP δυστυχώς στα ίδια μαύρα χάλια με την 3.1.x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Η beta 4 πως πάει την έβαλε κανείς να μας πει εντυπώσεις. Την έβαλα, μπορώ να πω ότι είναι Blazing Fast, διορθώνονται κάποια προβληματάκια με την Camera, το A2DP δυστυχώς στα ίδια μαύρα χάλια με την 3.1.x Να προσθέσω ότι με την beta 1 είχα κάποια θεματάκια σε dropped calls, από χθες που είμαι με beta 4 δεν έχω παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο - θα δείξει εντός του προσεχούς τριημέρου. Πάντως η beta 4 φαίνεται όντως ότι έχει πιο γρήγορη ανταπόκριση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Να προσθέσω ότι με την beta 1 είχα κάποια θεματάκια σε dropped calls, από χθες που είμαι με beta 4 δεν έχω παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο - θα δείξει εντός του προσεχούς τριημέρου. Πάντως η beta 4 φαίνεται όντως ότι έχει πιο γρήγορη ανταπόκριση. Επίσης παίζουν πλεον και εφαρμογές που στην beta3 είχαν πρόβλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SanSeb Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Παιδιά καλησπέρα και από εμένα! Είμαι καινούριος χρήστης iphone αλλά το έχω ήδη γεμίσει με εφαρμογές (από σχετικές με το επάγγελμα σαν μηχανικός μέχρι παιχνίδια κλπ.)! Δεν έχω ασχοληθεί με κάτι περισσότερο από το Application Store αλλά όπως φαντάζομαι έχω να ρίξω διάβασμα και ψάξιμο στο φόρουμ! Για να μη σας χαλάσω άλλο τη ροή μπαίνω στο ψητό, είδα τα χαρακτηριστικά της OS4 και πέρα από το multitasking και τα λοιπά πρόσθετα χαρακτηριστικά αυτό που με ενδιαφέρει άμεσα από την πρώτη σχεδόν ημέρα απόκτησης του κινητού είναι η δυνατότητα οργάνωσης των εφαρμογών σε φακέλους και παράλληλα η δυνατότητα να έχω μέσα στο κινητό περισσότερες από όσες μπορούσα να έχω μέχρι σήμερα! Θα ήθελα να ρωτήσω πώς βάζω την Beta αυτή έκδοση!!!! Σας ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thief7710 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Παιδια με το back up του κινητου εχετε και εσεις προβλημα?ΚΑι με την 3 και με την 4 δεν μου κανει back up... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtheogr Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Παιδιά καλησπέρα και από εμένα! Είμαι καινούριος χρήστης iphone αλλά το έχω ήδη γεμίσει με εφαρμογές (από σχετικές με το επάγγελμα σαν μηχανικός μέχρι παιχνίδια κλπ.)! Δεν έχω ασχοληθεί με κάτι περισσότερο από το Application Store αλλά όπως φαντάζομαι έχω να ρίξω διάβασμα και ψάξιμο στο φόρουμ! Για να μη σας χαλάσω άλλο τη ροή μπαίνω στο ψητό, είδα τα χαρακτηριστικά της OS4 και πέρα από το multitasking και τα λοιπά πρόσθετα χαρακτηριστικά αυτό που με ενδιαφέρει άμεσα από την πρώτη σχεδόν ημέρα απόκτησης του κινητού είναι η δυνατότητα οργάνωσης των εφαρμογών σε φακέλους και παράλληλα η δυνατότητα να έχω μέσα στο κινητό περισσότερες από όσες μπορούσα να έχω μέχρι σήμερα! Θα ήθελα να ρωτήσω πώς βάζω την Beta αυτή έκδοση!!!! Σας ευχαριστώ! Δεν την βάζεις μέχρι να γίνει final ... γιατί αυτό με την οργάνωση των φακέλλων έχει bug ακόμα και μόλις συνδεθεί τα κάνει λίγο χάλια τα εικονίδια και ότι έχεις φτιάξει σχετικά με αυτά ---------- Προσθήκη στις 22:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:17 ---------- Παιδια με το back up του κινητου εχετε και εσεις προβλημα?ΚΑι με την 3 και με την 4 δεν μου κανει back up... Και μένα τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Εμένα κάνει κανονικά backup αλλά λέει ξεκάθαρα στα release notes της beta έκδοσης που φυσικά δε διαβάσατε πως πρέπει στο mac να ειναι εγκατεστημένο το τελευταίο iPhone SDK beta για να γίνεται το backup. Αφιερωμένο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Εμένα κάνει κανονικά backup αλλά λέει ξεκάθαρα στα release notes της beta έκδοσης που φυσικά δε διαβάσατε πως πρέπει στο mac να ειναι εγκατεστημένο το τελευταίο iPhone SDK beta για να γίνεται το backup. Αφιερωμένο: http://www.youtube.com/watch?v=lbvwZ4LWeEc Ακριβώς! Και σε μένα παίρνει κανονικά backup και μάλιστα κρατάει και τα folders που έφτιαξα! Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Έχω περάσει την beta3 και νομίζω ότι η διάρκεια της μπαταρίας έχει αυξηθεί αρκετά. Ενώ το φόρτιζα κάθε 1μιση μέρα, τώρα με το OS 4 κάθε 2μιση με 3 μέρες! Ιδέα μου είναι ή συμβαίνει και σε σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.