Προς το περιεχόμενο

Apple iOS 4

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 776
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
και το GPS το έχεις πληρώσει;

Εννοείς προφανώς turn-by-turn navigation app; Δεν έχω βάλει. :-)

Αλλά όλες τις υπόλοιπες τις έχω πληρώσει ή τις έχω βρει δωρεάν σε διάφορα promos.

Δημοσ.

Μονο εγώ έχω βλέψεις... για διαφορετικό περιβάλλον εργασίας...

Όχι τρελές αλλαγές , άντε κανά φάκελο , κανά drop down menu στυλ SBSsettings

Δημοσ.
Εννοείς προφανώς turn-by-turn navigation app; Δεν έχω βάλει. :-)

Αλλά όλες τις υπόλοιπες τις έχω πληρώσει ή τις έχω βρει δωρεάν σε διάφορα promos.

Όλες τις αλλες τις εχω πληρωσει κι εγω. Και το 30ρι εσκασα για το Copilot Greece. Αλλά 70 ευρώ για εφαρμογή σε τηλεφωνο τα τσιγκουνευομαι. Ειναι ομως ο μονος λογος για να κανω jailbreak. Αυτό και το να εχω greek sorting στα contacts αλλα με Αγγλικό user interface.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...] Αυτό και το να εχω greek sorting στα contacts αλλα με Αγγλικό user interface.

Γι'αυτό θα πλήρωνα! :-)

Αλλά αλλιώς δεν βρίσκω λόγο για jailbrake. Και προφανώς ΔΕΝ δίνω 70 ευρώ για navigation app, θα αρκεστώ στο ταπεινό TIBO και το νόμιμα αγορασμένο Destinator μου.

Δημοσ.
Αυτό και το να εχω greek sorting στα contacts αλλα με Αγγλικό user interface.

Υπάρχει ένα προγραμματάκι, το Fast Contacts. Πέρα από κάποιες έξτρα λειτουργίες που έχει (όπως γενέθλια, cover flow view κτλ) σου εμφανίζει στο ευρετήριο τέρμα δεξιά και λατινικά και ελληνικά γράμματα. Το καλό είναι ότι δε βάζει τις πληροφορίες στη δική του βάση δεδομένων αλλά μοιράζεται πλήρως δεδομένα με το contacts. Είναι, δε, ακριβής κλώνος του interface του.

Εγώ ήμουν τυχερός να το πετύχω σε promotion ως free αλλά και τώρα 1 και 59 έχει.

Δημοσ.
Γι'αυτό θα πλήρωνα! :-)

Αλλά αλλιώς δεν βρίσκω λόγο για jailbrake. Και προφανώς ΔΕΝ δίνω 70 ευρώ για navigation app, θα αρκεστώ στο ταπεινό TIBO και το νόμιμα αγορασμένο Destinator μου.

Τι σας χαλάει στο Ελληνικό UI ??? :(

Δημοσ.
Καλά, μην περιμένεις να κυκλοφορήσει την Πέμπτη το 4.0.

Αν η Apple ακολουθήσει τη "συνταγή" των περασμένων χρόνων, την Πέμπτη θα ανακοινώσουν τα νέα του χαρακτηριστικά, και θα βγάλουν και το SDK έτσι ώστε να αρχίσουν να φτιάχνονται εφαρμογές γι' αυτό. Προβλέπω ν' ανακοινώσουν πως η τελική έκδοση του 4.0 θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, μαζί με το νέο iPhone. Το ίδιο έκαναν και με την 2.0 και με την 3.0. Τότε το έκαναν νωρίτερα (το Μάρτιο κάθε χρονιάς) και για την φετινή καθυστέρηση σίγουρα φταίει η κυκλοφορία του iPad καθώς δεν ήθελαν να τα "μπερδέψουν".

Και μιας και κάνουμε προβλέψεις: Έχω παρατηρήσει πως όταν βγαίνει κάποια σημαντική αναβάθμιση στο iPhone OS, κάποια χαρακτηριστικά της δεν παίζουν (ηθελημένα ή μη) στα iPhone προηγούμενης γενειάς.

Για παράδειγμα, όταν βγήκε το 3.0, μπορούσες να το βάλεις σε iPhone, iPhone 3G και iPhone 3GS. Όμως, στο iPhone δεν υποστήριζε MMS & Bluetooth A2DP ενώ στο iPhone 3G και το iPhone 3GS μπορούσες να εκμεταλευτείς όλα τα νέα χαρακτηριστικά.

Προβλέπω λοιπόν αντίστοιχα, αν είναι αληθινές οι φήμες πως το 4.0 θα υποστηρίζει multitasking, πως το multitasking θα υποστηρίζεται μόνο από το iPad, το iPhone 3GS και το νέο iPhone (iPhone HD ίσως; ), με τη δικαιολογία πως το iPhone και το iPhone 3G δεν έχουν αρκετή μνήμη.

Μου εκανες την καρδια περιβολι τωρα...(κατοχος 3G)

Δημοσ.

πραγματικά δυσκολα τα πράγματα για την apple. Αν δεν δούμε κάτι σοβαρό όσο αναφορά το iPhone OS θα πάρει μπούλους απο μένα.

Δημοσ.

Εγώ πάλι θέλω κάτι πιο απλό... πολύ πιο απλό... μια front screen στυλ htc κλπ ή αλλιώς με διάφορα από αυτά που μπορώ να βρω μέσω cydia. Email, ραντεβού, τίποτα social... τέτοια απλά.

Και ότι άλλο καλοδεχούμενο, με το book store να με ενδιαφέρει

• Super Moderators
Δημοσ.
Υπάρχει ένα προγραμματάκι, το Fast Contacts. Πέρα από κάποιες έξτρα λειτουργίες που έχει (όπως γενέθλια, cover flow view κτλ) σου εμφανίζει στο ευρετήριο τέρμα δεξιά και λατινικά και ελληνικά γράμματα. Το καλό είναι ότι δε βάζει τις πληροφορίες στη δική του βάση δεδομένων αλλά μοιράζεται πλήρως δεδομένα με το contacts. Είναι, δε, ακριβής κλώνος του interface του.

Εγώ ήμουν τυχερός να το πετύχω σε promotion ως free αλλά και τώρα 1 και 59 έχει.

Ωραία, θα το τσεκάρω για να δω αν καλύπτει τις ανάγκες μου.

Thanks! :-D

Τι σας χαλάει στο Ελληνικό UI ??? :(

Τίποτα απολύτως.

Αρκεί να μην το έχει το δικό μου τηλέφωνο και ο δικός μου υπολογιστής. :-)

Δημοσ.
Ωραία, θα το τσεκάρω για να δω αν καλύπτει τις ανάγκες μου.

Thanks! :-)

κρίμα που δεν το πρόλαβες ένα φεγγάρι που ήταν τζάμπα...

• Super Moderators
Δημοσ.
κρίμα που δεν το πρόλαβες ένα φεγγάρι που ήταν τζάμπα...

Όντως αλλά shit happens. :-)

Από την άλλη, και τσάμπα να μην είναι, εάν κάνει αυτό που θέλω, δεν έχω αντίρρηση να το πληρώσω. Αν και ομολογώ ότι 1,59 ευρώ μου φαίνονται κάπως πολλά για να έχω μία απλή λειτουργία όπως το greek sorting των επαφών μου.

Απ' ότι βλέπω τώρα από το site του κατασκευαστή του προγράμματος, προσφέρει και themes (παντελώς αδιάφορο), coverflow για τις επαφές μου (ωραίο αλλά όχι απαραίτητο) καθώς και ειδοποίηση για γενέθλια - η οποία δεν μου χρειάζεται γιατί έχω το Eortes, το οποίο μια χαρά κάνει τη δουλειά του και είναι και ελληνικό.

Μάλλον δεν το βλέπω να το προσθέτω στις αγορές μου, μπορώ να ζήσω και χωρίς greek sorting... :P

Δημοσ.

Αν θέλει κανείς να προλαβαίνει τα free promotion, μπορεί να κοιτάει συχνά το top25 στο app store. Όταν ένα καλό app έχει free promotion ανεβαίνει πολύ ψηλά και το βλέπεις! Έτσι τα έχω τσιμπήσει τα περισσότερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...